Hozzászólás ideje: 2017. Február 13.8 éve Még több mint egy évvel a megjelenése után sikerült egy díjat összeszednie Az ébredő Erőnek. John Williams a legjobb eredeti filmzene kategóriában kapott Grammy-díjat. Ez már az ötödik volt neki, amit Star Wars filmekért kapott: az Egy új reményért három, A Birodalom visszavágért pedig egy Garmmyt kapott annak idején.
Hozzászólás ideje: 2017. Február 13.8 éve Williams Grammyt kapott az epizód filmzenéjéért. Ma nagyon nincs szerencséd a hírekkel.
Hozzászólás ideje: 2017. Február 13.8 éve Ma nagyon nincs szerencséd a hírekkel. Van ez így, de én most olvastam. Viszont ebben a topickban is érdemes megosztani, mert az ő munkásságáról van szó. Szerkesztve: 2017. Február 13.8 éve - tomcsi80
Hozzászólás ideje: 2017. Február 13.8 éve Ez igazából itt is elfér, ugyanis legalább annyira tartozik ide is, mint a TFA zene topicjába
Hozzászólás ideje: 2017. Április 14.8 éve John Williams, Orlando, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=Wt5omARZT8E
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25.7 éve Mostanában hallgatom rongyosra az sw-összes filmzenéjét. Azt kell mondjam, zseniális. Jobb zeneszerzőt nem is találhatott volna magának Lucas papa. Azért kicsit furán néznek az emberek rám, amikor az autóból kiszállva nem a tuc-tuc szól, hanem pl. az Anakin's betrayal.
Hozzászólás ideje: 2018. Február 8.7 éve Szép kor, de remélem, még sokáig köztünk marad a Mester Isten éltesse!
Hozzászólás ideje: 2018. Február 8.7 éve Azta! A mamám tegnap volt 85. Lehetne John bácsi a papám! Isten éltesse az öregeket!
Hozzászólás ideje: 2018. Február 9.7 éve Atya isten. Én hol leszek 86 évesen?! Sehol... JW meg még komponál... hihetetlen a fickó.
Hozzászólás ideje: 2018. Február 9.7 éve Ez a topic továbbra is kiérdemli a "Minden hosszú szünet után beérkező új bejegyzés a szívbajt hozzá rám mert azt hiszem hogy Williams meghalt" díjat. Egyébként boldog szülinapot neki.
Hozzászólás ideje: 2018. Február 9.7 éve Nyugi. Lehet, hogy előbb az "Akik eggyé váltak az Erővel" topikba fogják beírni.
Hozzászólás ideje: 2018. Február 9.7 éve 56 perccel korábban, Bomarr írta: Ez a topic továbbra is kiérdemli a "Minden hosszú szünet után beérkező új bejegyzés a szívbajt hozzá rám mert azt hiszem hogy Williams meghalt" díjat. Egyébként boldog szülinapot neki. Na jó, akkor nem vagyok egyedül...
Hozzászólás ideje: 2018. November 18.6 éve Nem is tudom hova posztoljam... A már ep9 topikban is emlegetett SW témájú parkról egy kis videó:
Hozzászólás ideje: 2018. November 18.6 éve Én is azt hittem, hogy baj van... Főleg hogy az utóbbi hónapokban betegeskedett
Hozzászólás ideje: 2018. November 19.6 éve 8 órával ezelőtt, Yoda József írta: Én is azt hittem, hogy baj van... Főleg hogy az utóbbi hónapokban betegeskedett Volt hír róla, hogy meggyógyult.
Hozzászólás ideje: 2018. November 19.6 éve Nekem az ugrott be a téma kiszúrásakor hogy megint valami díjat kaphatott.
Hozzászólás ideje: 2020. Január 29.5 éve Az öreg a 25. Grammy díját is megkapta. Ezúttal a Star Wars: Galaxy’s Edge Symphonic Suite című művéért jutalmazták.
Hozzászólás ideje: 2020. Május 9.5 éve Akár szándékosan csinálta Williams, akár nem, mindenképpen lenyűgöző.
Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 12.4 éve A huszadik "World Soundtrack Awards" díjátadó "Film Composer of the Year" kategóriájában a TRoS zenéjének apropóján J.W. is jelölést kapott. Az átadó megrendezésének napja október 24.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.