csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Már csepeg is le! Most nincs időm a feliratra várni azthiszem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. 1 órával korábban, NorbiLordi írta: Akkor ha már szóba került, a Star Wars Theory (neki köszönhetünk nagyon minőségi Vader fan filmeket is), és EckhartsLadder csatornája is jó, ők nem csak magyarázókat készítenek hanem aktuális hírekre is szoktak reagálni normális hangnemben. Amúgy én rég leszoktam róla, hogy bármilyen Star Wars kritikát olvassak, mert jön egy Mos Vespa Gang akkor temetve van az egész Star Wars, hogy atyaúristenmiez, aztán bedobnak egy Baby Grogut, akkor meg instant a mennybe megy mindenki. Az ilyen piszlicsáré dolgokkal mint a tojásevős sztori volt tavaly meg főleg elengedem a fülem-szemem mellett, mert a hangos kisebbség nem tükrözi feltétlen a többség véleményét. Nekem a Theory-val egy bajom van, hogy a Fandom Menace-es hülyeségek alá azért ő is tolta (tolja?) lovat rendesen. Meg azért ő is ügyel arra, hogy igazodjon a követői véleményéhez. Pl. a TRoS után a moziból kijövet élő youtube adásban beszélt a filmről és elmondta, hogy ő őszintén nagyon élvezte a filmet, és nagyon boldog, mert számára a TLJ csalódás volt. Aztán ezt a videót a követői nyomására letörölte, és feltöltött egy újabb kritikát, ami már összeszedettebb volt meg szerkesztett, és jóval kritikusabb hangot ütött meg. Egy későbbi epizód rangsorolós videóban meg már azt mondta, nem igazán tekinti kánonnak a sequel trilógiát. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. 6 perccel korábban, Yoda József írta: Egy későbbi epizód rangsorolós videóban meg már azt mondta, nem igazán tekinti kánonnak a sequel trilógiát. Ha ezt mondta akkor elég gáz. Meg úgy az egész amit leírtál. Divat oldalak szokták a közönséghez igazítani a véleményüket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ha ezt mondta akkor elég gáz. Meg úgy az egész amit leírtál. Divat oldalak szokták a közönséghez igazítani a véleményüket. Mondjuk neki ez egy kicsit üzlet is, ha belegondolsz ilyen ez a kapitalista világ sajnos 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Epizód címe: The Gathering Storm Ígéretes kezdés. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Atomjó rész volt! Odavoltam érte! Mindenki örülhet még az is aki szeret panaszkodni mert van az elején úgy fél perc ami majd szerintem kap egy kis savazást De szemben az előző résszel ezen pokoli jól szórakoztam. Aminek a legjobban örültem, hogy ez a rész végre foglalkozott kicsit Bobával a karakterrel. Mik hajtják, mik a motivációi? Hogy fog ezaz uralkodás dolog működni? (a sorozat messze legjobb "politikai jelenetei" vannak a részben) A közepén meg van egy jelenet... fülig ért a szám. Na de majd a topikjában a részletekről. Ha rangsorolni kéne akkor nálam a második rész után jön nem sokkal. Ez a két rész nálam egyelőre kiemelkedők a másik kettő közül. Ha ezt a szintet hozza a többi rész is, akkor ez a sorozat szenzációs lesz! Múlt héten vegyes érzésekkel ültem fel a rész mögül. Most teljesen felültem a hype-vonatra. Baromira várom a következő részt. 1 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. 22 perccel korábban, Bomarr írta: Mik hajtják, mik a motivációi? Hogy fog ezaz uralkodás dolog működni? (a sorozat messze legjobb "politikai jelenetei" vannak a részben) Jaj ezt már nagyon vártam. Esti program lesz ez nekem, ez azért a mai melót is sokkal könnyebbé fogja tenni számomra. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Én is este nézem, csak így nehezebben telik a munkaidő. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Nagyon izgalmas rész volt. Nekem eddig ez tetszett a legjobban, pedig a 2. rész se volt semmi. Ahogy sejtettem, Kevin Tancharoen rendezte a részt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Nekem is nagyon tetszett! Bomarr spoilermentesen leírta amit lehetett, egyetértek vele mindenben! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. (szerkesztve) @Bence1997. Mit lehet róla tudni? Szerkesztve: 2022. Január 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Nekem is nagyon tetszett a következő részre amit felvezettek, nagyon ígéretesnek tűnik 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. 1 perccel korábban, Yoda József írta: Nekem is nagyon tetszett a következő részre amit felvezettek, nagyon ígéretesnek tűnik Az lesz a Filoni rendezés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Nem, az elvileg a hatodik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. 10 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mit lehet róla tudni? Ahogy látom, rendezett pár részt a S.H.I.E.L.D ügynökeiből (szóval Ming-Na Wennel már dolgozott együtt), továbbá olyan sorozatnál rendezett, mint pl. a Prison Break (2017-es verzió), Titans, Zöld Íjász, Flash, stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. A második legjobb rész a The Tribes of Tatooine után. Végre volt egy kis karakterépítés is, és egy remek kis politikai játszma is kezdetét vette. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. A 4. rész guide képe: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Sarlacc-ügyben van egy kérdésem: lehet tudni, hogy 1 vagy több ilyen lény él a Tatooine-on? És egy szája van ennek a Hatalmas Gyomornak? Köszi Odavagyok érte, na. Baromi jó lett kívül-belül... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Szerintem több lehetett, hiszen a Mandoban említést tesznek egy másikról. De nem hinném, hogy sok van, hiszen erről úgy beszélnek, hogy "the Great Pit of Carkoon" - a Carkoon verem, ahol a nagyhatalmú Sarlacc fészkel (jaj, na ahogy ezt írtam, tudjátok jól, kinek a hangján hallottam), tehát vagy egy rendkívül nagy példány lehetett a mi Sarlaccünk, vagy alapból nem sok van a Tatooineon és az egész galaxisban. Vagy mindkettő. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Én is biztosra veszem, hogy több van. Bár tény és való nem tiszta, hogy a Sarlacc az fajta név, vagy tulajdonnév? Remélem akkor az előbbi. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. 1 órával korábban, Darth Porg írta: Sarlacc-ügyben van egy kérdésem: lehet tudni, hogy 1 vagy több ilyen lény él a Tatooine-on? És egy szája van ennek a Hatalmas Gyomornak? Köszi Odavagyok érte, na. Baromi jó lett kívül-belül... Ha a sarlacc érdekel akkor a mai részt imádni fogod. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. 1 órával ezelőtt, Darth Porg írta: Sarlacc-ügyben van egy kérdésem: lehet tudni, hogy 1 vagy több ilyen lény él a Tatooine-on? És egy szája van ennek a Hatalmas Gyomornak? Köszi A Tatooine-on legalább kettő volt. Egy, amit Jabba használt kivégzésre, meg egy másik, amit felzabált a The Marshalban látott krayt sárkány. De a sarlaccok nem őshonosok a Tatooine-on. Van belőlük a Felucian, a Vodranon és az I'vorcia Prime-on is. Átlagosan amúgy 100 méterre nőnek meg. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 21. Megihletett a legújabb rész, úgyhogy összedobtam egy rajongói előzetest a sorozathoz 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 21. Jó lett! Meg is hozta a kedvem egy hétvégi maratonhoz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Nagyon jó lett! Annyira hangulatos sorozat, és ezt az elózetesed szépen visszaadja. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. 2022. 01. 21. - 10:29, Ody Mandrell írta: Jó lett! Meg is hozta a kedvem egy hétvégi maratonhoz. Nos én tegnap este megnéztem az eddigi 4 részt zsinórban. Még a Mandinál sem csináltam ilyet. Mindegy! A lényeg, hogy remek élményt nyújt és abszolút megvan a hangulata! Íyg már látszott, hogy szép kis íve van történetnek! Hejj, ha még majd hozzájön 3 rész! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. A sorozat kiszivárgott története végül igaz volt, részben igaz, vagy teljes kamu? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. (szerkesztve) A lényegi dolog úgy néz ki most fog jönni, bár szerintem nagyrészt kamu. Az 5. epizódra írtak dolgokat, de nehezen hiszem, hogy Spoiler Rex és Echo feltűnnének a sorozatban. Illetve vannak a leakben olyan dolgok, amik máshogyan lettek bemutatva Spoiler Van egy rancorunk, akinek tuti nem Muchi a neve. Továbbá Santyt is írták de őt nem a Crimson Dawn bérelte fel Fett kiiktatására, hanem az Ikrek. Bár lehet az Ikrek is együtt játszanak a Hajnallal. Mindegy, ha véletlenül a történéseket mégis megkapnánk a maradék három epizódban, akkor brutális végjátékra számíthatunk. Szerkesztve: 2022. Január 23. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Valószínűleg a szivárogtató tudott elemeket, amik szerepelni fognak, és költött hozzá egy sztorit. Amik eddig bejöttek valamilyen szinten: Spoiler Krssantan szereplése, és az, hogy kis híjján megöli Bobát, de később mellé áll. Boba meglovagolja Muchit - ugyan a rancor neve nem Muchi, de Boba említette, hogy felülne a hátára. Ez valószínűleg meg is történik majd. A következőt konkrétan megnevezte, hogy az 5. részben történik, de én is kétlem: Spoiler Rex elvileg feltűnik, őszintén sehogy nem látom ezt jönni. Max úgy, hogy az Ahsoka története ezzel párhuzamosan játszódik majd, és abban szerepelne Rex Ahsoka mellett. Akit esetleg valami miatt Ahsoka elküld, hogy segítsen Din-nek, míg ő Ezrát keresi Ami még szerintem igaz lesz: Spoiler Cad Bane és Qi'ra szereplése mint antagonisták Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Nem követtem a háttérdolgokat, ezért bocsi. Lesz második évad is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.