csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. (szerkesztve) 41 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Én se futottam bele hála égnek. Hol láttad ezt a szalagcímet? Nos lentebb a Linket spoilerbe teszem, mert az is spoleres. Az oldal hitelessége nyilván vitatható nem is mennék bele, nem vagyok olvasójuk. Így hogy utánanéztem, nem is a szalagcím volt feltétlenül ludas, de az okos telós "google hírek"-nek megvan az a velejárója, hogy hoz egy képet is a szalagcímhez és pár sort alatta. Az ember felnőtt és szinte képlátással olvas, így amint megláttam ezt a címet azt a képet és cikk első sorában Temuera nevét, rögtön a homlokomra csaptam, hogy ; "b@sszátok meg" akár igaz, akár nem. Forrásnak a "the sun" cikkét hivatkozzák meg amúgy. Spoiler https://metropol.hu/vip/star-wars-boba-fett-han-solo-harrison-ford-571419/ Szerkesztve: 2022. Január 3. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. (szerkesztve) Egy ideje itt-ott kering ez a pletyka, sőt Spoiler már olyan verzió is volt, ahol Luke és Han is felbukkan együtt, de a Redditen, Star Wars Leaks oldalon már abban sem biztosak, hogy valódi leak ez, vagy csak egy tipp kezdett önálló életre kelni. Pár hét és meglátjuk, minden esetre nem lepődnék meg, ha bejönne. Szerkesztve: 2022. Január 3. - reaper Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. (szerkesztve) 17 perccel korábban, reaper írta: Egy ideje itt-ott kering ez a pletyka, sőt Spoileres tartalom megtekintése már olyan verzió is volt, ahol Luke és Han is felbukkan együtt, de a Redditen, Star Wars Leaks oldalon már abban sem biztosak, hogy valódi leak ez, vagy csak egy tipp kezdett önálló életre kelni. Pár hét és meglátjuk, minden esetre nem lepődnék meg, ha bejönne. Nagyon én sem, viszont jól kell megoldani, hogy relevánsnak hasson, Spoiler hiszen valódi interakció majdnem nulla volt a két karakter közt. az hogy ők egymás nemezisei lennének, nem a mozifilmekből jött ki. Ezt a spoiler meg nevek nélkül van és nem is spoiler, csak rá lehet jönni belőle kiről van szó. Tapintat mindenek előtt.. Szerkesztve: 2022. Január 3. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Szóval az infó a The Suntól származik, ami az Egyesült Királyságban ugyanaz, mint itthon a Blikk "nagyon komoly" szivárgás 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. 1 órával korábban, Yoda József írta: Szóval az infó a The Suntól származik, ami az Egyesült Királyságban ugyanaz, mint itthon a Blikk "nagyon komoly" szivárgás Oké, írtam is, hogy vitatható a hitelessége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Szerintem felesleges ezen felhúzni magunkat. Kb. annyi jelentősége van, mintha mi itt a fórumon spekuláltuk volna ugyanezt. Mert egyébként a korszakból adódóan lehetséges. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. 2 órával ezelőtt, Yoda József írta: Szerintem felesleges ezen felhúzni magunkat. Kb. annyi jelentősége van, mintha mi itt a fórumon spekuláltuk volna ugyanezt. Mert egyébként a korszakból adódóan lehetséges. Emlékszem, amikor a Mandalorian idején a visszaemlékezések kapcsán azt teorizálták egyesek (köztük én is ), hogy az évadzáró visszaemlékezésében Yoda vagy Obi-Wan fogja megmenteni Din-t. Ez elég messze lett aztán a valóságtól, pedig akkor logikusnak tűnt. Szerintem ezek a mostani spekulációk is hasonló hitelűek, jó eljátszadozni a gondolattal, de aztán valami teljesen más lesz, mint amire számítunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. (szerkesztve) Szerkesztve: 2022. Január 14. - Rog 2 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Szép ez a twi'lek hölgy! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Kíváncsi leszek kapnak-e guide-ot a részek. Már szorít az idő, de eddig a koncepteken kívül nincs semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. 2 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Szép ez a twi'lek hölgy! És a színésznő majd' 60 éves már. Jól tartja magát az egyszer biztos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Ebben a sorozatban mindenki 60 éves? 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. 42 perccel korábban, Kenobi tábornok írta: És a színésznő majd' 60 éves már. Jól tartja magát az egyszer biztos! Ő is? Hát kész vagyok. Itt a 60 az új 35. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Nem is tudtam, hogy Vader tudta, ki Boba Fett valójában. Mindig tanul az ember valami újat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 4. 1 órával ezelőtt, Cpt. Rex írta: Nem is tudtam, hogy Vader tudta, ki Boba Fett valójában. Ja, ez az ismeretség be is lett mutatva a TCW R2 Come Home című epizódjában, ahol Windu elmeséli Anakinnak, hogy Boba Fett Jango klónja volt, akit fiaként nevelt. Utána Anakin még mondja is, hogy már emlékszik rá Obi-Wan kaminoi jelentéséből. A Lethal Trackdown végén pedig újra találkozott vele személyesen, amikor Bobát átszállították Coruscantra. Sőt igazából már két réssel korábban találkoztak, a Death Trapben, csak akkor még senki sem tudta, hogy Lucky valójában Boba Fett. És azért az ember nem felejt el egykönnyen valakit, aki rárobbantja egy csillagromboló hídját. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 4. A Boba Fett sorozat előtt a Disney+-on a Marveles Hawkeye széria ment. Ha a kettő nyitányát összehasonlítjuk akkor a Boba 13 százalékkal több nézőt vonzott. A Deadline infója. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 4. 18 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Kíváncsi leszek kapnak-e guide-ot a részek. Már szorít az idő, de eddig a koncepteken kívül nincs semmi. Ma sincs se híre se hamva a guide-nak.. Pedig holnap új rész. Mikor pénteken volt rész, hétfőre mindig volt guide, ebből már kicsúsztunk. Más lesz a menetrend, vagy basszus nem lesz guide? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 4. Ma este még lehet. Amennyiben nem, akkor kiteszem a guide képedet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 4. Persze, nem is az a lényeg, hanem hogy sajnálatos volna ha nem lenne guide. Jó volna választ kapni bizonyos kérdésekre, pl. : a Daniel Logan jelenetre. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 4. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 5. A TFN fórumán nagyon dicsérik az új részt. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 5. Ez remek hír! Még nincs a virágboltban, de egy hete is 9 után jött! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 5. A redditen valaki azt írta, hogy 53 perces az epizód. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 5. Lekaptam: a videó kicsit több mint 51 perc, ami még úgyis marha jó hogy egy 1 perces összefoglalóval kezdődik az előző részről. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 5. Szuper, már csak azt kell eldöntenem, hogy kibírom-e a feliratig.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 5. Nekem ez esti program marad. De legalább van miért végigmelózni a napot. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 5. A címét majd írjatok be. 33 perccel korábban, csoli1138 írta: Szuper, már csak azt kell eldöntenem, hogy kibírom-e a feliratig.. Ami most biztos, hogy később jön mert hosszú a rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 5. Annyira jó nem lehet, mint ahogy írják. Top3 SW TV tartalom. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 5. Cím: The Tribes of Tatooine 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 5. 28 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Annyira jó nem lehet, mint ahogy írják. Top3 SW TV tartalom. Nos nagyon komoly élmény az epizód. Nem hittem volna. Hihetetlen mit tudnak! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.