Whill Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Éppen most , Darth Sky írta: @Whill Rajongói fordítás van az említett sorozatokhoz. Vagy a nyomtatott formátumra vársz? Igen, más sorozatoknál el szoktam olvasni a részeket előre angolul, de az SW-ből megvárom a nyomtatott változatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Nekem azok mind megvannak, angolul a fent említett kötetben. Én már csak a Poe képregényért lobbizok, ami történetileg nagyon fontos lenne az ST-hez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 1. 2019. 11. 10. - 10:58, Iqvi írta: Egy kis kérdés azokhoz akik benne vannak a témában:amerikában a star wars képregények kint hogyan jelennek meg? Havonta, kéthavonta kéthetente? Általában havonta. De egy hónapon belül több is megjelenhet. Ugyanígy volt a legendákba tartozó képregények esetében is. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 1. 2019. 11. 10. - 10:58, Iqvi írta: Egy kis kérdés azokhoz akik benne vannak a témában:amerikában a star wars képregények kint hogyan jelennek meg? Havonta, kéthavonta kéthetente? Minden héten megjelenik legalább 1 db SW képregény. Valamikor egy hónapban akár 9 szám is megjelenik, ami durva, hiszen így ha 52 hetet számolunk, azért az kb. 400 képregényt jelent! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 1. 20 órával ezelőtt, Whill írta: Egyébként @Darth Revan9 szerinted a 2015-ös Lando/Princess Leia/Chewbacca képregények magyarországi megjelenésére van esély akár a külön, akár a Heroes For A New Hope gyűjteményes kötetben? Ha jól tudom, akkor a 2 évnél idősebb kánon képregények közül a Poe-t kivéve már csak ezek nincsenek kiadva, és ezekkel együtt teljes lenne a sor. Főleg a Lando érdekelne, mert még direkt nem olvastam angolul sem, és érdekel benne az a Sith ereklyés szál. Az a Herores For A New Hope elég vastag. Meglepődnék, ha kiadnák. Eddig tartózkodtak az Omnibus kiadványoktól. 22 órával ezelőtt, Whill írta: Azért örülnék most a TIE Fighternek, mert a hetekben jön az Alphabet Squadron, és jó lenne nagyjából párhuzamosan olvasni a kettőt. De ha tényleg ez az utolsó esély arra, hogy Legends képregény jöjjön, akkor jöjjön az. Legends képregények közül valóban a Crimson Empire az egyik legerősebb, még régebben olvastam angolul, kiváló képregény. Egyébként akkor három kötetben lesz kiadva, ugye? Anno azért is sajnáltam, hogy a 2015-ös Lando-t kihagytuk, mert a Momin-utalások miatt jó felvezetés lett volna a Fortress Vader-hez. Szerény véleményem szerint a Lando minik megjelenhetnek a távoli jövőben. De valószínű, hogy Poe jön előbb. Egyébként még ha a Tie Fighter nyerne is, és a kiadó előrehozná, akkor is jövő tavasz előtt nem tudják megoldani a kiadást. És akkor ez még optimista becslés. 21 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Úgy olvastam, hogy a TIE Fighter nem túl erős darab. Viszont kánon, amit minőségtől függetlenül sem szeretnék kihagyni. @Darth Revan9A Crimson Empire képregény az, ami Vérvörös Birodalom néven fent van a HálóZsákon? Mert ebben az esetben a TIE-ra szavazok. Igen, az a Vérvörös Birodalom. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 1. 21 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Szerény véleményem szerint a Lando minik megjelenhetnek a távoli jövőben. De valószínű, hogy Poe jön előbb. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Nagyon örülök, hogy jöhetnek még Legendák képregények is! Mivel a kiadónál egyébként is elsőbbséget élvez a kánon a Disney nyomására, ezért én elsőként a Crimson Empire-nek örülnék a leginkább (a kánon előbb utóbb így is úgy is jön). Remélem a Lucas és McQuarrie első vázlatai alapján készült The Star Wars-t is sikerül majd kiadni, mert az is igazi csemegének tűnik! Ha már Legendák, a legjobban én is az Old Republic korszak előtti képregényeknek örülnék, ahogy mások is írták a poszt alatti hozzászólásokban: Tales of the Jedi, Dawn of the Jedi... Viszont jelezték, hogy több általunk említett cím nem szerepel a listában. Ezek szerint ezek sem? Mindegy, kíváncsian várom mi jöhet még Legendák képregény fronton! A kánonból meg a The Rise of Kylo Ren és a Poe Dameron szerepel jelenleg a várólistám élén. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 1. (szerkesztve) Engem ami elsősorban érdekel, fontossági sorrend szerint: 1. The Rise of Kylo Ren (szerintem ezt nem kell megmagyarázni miért ) 2. Star Wars + Doctor Aphra (jó lenne minél hamarabb eljutni az új korszakig, és a lehetséges crossoverek miatt lehetőleg párhuzamosan) 3. TIE Fighter (az Alphabet Squadron-kapcsolódás miatt) 4. Allegiance szerk.: Az Age of... sorozatból főleg a Republic érdekelt, az pedig elvileg napokon belül érkezik Szerkesztve: 2019. December 1. - Whill 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 12 órával ezelőtt, mui-ruy írta: Nagyon örülök, hogy jöhetnek még Legendák képregények is! Mivel a kiadónál egyébként is elsőbbséget élvez a kánon a Disney nyomására, ezért én elsőként a Crimson Empire-nek örülnék a leginkább (a kánon előbb utóbb így is úgy is jön). Remélem a Lucas és McQuarrie első vázlatai alapján készült The Star Wars-t is sikerül majd kiadni, mert az is igazi csemegének tűnik! Ha már Legendák, a legjobban én is az Old Republic korszak előtti képregényeknek örülnék, ahogy mások is írták a poszt alatti hozzászólásokban: Tales of the Jedi, Dawn of the Jedi... Viszont jelezték, hogy több általunk említett cím nem szerepel a listában. Ezek szerint ezek sem? Mindegy, kíváncsian várom mi jöhet még Legendák képregény fronton! A kánonból meg a The Rise of Kylo Ren és a Poe Dameron szerepel jelenleg a várólistám élén. Igen, a Tales of the Jedi és a Dawn of the Jedi sincs rajtuk. Sajnos. 12 órával ezelőtt, Whill írta: Engem ami elsősorban érdekel, fontossági sorrend szerint: 1. The Rise of Kylo Ren (szerintem ezt nem kell megmagyarázni miért ) 2. Star Wars + Doctor Aphra (jó lenne minél hamarabb eljutni az új korszakig, és a lehetséges crossoverek miatt lehetőleg párhuzamosan) 3. TIE Fighter (az Alphabet Squadron-kapcsolódás miatt) 4. Allegiance szerk.: Az Age of... sorozatból főleg a Republic érdekelt, az pedig elvileg napokon belül érkezik Énnálam még a Jedi Fallen Order Dark Temple is ott van elől. És ahogy észrevettem másoknál is., Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Kis helyzetjelentés a Jedi Könyvtár szavazásáról. Megtörtént amit nem gondoltam volna. A Tie Fighter 1, hangsúlyozom EGY szavazattal, de megelőzte a Crimson empiret, ezzel azt letaszítva az első helyről. Aki szeretné, hogy a Tie fighter, vagy bármelyik cím, amire szavazni lehet, hogy megjelenjen az ne legyen rest szavazni. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Sajnálom, hogy a régi képregények esetleg a kánon rovására lesznek kiadva 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 8 perccel korábban, Bomarr írta: Sajnálom, hogy a régi képregények esetleg a kánon rovására lesznek kiadva Most úgy tűnik a Tie, változtatott ezen. Még mindig vezet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 52 perccel korábban, Bomarr írta: Sajnálom, hogy a régi képregények esetleg a kánon rovására lesznek kiadva Ez eléggé felháborító lenne amúgy. Egy releváns képregény helyett jönne egy irreleváns. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: Kis helyzetjelentés a Jedi Könyvtár szavazásáról. Megtörtént amit nem gondoltam volna. A Tie Fighter 1, hangsúlyozom EGY szavazattal, de megelőzte a Crimson empiret, ezzel azt letaszítva az első helyről. Aki szeretné, hogy a Tie fighter, vagy bármelyik cím, amire szavazni lehet, hogy megjelenjen az ne legyen rest szavazni. Hol kell szavazni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Éppen most , Darth Cupsy írta: Hol kell szavazni? Facen, a Jedi Könyvtár oldalán. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 2 perccel korábban, Iqvi írta: Facen, a Jedi Könyvtár oldalán. Közben megtaláltam, csak azt hittem ilyen rendes facebookos szavazást írtak ki és nem láttam olyan mezőt az idővonalukon, mint amilyen az szokott lenni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 21 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Közben megtaláltam, csak azt hittem ilyen rendes facebookos szavazást írtak ki és nem láttam olyan mezőt az idővonalukon, mint amilyen az szokott lenni. Melyikre szavaztál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 3 perccel korábban, Iqvi írta: Melyikre szavaztál? A TIE fighterre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 2 órával ezelőtt, Bomarr írta: Sajnálom, hogy a régi képregények esetleg a kánon rovására lesznek kiadva Ez nem igaz. Most utoljára lenne lehetőség még pár Legendát kiadni. Ez nem befolyásolja a tervezett kánon képregények megjelenését. Max csak egy kicsit későbbre tolódik pár kánon cím. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 6. https://www.starwars.com/news/doctor-aphra-40-target-vader-6-exclusive?cmp=smc|2900721789 Doctor Aphra preview, benne pedig a Tython. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 6. 13 órával ezelőtt, Iqvi írta: https://www.starwars.com/news/doctor-aphra-40-target-vader-6-exclusive?cmp=smc|2900721789 Doctor Aphra preview, benne pedig a Tython. Nagyszerű. A magyar megjelenés pedig egy kicsit el van maradva. A negyedik kötet még csak 2020 elején jön. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 7. Nemrég felmerült az egyik topikban, hogy A csempész futása mikor játszódik, ha a keretet adó "jelen"-t (YU 34 környéke) leszámítva a sztori 90%-a nem sokkal az Ep4 után zajlik. Amúgy a wookieepedia az Ep4-5 közé teszi a cselekményt, és az én polcomon is ott foglal helyet időrendi sorrendben. Viszont most, hogy beszereztem A Köztársaság kora: Hősök és Gonosztevők köteteket, kissé bajban vagyok, hová tegyem őket a polcon a képregények sorában. Mivel szinte mindegyik köteten belüli kis szösszenet máskor játszódik. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 7. 17 perccel korábban, Darth Sky írta: Nemrég felmerült az egyik topikban, hogy A csempész futása mikor játszódik, ha a keretet adó "jelen"-t (YU 34 környéke) leszámítva a sztori 90%-a nem sokkal az Ep4 után zajlik. Amúgy a wookieepedia az Ep4-5 közé teszi a cselekményt, és az én polcomon is ott foglal helyet időrendi sorrendben. Viszont most, hogy beszereztem A Köztársaság kora: Hősök és Gonosztevők köteteket, kissé bajban vagyok, hová tegyem őket a polcon a képregények sorában. Mivel szinte mindegyik köteten belüli kis szösszenet máskor játszódik. Én azt a kezdő sztori időpontjához igazítottam. Így jelenleg a második sorban azok az első kötetek. Ebben az esetben sokkal jobb lenne amúgy ha nem egyben hanem füzetenként lehetne elhelyezni a polcon. De hát magyarok vagyunk, megoldjuk okosba. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 7. 32 perccel korábban, Iqvi írta: Én azt a kezdő sztori időpontjához igazítottam. Így jelenleg a második sorban azok az első kötetek. Ebben az esetben sokkal jobb lenne amúgy ha nem egyben hanem füzetenként lehetne elhelyezni a polcon. De hát magyarok vagyunk, megoldjuk okosba. Én egyelőre a Klónok háborúja-érába tettem be (a Mace Windu és A Dathomir fia kötetek közé), mert a legtöbb sztori ott játszódik. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 8. 23 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Nemrég felmerült az egyik topikban, hogy A csempész futása mikor játszódik, ha a keretet adó "jelen"-t (YU 34 környéke) leszámítva a sztori 90%-a nem sokkal az Ep4 után zajlik. Amúgy a wookieepedia az Ep4-5 közé teszi a cselekményt, és az én polcomon is ott foglal helyet időrendi sorrendben. Viszont most, hogy beszereztem A Köztársaság kora: Hősök és Gonosztevők köteteket, kissé bajban vagyok, hová tegyem őket a polcon a képregények sorában. Mivel szinte mindegyik köteten belüli kis szösszenet máskor játszódik. Én tól-ig formában helyeztem el őket jobb híján az idővonalon, polcra is így kerültek fel nálam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 8. 9 perccel korábban, luke19 írta: Én tól-ig formában helyeztem el őket jobb híján az idővonalon, polcra is így kerültek fel nálam. Ezt hogy kell elképzelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Nálam a képregények megjelenésük sorrendjében vannak a polcon, míg a regények kronológiai sorrendben (kánon és legendák külön-külön). 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 8. 8 perccel korábban, Iqvi írta: Ezt hogy kell elképzelni. A köztársaság kora hősök kötetben a legkorábbi sztori Yavin előtt negyvenben játszódik kb. az a legkésőbbi meg YE20 így ezen két időpont közé lőttem be tól-ig. Így nálam ez a képregény van az első helyen a polcon. Van egy ilyen kis oldalam is ha nem tudsz róla. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 8. 1 perccel korábban, luke19 írta: A köztársaság kora hősök kötetben a legkorábbi sztori Yavin előtt negyvenben játszódik kb. az a legkésőbbi meg YE20 így ezen két időpont közé lőttem be tól-ig. Így nálam ez a képregény van az első helyen a polcon. Van egy ilyen kis oldalam is ha nem tudsz róla. Luke, most vettem csak észre ezt az oldalt. Nagyon tetszik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.