tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Még több mint egy évvel a megjelenése után sikerült egy díjat összeszednie Az ébredő Erőnek. John Williams a legjobb eredeti filmzene kategóriában kapott Grammy-díjat. Ez már az ötödik volt neki, amit Star Wars filmekért kapott: az Egy új reményért három, A Birodalom visszavágért pedig egy Garmmyt kapott annak idején. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Williams Grammyt kapott az epizód filmzenéjéért. Ma nagyon nincs szerencséd a hírekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. (szerkesztve) Ma nagyon nincs szerencséd a hírekkel. Van ez így, de én most olvastam. Viszont ebben a topickban is érdemes megosztani, mert az ő munkásságáról van szó. Szerkesztve: 2017. Február 13. - tomcsi80 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Ez igazából itt is elfér, ugyanis legalább annyira tartozik ide is, mint a TFA zene topicjába Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. John Williams, Orlando, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=Wt5omARZT8E Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 2. John Williams tribute Harvardon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Mostanában hallgatom rongyosra az sw-összes filmzenéjét. Azt kell mondjam, zseniális. Jobb zeneszerzőt nem is találhatott volna magának Lucas papa. Azért kicsit furán néznek az emberek rám, amikor az autóból kiszállva nem a tuc-tuc szól, hanem pl. az Anakin's betrayal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Isten éltesse sokáig! Ma 86 éves az öreg 1 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Érthető, ha a IX után nyugdíjba vonul. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Szép kor, de remélem, még sokáig köztünk marad a Mester Isten éltesse! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Happy Birthday Maestro! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. John, sok boldogságot Neked és Nekünk. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Azta! A mamám tegnap volt 85. Lehetne John bácsi a papám! Isten éltesse az öregeket! 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 8. Isten éltesse, és még sokáig ilyen jó egészséget neki! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Atya isten. Én hol leszek 86 évesen?! Sehol... JW meg még komponál... hihetetlen a fickó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Ez a topic továbbra is kiérdemli a "Minden hosszú szünet után beérkező új bejegyzés a szívbajt hozzá rám mert azt hiszem hogy Williams meghalt" díjat. Egyébként boldog szülinapot neki. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Nyugi. Lehet, hogy előbb az "Akik eggyé váltak az Erővel" topikba fogják beírni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. 56 perccel korábban, Bomarr írta: Ez a topic továbbra is kiérdemli a "Minden hosszú szünet után beérkező új bejegyzés a szívbajt hozzá rám mert azt hiszem hogy Williams meghalt" díjat. Egyébként boldog szülinapot neki. Na jó, akkor nem vagyok egyedül... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 13. Jani apó maestro újabb díjat zsebel be. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Nem is tudom hova posztoljam... A már ep9 topikban is emlegetett SW témájú parkról egy kis videó: 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 18. A szívbajt hoztad rám. Már azt hittem, meghalt a Mester. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Akkor idegeskedj ha az Erő egyesülős topikot látod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 18. Én is azt hittem, hogy baj van... Főleg hogy az utóbbi hónapokban betegeskedett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 19. Akkor nem vigyorgó fejet raktam volna a szövegbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 19. 8 órával ezelőtt, Yoda József írta: Én is azt hittem, hogy baj van... Főleg hogy az utóbbi hónapokban betegeskedett Volt hír róla, hogy meggyógyult. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 19. Nekem az ugrott be a téma kiszúrásakor hogy megint valami díjat kaphatott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Az öreg a 25. Grammy díját is megkapta. Ezúttal a Star Wars: Galaxy’s Edge Symphonic Suite című művéért jutalmazták. 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wolffe Hozzászólás ideje: 2020. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 9. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 9. Akár szándékosan csinálta Williams, akár nem, mindenképpen lenyűgöző. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 12. A huszadik "World Soundtrack Awards" díjátadó "Film Composer of the Year" kategóriájában a TRoS zenéjének apropóján J.W. is jelölést kapott. Az átadó megrendezésének napja október 24. 3 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.