Donát Hozzászólás ideje: 2021. Október 6. Hozzászólás ideje: 2021. Október 6. 2021. 10. 06. - 11:07, Darth Revan9 írta: Nos, ezek nagyszerű hírek. Köszönöm. Legalább valaminek tudok örülni. Teljes nézet Cupsy arra céloz, hogy ha nem használod ki a netet, feleslegesen fizetsz érte annyit, amennyit fizetsz. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 6. Hozzászólás ideje: 2021. Október 6. 2021. 10. 06. - 11:21, Donát írta: Cupsy arra céloz, hogy ha nem használod ki a netet, feleslegesen fizetsz érte annyit, amennyit fizetsz. Teljes nézet Ez különösebben nem érdekel. Az asztali géphez legyen net előfizetés elsősorban. A többi mellékes. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Remélem, hogy már kezdek belejönni a notebook használatba. Most már az Office is aktiválva van. 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 10. Hozzászólás ideje: 2021. Október 10. Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, ezért bocs. Ma, mikor bekapcsoltam a notebook-ot, láttam, hogy jobb helyen, alul a tálcán, a net kapcsolat ikonjánál be van alapból kapcsolva a wifi. Tehát, a legutóbb, mikor kikapcsoltam a gépet nem kattintottam rá a szétkapcsolás gombra. Ez szerintem nem gond, ugye? Sőt, akkor így ezentúl, ha így hagyom, nem kell majd állandóan a wifihez csatlakoztatnom, ahogy ma sem kellett. Így talán jobb lenne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 10. Hozzászólás ideje: 2021. Október 10. Nem kell mindig lecsatlakozni, felesleges. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Október 10. Hozzászólás ideje: 2021. Október 10. Felesleges vele szórakozni, ha kábelen van akkor maradhat azon, ha wifin meg azon, mire bekapcsolod a gépet már fel lesz csatlakozva automatikusan. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Tönkrement a monitorom. Tudtok ajánlani valami viszonylag jót, nem túl drágán? @Frenkie! Te raktad össze a gépem, mit ajánlsz? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Hozzászólás ideje: 2021. November 9. 2021. 11. 09. - 18:25, Ody Mandrell írta: Tönkrement a monitorom. Tudtok ajánlani valami viszonylag jót, nem túl drágán? @Frenkie! Te raktad össze a gépem, mit ajánlsz? Teljes nézet Nem tudom mi számít drágának, én tavasszal egy ilyet vettem (csak akkor még 40-ért) https://edigital.hu/monitor/samsung-c24f390-24-fullhd-ivelt-led-monitor-p420263 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Köszi Norbi! Olcsóbbra gondoltam, hátha van még valahol. Full HD legyen és nem is kell túl nagy. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Most vannak már pár helyen Black Friday akciók, érdemes nézelődni a neten. Más szerint is felmentek az árak, de akcióval talán ki lehet fogni valami jót. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. November 10. Hozzászólás ideje: 2021. November 10. Ma kétszer is előfordult, hogy a laptophoz csatlakoztatott USB billentyűzet nem működött megfelelően, egyszer ki is írta, hogy a Windows nem ismeri fel az USB eszközt, (vagyis a billentyűzetet). Mindkét alkalommal kiszedtem az USB portból, aztán visszadugtam. Utána minden rendben volt, felismerte. Valami gond lehet? Válasz
cyrano Hozzászólás ideje: 2021. November 28. Hozzászólás ideje: 2021. November 28. No, tegnap előtt meg akartam nézni a Solo br-t. Az asztali lejátszó (egy Sony), csak a háttérképt volt képes megmutatni, menü nélkül. Mivel ezt már ezzel a lemezzel eljátszotta, gondoltam, hogy a lejátszóval lehet gond. Kikapcsoltam, bekapcsoltam. Áramtalanítottam, lemezt ki és visszaraktam, de semmi sem változott. Egy órát elszórakoztam vele, mire meguntam. Ma eszembe jutott, hogy van nekem powerdvd-m is a pc-n. Ott meg annyit írt ki, hogy no disc. A bonus lemezt lejátszotta, de ezt már az sem tudta. Kérdésem a következő: vajon a lejátszóim ennyire ostobák vagy a lemez döglött meg? Ezirányú tapasztalata van valakinek? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. November 28. Hozzászólás ideje: 2021. November 28. (szerkesztve) Elég nagy rá az esély, hogy a lemez halott. Ha két egymástól független olvasó sem reagál rá, akkor nem az olvasókkal van baj. @Frenkie járt hasonlóan az ep2 lemezzel. Szerkesztve: 2021. November 28. - Dzséjt 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 28. Hozzászólás ideje: 2021. November 28. A lemeznek kampeca, sajnos. 1 1 Válasz
cyrano Hozzászólás ideje: 2021. November 28. Hozzászólás ideje: 2021. November 28. Köszönöm a válaszokat. Nincs mese, valahonnan meg kell vásárolnom. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 24. Hozzászólás ideje: 2021. December 24. @Bomarr, milyen kiegészítéssel lehet újra láthatóvá tenni a dislike-ok számát a Youtube-on? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. December 24. Hozzászólás ideje: 2021. December 24. Itt tudod letölteni a kiegészítőt: https://returnyoutubedislike.com/ 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 30. Hozzászólás ideje: 2021. December 30. Meghajtó formázás után ugye már nem lehet visszaállítani az ott korábban lévő fájlokat? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. December 30. Hozzászólás ideje: 2021. December 30. (szerkesztve) Lehet nagy hülyeséget mondok, de én úgy tudom, "gyorsformázás" (windows-ban van ilyen opció) után még vissza lehet amíg nem írsz rá újabb adatot. Én magam sosem csináltam Szerkesztve: 2021. December 30. - Yoda József 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 30. Hozzászólás ideje: 2021. December 30. (szerkesztve) Gyorsformázást nyomtam. Akkor már csak azt kellene megtudni hogyan kell. Szerkesztve: 2021. December 30. - Ody Mandrell Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2022. Január 14. Hozzászólás ideje: 2022. Január 14. Van 1 youtube lejátszási listám, azt írja "7 rendelkezésre nem álló videó el van rejtve" tudja valaki ezeket, hogy lehetne láthatóvá tenni, hogy tudjam melyik számok azok és berakhassam a listámba másik forrásból? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Január 14. Hozzászólás ideje: 2022. Január 14. 2022. 01. 14. - 14:51, Darth Cupsy írta: Van 1 youtube lejátszási listám, azt írja "7 rendelkezésre nem álló videó el van rejtve" tudja valaki ezeket, hogy lehetne láthatóvá tenni, hogy tudjam melyik számok azok és berakhassam a listámba másik forrásból? Teljes nézet Szerintem azok időközben priváttá tett videók, én legalábbis ilyenbe futottam bele mikor ezt írta Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2022. Január 15. Hozzászólás ideje: 2022. Január 15. 2022. 01. 14. - 16:46, NorbiLordi írta: Szerintem azok időközben priváttá tett videók, én legalábbis ilyenbe futottam bele mikor ezt írta Teljes nézet És ezeket nem lehet megjeleníteni sehogy? Nekem az is elég ha látom, hogy honnét hiányzik a szám, abból már ki tudom kalkulálni mi is volt az a zene. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Január 15. Hozzászólás ideje: 2022. Január 15. 2022. 01. 15. - 6:04, Darth Cupsy írta: És ezeket nem lehet megjeleníteni sehogy? Nekem az is elég ha látom, hogy honnét hiányzik a szám, abból már ki tudom kalkulálni mi is volt az a zene. Teljes nézet Szerintem nem tudod. De megnézni se tudom sajnos, mert ezeket én kiszedtem rég a listából. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2022. Január 15. Hozzászólás ideje: 2022. Január 15. 2022. 01. 15. - 9:07, NorbiLordi írta: Szerintem nem tudod. De megnézni se tudom sajnos, mert ezeket én kiszedtem rég a listából. Teljes nézet De meglehet, most találtam meg. Ha megnyitom a listát, de még nem indítok róla semmit akkor a véletlenszerű lejátszás melletti 3 pontra kattintva a legördülő menüben ott a lehetőség, hogy a "rendelkezésre nem álló videók megjelenítése" 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Február 19. Hozzászólás ideje: 2022. Február 19. Májusban nagyobb leállásra kell majd számítani több böngésző esetében is. https://hvg.hu/tudomany/20220218_google_chrome_microsoft_edge_mozilla_firefox_100_verzio_bongeszo_hiba?fbclid=IwAR0XxWYOeImw0s0GyH6kCyCILT7mVcMk3mKLK_v-wabRgzeiCEv2tDXDxOY Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 19. Hozzászólás ideje: 2022. Február 19. ez olyannak tűnik, mint anno a 2k probléma. Abból nem lett semmi. Itt is meg fogják oldani a fejlesztők. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Február 19. Hozzászólás ideje: 2022. Február 19. 2022. 02. 19. - 12:42, Ody Mandrell írta: ez olyannak tűnik, mint anno a 2k probléma. Abból nem lett semmi. Itt is meg fogják oldani a fejlesztők. Teljes nézet Gobdolom hogy megoldják, de ideiglenes leállások előfordulhatnak még ettől. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Április 5. Hozzászólás ideje: 2022. Április 5. Tudtok olyan programot ajánlani amivel youtube-ról zenéket lehet letölteni? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Április 5. Hozzászólás ideje: 2022. Április 5. Én ezt használom: 4k Video Downloader https://www.4kdownload.com/products/videodownloader/8 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.