Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Gyerekek ez a rész brutális volt. Nem spoilerezek, de beindulnak a dolgok rendesen. :D

Részletesebben írtam róla a topicjában, bár csak össze vissza kapkodtam, mert még a hatása alatt vagyok. XD :D

Igen sajna mikor meglátom hogy bruttó 33 perc az már csak nettó 28, de szerencsére nem érződött rajta, mert volt benne tartalom rendesen. :D

Hozzászólás ideje:

Te még egész összeszedett tudtál maradni, én már nem.:D De ez a rész, a This is the way rész eddig a sorozatban!

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Érdekes, mert ezt a részt Bryce Dallas Howard rendezte. Az első évadban ugye a Sanctuary köthető a nevéhez amivel nem feltétlen lett népszerű. :D 

Aközött és eközött a rész között nagy a különbség. :)

Baromi jó epizód volt, szerintem az eddigi legjobb az évadban.

Hozzászólás ideje:

Egyedül a hosszát tudnám kifogásolni, de amúgy nagyon jó rész volt, talán még jobban is tetszett mint az évadnyitó, ami nem kis teljesítmény. Halad a történet, a lore-ról is megtudunk többet, meglepetés is volt számomra benne, úgyhogy fantasztikus volt, elnéztem volna még egy fél órát. Azért most már egyre inkább azt érzem, hogy egy TCW/Rebels előismeret nem árt a sorozat teljes értékű élvezetéhez (anélkül is érthető persze, de mikor többedmagammal néztem, akik nem annyira járatosak a SW világában egy kis gyorstalpalót kellett tartsak a részletekről). Megnézem még párszor, mert hatalmas fun volt ez kb. 30 perc.

Hozzászólás ideje:

A hosszának tényleg ennyi az előnye, hogy nagyon könnyű beütemezni egy újranézést. Nálam már meg is volt a második nézés. Az a legjobb benne, hogy miközben könnyű eséllyel ez talán a legjobb Mandalori rész (legalábbis nálam) közben érezni hogy az igazán nagy dolgoknak még csak most alapozunk meg. Mi lesz itt még!

Hozzászólás ideje:

Imádom, amikor péntek kora délután arra lépek be ebbe a topikba, hogy über szuper rész lesz az aznapi. :D

És azt is, hogy eddig nem kellett csalódnom. :)

Hozzászólás ideje:

Ha ki akarnám fejezni, hogy a sorozat és ezzel együtt a Star Wars mostani iránya szerintem milyen, ezt a képet kellene használnom:

This Is The Way GIF

Ez a rész... Hát gyereke, csak kulcsszavakban:

1. Haladt a fősodor.

2. Megint bővült az univerzum, nem is akárhogy!

3. Válaszokkal is szolglát.

4. Új rejtélyeket is kaptunk.

5. Megtudjátok, amint megnézitek, mi az 5. pont. :D 

Hozzászólás ideje:
Spoiler

Szerintem továbbra is érthető a sorozat TCW és Rebels nélkül. Én legalábbis a nézés közben próbáltam elvonatkoztatni az eddigi ismereteimtől, és úgy érzem, minden el volt rendesen magyarázva. És ezt mondom úgy, hogy nekem a TCW idején talán a mandalore-i szál volt az egyik kevésbé érdekes, egy idő után már nem volt kedvem követni, hogy ki kit árult el, meg ki kinek a rokona. :)

Ahsokával is hasonló lesz szerintem a helyzet, ugyanúgy, ahogy a Birodalom Visszavág idején sem ismertük Yoda háttértörténetét. Egyszerűen csak egy idős jedi, aki valahol elvonultan él, és kész. Nem szorul különösebb magyarázatra.

A sorozat sikerének az egyik kulcsa az, hogy miközben a régi rajongóknak csepegtetik rendesen az utalásokat, mégis nézhető különösebb előismeretek nélkül. Olyan embert is ismerek, aki még a számozott SW-részek közül sem látott egyet sem, ezért a sorozatért mégis odavan. Ezt a csoportot pedig biztos a Lucasfilm sem akarja elveszíteni.

Szerkesztve: - Whill

Hozzászólás ideje:

A 4. rész címe: The Siege

Szinopszis

Spoiler

Din újra találkozik néhány régi szövetségessel egy új küldetés ügyében. (Carl Weathers rendezte, Jon Favreau írta)

Ezek szerint:

Spoiler

5. rész: Filoni írta és rendezte, vagyis itt fogjuk látni Ahsokát. :D

6. rész: Robert Rodriguez(?) epizódja lehet, Peyton már megvolt, valószínűleg ez lesz az ő epizódja. Ő tipikus westernes fickó, lehet Bobát itt látjuk viszont? :hmm:

7. rész: Rick Famuyiwa írta és nagyban fogadnék rá, hogy rendezte is a részt.

8. rész: A nagy kérdőjel, Favreau írta a finálét, most látatlanban azt mondom, hogy a szezonnyitóhoz hasonlóan a 2. évad zárását is ő fogja rendezni, vagy esetleg egy új, eddig be nem jelentett rendező dirigálja majd le a részt? Megannyi kérdés. :D

Hozzászólás ideje:
19 perccel korábban, Iqvi írta:

Szerintetek kapunk mid-season trailert?

Örülnék neki, de szerintem nem kapunk. Ha eddig titkolták az egyes karaktereket és eseményeket (krayt sárkány, csak hogy példát mondjak) az évadról, akkor csak folytatják szerintem a dolgot. :D

Hozzászólás ideje:
22 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Biztos nem kapunk. :) 

És komolyan; nem is kell..legalábbis nekem.

Ja és a 11. Guide képe:

epguide11.jpg

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Alice X. Zhang - The Journey Ahead

006.jpg

Juan Ramos - New Horizon

01.jpg

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, Rog írta:

Alice X. Zhang - The Journey Ahead

006.jpg

Juan Ramos - New Horizon

01.jpg

Ez az alsó olyan jó lenne háttérképnek!:yes:

Hozzászólás ideje:

Készült egy interjú a YT -on

Spoiler

Katee Sackhoff -al. Néhány információt megtudhattunk tőle -nem sok, de érdekességnek megfelelnek:

- Sackhoff ezt mondta Bo-ról: "She is so important to the story of The Mandalorian, and where it's going." Esélyes tehát, hogy nem most láttuk őt utoljára. A sötétkard után való hajszája nagyon is fontos lehet majd a későbbiekben.

- Katee érdeklődött afelől, hogy esetleg szerepelhetne a Mandiban, de inkább kételkedett benne, hiszen úgy gondolta, rajongói casting nem szokott megtörténni. Filoni erre annyit válaszolt: Sose tudhatod. Később meglepődött, amikor Jon felhívta őt és felajánlotta a számára, hogy újra alakíthatja a karaktert - immár élőszereplős kivitelben.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Vajon mi a véleménye a sorozatról? 

Na ezt is jó lenne tudni.:D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.