Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Az Obi-Wan Kenobi sorozat

Ajánlott hozzászólás

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
On 8/24/2019 at 11:27 AM , Darth Sky said:

Örömteli hír! Talán jobb is, hogy sorozatban tér vissza híres Jedi-mesterünk. Jobban szeretem ezt a formátumot, mert több idő jut mindenre (karakterek, történet). Nyilván vannak olyan grandiózus sztorik, amik inkább mozifilmként működnek, de a Kenobi szerintem ideálisabb lesz így, ahogy kapjuk.

Én egyébként animációs formában is nagyon örültem volna a sorozatnak. Igazán tetszett Obi-wan karaktermodellje a Rebelsből, egy közel azonos animációval készült sorozatot szívesen megnéztem volna. Sőt, nekem a Resistance animációja is bejön, egy olyanban is megnéztem volna Obit. :D De igazából szinte mindenfélében. :D De persze az élőszereplőssel sincs semmi bajom, pláne nem úgy, hogy McGregor visszatér a szerepbe.

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A mai The Mandalorian részt az a Deborah Chow rendezte, aki az Obi-Wan Kenobi sorozat mind a hat részét fogja dirigálni.

És azt kell mondjam, hogy ebben az esetben nagyon jól fogunk járni. Nekem speciel rendezés szempontjából ez az epizód tetszett eddig a legjobban. :) 

Egyébként a Cassian Andor sorozatot hamarabb bejelentették, de mégis az az érzésem, hogy ez lesz a következő élőszereplős sorozat, mivel ez sokkal előrehaladottabb állapotban lehet.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
50 perccel korábban, Donát írta:

Szakállas lesz. Jöhetnek majd a szakállas poénok. :lol: 

Megszólítása Sir lesz. :D

Hozzászólás ideje:

Ep9-es makingstarwars spoilereket nem olvastam, de a mandaloriról olyanokat írtak, hogy Obi-Wan fog szerepelni az évadzáróban és Yoda szülőbolygója is benne lesz, több másik "Yodával".

Remélem, hogy ennek is ennyi a valóságtartalma. :facepalm:

Arra jó volt, hogy minden szennyoldal lehozza, hogy az Obi-Wan sorozatban szerepelni a Star Wars leggyűlöltebb karaktere.

Szerkesztve: - Brodie

Hozzászólás ideje:

Ha értelmes szerepet adnak neki, nem tolják túl a hülyeségeit, sőt kap kis drámai színezetet a sorsa, akkor vessetek rám követ, de én nagyon szívesen fogadnám. Azért az ő sorsa valahol nagyon tragikus, nemcsak univerzumon belül, de azon kívül is. Akárhogy is van, egy méltó lezárást megérdemelne a karaktere.

Hozzászólás ideje:

A gungan nagyon vékony jég, biztos vagyok benne, hogy patikamérlegen lesz adagolva, vagy kb. cameo, vagy vmi ütős kis megoldás, különben nem mernének kockáztatni. A Mando jó ízléssel lett összerakva, nem gondolom, hogy másképp lehetne ez pont Jar-Jar mesterrel. ;) 

Szerkesztve: - Darth Porg

Hozzászólás ideje:

Esetleg azt lehetne bemutatni, ha nagyon akarják, hogy konkréten hogyan is jut el odáig. Bár én meglennék nélküle is.

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.