Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Csúszik az art könyv megjelenése. Jövő tavasszal jelenik meg. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 15. 3 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 15. 12 perccel korábban, Rog írta: Ez elég vészjósló... :O Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Ja. Amúgy szerintem felesleges volt beidézni a kommented szöveges része fölé videót elvégre pont az alá reagáltál. A legutóbbi részlet és a 16 interjú esetéről is azt gondolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 15. 7 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Na én a spoileresbe nem megyek át már a premierig. Jobb később mint soha. Azt a jelenetetnsem láttam, amire sok helyen olvastam már utalást. Jöjjön aminek jönnie kell. Ez fentebbi poszter nagyon jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Kínai poszter. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Nagyon jól néz ki ez a kínai plakát 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Sziasztok a héten, holnapután, lesz valami Star Wars film. 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. 3 órával ezelőtt, Adrián írta: Sziasztok a héten, holnapután, lesz valami Star Wars film. Késő van nem értem mi van. Elmagyaráznád? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Iqvi: Jön egy új Star Wars film. Valami Rise of Skywalker a címe. Állítólag érdemes megnézni. 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mestal Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. 3 perccel korábban, Bomarr írta: Iqvi: Jön egy új Star Wars film. Valami Rise of Skywalker a címe. Állítólag érdemes megnézni. Baszki 10 percig keresgéltem a neten hogy milyen filmről van szó, csak a kommented után esett le 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Még kinn sincs a film vazze, de már nyomják rá az 1-eseket... https://www.imdb.com/title/tt2527338/ratings?ref_=tt_ov_rt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. (szerkesztve) 4 órával ezelőtt, Adrián írta: Sziasztok a héten, holnapután, lesz valami Star Wars film. 23 perccel korábban, Bomarr írta: Iqvi: Jön egy új Star Wars film. Valami Rise of Skywalker a címe. Állítólag érdemes megnézni. 18 perccel korábban, Mestal írta: Baszki 10 percig keresgéltem a neten hogy milyen filmről van szó, csak a kommented után esett le Na elmentek ti a... ekkora spoilert elmondani. Hát itt a többség azt se tudta, hogy jön ez a film!!! Spoiler Szerkesztve: 2019. December 16. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. 14 perccel korábban, Yoda József írta: Még kinn sincs a film vazze, de már nyomják rá az 1-eseket... https://www.imdb.com/title/tt2527338/ratings?ref_=tt_ov_rt Kik és miért csinálnak ilyet???????? Rohadékok!!! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. 45 perccel korábban, Bomarr írta: Iqvi: Jön egy új Star Wars film. Valami Rise of Skywalker a címe. Állítólag érdemes megnézni. Ismerősen cseng, akkor lehet ezt nézem meg a moziban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. 1 órával korábban, Iqvi írta: Késő van nem értem mi van. Elmagyaráznád? Elvileg Star Wars, meg film, meg az Ep IX topikjába írtam, tényleg csak Palpatine-nak mondhatom el a viccemet. Legalább, ő nevet. Habár ilyen idézet nincs tőle. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. 39 perccel korábban, Yoda József írta: Még kinn sincs a film vazze, de már nyomják rá az 1-eseket... https://www.imdb.com/title/tt2527338/ratings?ref_=tt_ov_rt 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. 50 perccel korábban, Mestal írta: Baszki 10 percig keresgéltem a neten hogy milyen filmről van szó, csak a kommented után esett le Én meg Adrián kommentjének olvasása után a Star Wars mibenlétének megtudása miatt elkezdtem infók után kutakodni mert azt se tudtam mi az. Szerencsére már tisztul a kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gafz Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. 48 perccel korábban, Yoda József írta: Még kinn sincs a film vazze, de már nyomják rá az 1-eseket... https://www.imdb.com/title/tt2527338/ratings?ref_=tt_ov_rt De a 10-eseket is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. 3 perccel korábban, gafz írta: De a 10-eseket is. Egyensúly, gafz, egyensúly. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. 5 órával ezelőtt, Adrián írta: Sziasztok a héten, holnapután, lesz valami Star Wars film. Azért jó tudni, hogy ennyi embernél káoszt okoztam, ráadásul nem is manipuláltam senkint, mint Palpatine, így kimerem jelenteni, hogy én vagyok a mester, Palpatine a tanítvány. Tehát én vagyok Darth Plaguies, csak Adrián áll néven, ezt a tanítványnak is megtanítottam. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. 3 perccel korábban, Adrián írta: Azért jó tudni, hogy ennyi embernél káoszt okoztam, ráadásul nem is manipuláltam senkint, mint Palpatine, így kimerem jelenteni, hogy én vagyok a mester, Palpatine a tanítvány. Tehát én vagyok Darth Plaguies, csak Adrián áll néven, ezt a tanítványnak is megtanítottam. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. 1 órával korábban, Lenci írta: Kik és miért csinálnak ilyet???????? Rohadékok!!! Akik külön subredditet hoznak létre azért, hogy gyűlölködjenek ebben a posztban konkrétan azt írják le, hogyan tudjanak az emberek verified review-t írni RT-re majd, hogy befolyásolhassák az ottani pontszámot is: https://www.reddit.com/r/saltierthancrait/comments/eb9jwv/reminder_rotten_tomatoes_verified_reviews/ 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. 3 perccel korábban, Yoda József írta: Akik külön subredditet hoznak létre azért, hogy gyűlölködjenek ebben a posztban konkrétan azt írják le, hogyan tudjanak az emberek verified review-t írni RT-re majd, hogy befolyásolhassák az ottani pontszámot is: https://www.reddit.com/r/saltierthancrait/comments/eb9jwv/reminder_rotten_tomatoes_verified_reviews/ Ugyanez történt a Fekete Párduccal és a Marvel Kapitánnyal is. Nem értem, hogy emberek miért töltik ilyesmivel az idejüket. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. 5 perccel korábban, Yoda József írta: Akik külön subredditet hoznak létre azért, hogy gyűlölködjenek ebben a posztban konkrétan azt írják le, hogyan tudjanak az emberek verified review-t írni RT-re majd, hogy befolyásolhassák az ottani pontszámot is: https://www.reddit.com/r/saltierthancrait/comments/eb9jwv/reminder_rotten_tomatoes_verified_reviews/ Döbbenet 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. (szerkesztve) Szerkesztve: 2019. December 18. - Rog 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Ez arra a plakátra hajaz, amivel 97-ben promózták az OT újbóli mozibaküldését! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. 3 órával ezelőtt, Lenci írta: Kik és miért csinálnak ilyet???????? Rohadékok!!! Mentálisan beteg emberek. Toxic fans. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.