Hozzászólás ideje: 2019. Április 12.6 éve Éppen most , Darth Sky írta: Az a végén Palpatine volt? Személyesen
Hozzászólás ideje: 2019. Április 12.6 éve Hát mi volt ez, emberek? PALPATINE! Mi a... Rise of the Skywalker? WHAT! Hebe... haba... gog...!
Hozzászólás ideje: 2019. Április 12.6 éve Ezzel az avatarral nagyon beletaláltam.... először nem akartam elhinni, hogy tényleg ő az és aztán mikor megjelent Ian a sötétből, mögötte vörös fényekkel... nagyon komoly volt, fantasztikusan építettek fel az egész panelt.
Hozzászólás ideje: 2019. Április 12.6 éve Ezt nehéz szavakba önteni!!! "THE RISE OF SKYWALKER" Ez vajon kire jutal? Ben, Luke, Anakin? Esetleg más? Palpatine a végén... über-libabőr. Visszatér valahogy az öreg? Erre utaltak a "true evil" kifejezéssel?
Hozzászólás ideje: 2019. Április 12.6 éve Vagy talán mégis Rey-re utalhat a cím. Egyébként nagyszerű snittek vannak a trailerben.
Hozzászólás ideje: 2019. Április 12.6 éve Talán Rei és Kylo összejönnek abból lesz rise of the skywalker. Lehet hogy Snoke valójában Palpi volt valahogy??
Hozzászólás ideje: 2019. Április 12.6 éve 2 perccel korábban, Darth Sky írta: Az a végén Palpatine volt? Szerintem igen. Bevallom, a trailer alatt könnyeztem egy kicsit, aztán a végén és a cím megjelenésekor a teljes zavarodottság lett úrrá rajtam. MI VOLT EZ?
Hozzászólás ideje: 2019. Április 12.6 éve "The great evil" = Palpi? Az a bolygó Tatooine? The Rise of Skywalker??? Na vajon kikre utalhat? Amúgy döfi egy előzetes. Az a Kylo -s harcjelenet az egyik kedvencem. És a végén vajon mit néznek hőseink? Valami obszervatórium Palpinak?
Hozzászólás ideje: 2019. Április 12.6 éve Nekem is a Snoke _ Palpi árhuzam ugrott be, és a végén megjelent McDiarmid. Kész vagyok! :O
Hozzászólás ideje: 2019. Április 12.6 éve Egyébként érdekes az a muki is aki összeheggeszti Kylo sisakját, a kezéből ítélve valami idegen lény lehet.
Hozzászólás ideje: 2019. Április 12.6 éve Még keresem az állam! Palpatine valahogy újra képbe kerül! Nagyon veszélyes játékot űz JJ, mert ezt nehéz lesz megmagyarázni, de ha sikerül meglesz az ultimate lezárás. McDiarmid megjelenése valami fenomenális volt a színpadon. Úristen gyerekek, ez a trailer nagyon űber brutál jól néz ki!!!
Hozzászólás ideje: 2019. Április 12.6 éve Nem..egyzserűen nem.....ez a trailer.......ez...úgy tökéletes ahogy van
Hozzászólás ideje: 2019. Április 12.6 éve Már az Ébredő Erő előtt is voltak pletykák, hogy Palpatine visszatér, úgy látszik most bekövetkezik.
Hozzászólás ideje: 2019. Április 12.6 éve Sokszor beszéltünk róla, hogy a Saga harmadik trilógiájára behozni valaki Palpatinenál is nagyobbat, mennyire áshatná alá az öreg tekintélyét... lehet, hogy JJ-nek sikerült valahogy megoldania ezt helyzetet magával Palpival...
Hozzászólás ideje: 2019. Április 12.6 éve 1 perccel korábban, luke19 írta: Kylo az egyik Ren lovagot döfi jól gyomron az erdőben? Igen. Úgy tűnik valamiféle balta van a Ren Lovag kezében.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.