Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 1 perccel korábban, Bomarr írta: A Birodalom visszavág szerintem a legjobb 3 SW filmben sincs benne. Nekem se. De ugye a kritikusok eddig mindig azzal jöttek az elmúlt két filmnél, hogy "Best SW movie since Empire". Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. (szerkesztve) 6 perccel korábban, Bomarr írta: A Birodalom visszavág szerintem a legjobb 3 SW filmben sincs benne. Nekem pont a 3. a Star Wars örökranglistámon, ami egyelőre így néz ki: Ep3 Ep6 Ep5 Rogue One Ep4 Ep1 Ep8 Ep7 Ep2 Solo Holnaptól már 11. férőhelyes lesz a lista, remélem, hogy az ep9 valahov a sor legelejére fog kerülni. Szeretem a lezáró darabokat, mert azokban dőlnek el mindig a legfotosabb dolgok. Annyira izgatott vagyok, így 41 éves fejjel, hogy nem is tudok másra gondolni... Szerkesztve: 2019. December 17. - Lenci 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Bence: Hát elvileg a kritikusoknak nagyon tetszett az ep.8. Ha azóta ezt nem írták felül akkor az ep.9-el együtt is nyugodtan maradhatott az a legjobb SW film az ep.5 óta. Nekem speciel nincs olyan elvárásom, hogy ez legyen jobb mondjuk a TLJ-nél vagy a Rogue One-nál. Ha jobb lesz annak örülök. De egyelőre azzal is megelégszem, ha "csak" egy jó SW film. Sőt most sokat adnék azért, ha ezt legalább biztosra vehetném 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 3 perccel korábban, Lenci írta: Nekem pont a 3. a Star Wars örökranglistámon Nekem special a 4., de lehet azóta változott. Majd kiderül idővel. @Bomarr: Szerintem mindenki jó SW filmet akar látni. Én is. Ha ezt tudja teljesíteni, már örülök, azonban mivel egy Sagát záró részről van szó, titkon azért bizakodik az ember, hogy ez egy nagyon-nagyon jó film lesz, amely méltón lezárja a 9 részt. Ha csak egy jó filmet kapok, az nálam nem elég. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 34 perccel korábban, Kargarosz írta: No, és amit olvastál neked előzetesen pozitív vagy negatív a mérleg? Vagy vegyes? Spoiler mögé írom, mert lehetnek akik pusztán a véleményemből következtetnek a spoilerekre (a spoiler mögötti rész konkrét spoilert viszont nem tartalmaz) Spoiler Hatalmas csalódás. Egész egyszerűen nem értem, hogy ezt a sztorit Abrams és Terrio hogy gondolták komolyan. Nemcsak az ep1-6-ot, de az ep7-8-at is gyakorlatilag tökönrúgja. 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. (szerkesztve) . Szerkesztve: 2019. December 17. - Iqvi Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 11 perccel korábban, Iqvi írta: Remélem nem úgy lesz ahogy írtad Yoda. Véletlen sikerült megnyitnom a Spoiler taget. Én is remélem.... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Örülök, hogy Yoda volt olyan rendes, hogy spoiler mögé tette a véleményét, annak már kevésbé örülök, hogy erre spoiler nélkül reagáltak mások. De most komolyan: ennyire sokat kértem volna, hogy ez itt ne legyen megbeszélve? Ismerem Yoda véleményét korábbról, sejtem minek örülne minek nem. Baromira nem örülök, hogy egy nappal a premier előtt a spoilermentes topikban lehet hogy kaptam némi spoilert a filmről.... Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Iqvi, legalább a reakciódat spoilerbe rakhatnád. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: Iqvi, legalább a reakciódat spoilerbe rakhatnád. Nos inkább kitöröltem az egészet, hogyha senki se járjon úgy mint én, aki véletlenül megnyitotta a Spoiler gombot. @Bomarr sajnálom ha a reakciómból bármi Spoileresnek tűnt, bár ez inkább arra volt az érzelmi reakcióm hogy megnyitottam a Taget. De én most itt befejezen a Topik követését 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. (szerkesztve) 1 órával korábban, Bomarr írta: A Birodalom visszavág szerintem a legjobb 3 SW filmben sincs benne. Szerintem sem, pedig nekem anno nagy kedvencem volt. Most is egy jó SW film, megvannak a maga erényei, de a prequel és a sequel éra csaknem minden filmje jobb nála, ma már én is így gondolom. Szerkesztve: 2019. December 17. - Pildi 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Azért egyezzünk ki valamiben skacok: a Holiday Specialnél jobb a Birodalom. 4 perccel korábban, Iqvi írta: Nos inkább kitöröltem az egészet, hogyha senki se járjon úgy mint én, aki véletlenül megnyitotta a Spoiler gombot. Okés, köszi. Válasz
Revanshist Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 2019. 12. 16. - 17:06, Yoda József írta: Még kinn sincs a film vazze, de már nyomják rá az 1-eseket... https://www.imdb.com/title/tt2527338/ratings?ref_=tt_ov_rt Marvel Kapitánynál is ez volt, pusztán mert a főszereplő felfogása, és nyilatkozatai nem tetszettek neki (melyeknek a fele szépen át lett fogalmazva). Nyomták rá az 1-es osztályzatokat, tipikus Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. (szerkesztve) Igazából a Klónok támadása óta látom ezt a szöveget, hogy a legjobb SW-film a Birodalom visszavág óta. Így ezt a mondatot szívből gyűlölöm és a legkevésbé sem hiányolom. Két elvárásom van: egy csodálatos zárás és az, hogy lepjen meg. Semmi spoilert nem olvastam a film készítése óta, TV spotokat sem láttam, így elképzelésem sincs, hogy miről fog szólni, de a visszajelzések alapján abban már biztos vagyok, hogy meg fog lepni. És ez nagyon jó fejlemény Csak holnap estig ne fussak már bele semmibe... Szerkesztve: 2019. December 17. - Brodie 1 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Eleve minek kell a spoilermentes topikban spoileres témáról értekezni? Aki spoilerezni akar lelke rajta de húzzon a spoileres topikba és ne itt tageljen spoiler tabbal. Múltkor már tisztáztuk, hogy ez itt nem a spoileres elméletek megtaglalásának a helye. Arra ott a másik topik. És XY-nak akárcsak a reakciója is spoileres lehet, ha ismerjük az egyén félelmeit pl. 1 Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Azt írta most nekem az IMDb, hogy no ratings available Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 1 perccel korábban, Lenci írta: Azt írta most nekem az IMDb, hogy no ratings available Levették a szavazást. Válasz
Revanshist Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Éppen most , Yoda József írta: Levették a szavazást. Várható volt, a toxikusok miatt feltétlenül kell szerintem Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. A filmkópia megérkezett! 3 1 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Tehát netto 134 perc vár ránk, sűrűnek ígérkezik. 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 4 perccel korábban, Darth Porg írta: Tehát netto 134 perc vár ránk, sűrűnek ígérkezik. Én azért remélem, hogy egy nap még látni fogunk Gyűrűk Ura-hosszúságú SW filmet is. 1 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Jackson kisujjból kirázná. Nézném nagyon. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Éjfélkor jönnek a kritikák igaz? Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 1 perccel korábban, Yoda József írta: Éjfélkor jönnek a kritikák igaz? nem tudom, honnan? a magyar sajtóvetítés nem holnap reggel 9-kor lesz? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. (szerkesztve) 2 perccel korábban, Lenci írta: nem tudom, honnan? a magyar sajtóvetítés nem holnap reggel 9-kor lesz? Én úgy tudom, hogy ma este volt. Egyébként az USA-ból. Megnéztem, holnap reggel 9-kor ér véget az embargó magyar idő szerint. Onnantól jelenhetnek meg a kritikák. Szerkesztve: 2019. December 17. - Yoda József 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 30 perccel korábban, Yoda József írta: Én úgy tudom, hogy ma este volt. Egyébként az USA-ból. Megnéztem, holnap reggel 9-kor ér véget az embargó magyar idő szerint. Onnantól jelenhetnek meg a kritikák. Holnaptól 9 után sok kritika lesz fent. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 3 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Eddig úgy elvoltam. De most annyira izgatott vagyok 47 éves fejjel mint egy kisgyerek. Körülöttem dolgoznak, de mintha egy más galaxisban lennének. Nagyon de nagyon pozitívan állok hozzá, és remélem megkönnyeztet. Nézek én sok filmet, de ilyen érzést csak sw tud kelteni bennem. 3 3 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Egy jó barátom most aggódik, hogy 22 kritika után 57% és, hogy mi lesz... Próbálom nyugtatni, hogy a futószalagon 90% felett végző Marvel filmek és a 67%-os Joker után ennek van bármi relevanciája? Vagy például az előző két rész 93% és 91% volt, és találkozott egyetlen pozitív megnyilvánulással is velük kapcsolatban a neten? Arról nem beszélve, hogy 22 kritika után még tök mindegy, hogy most hogyan áll, de valószínű, hogy ez már nem lesz 90% feletti film, Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. (szerkesztve) 5 perccel korábban, Brodie írta: Egy jó barátom most aggódik, hogy 22 kritika után 57% és, hogy mi lesz... Próbálom nyugtatni, hogy a futószalagon 90% felett végző Marvel filmek és a 67%-os Joker után ennek van bármi relevanciája? Vagy például az előző két rész 93% és 91% volt, és találkozott egyetlen pozitív megnyilvánulással is velük kapcsolatban a neten? Arról nem beszélve, hogy 22 kritika után még tök mindegy, hogy most hogyan áll, de valószínű, hogy ez már nem lesz 90% feletti film, A spoileresben Bence hozott egy összesítőt twitteres reakciókból, ott 84 darab reakciót rendszereztek. Kb 55% volt pozitív. Szerintem itt is hasonló lesz. Szerkesztve: 2019. December 18. - Yoda József Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.