Donát Hozzászólás ideje: 2021. Október 6. Hozzászólás ideje: 2021. Október 6. 14 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Nos, ezek nagyszerű hírek. Köszönöm. Legalább valaminek tudok örülni. Cupsy arra céloz, hogy ha nem használod ki a netet, feleslegesen fizetsz érte annyit, amennyit fizetsz. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 6. Hozzászólás ideje: 2021. Október 6. 5 órával ezelőtt, Donát írta: Cupsy arra céloz, hogy ha nem használod ki a netet, feleslegesen fizetsz érte annyit, amennyit fizetsz. Ez különösebben nem érdekel. Az asztali géphez legyen net előfizetés elsősorban. A többi mellékes. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Remélem, hogy már kezdek belejönni a notebook használatba. Most már az Office is aktiválva van. 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 10. Hozzászólás ideje: 2021. Október 10. Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, ezért bocs. Ma, mikor bekapcsoltam a notebook-ot, láttam, hogy jobb helyen, alul a tálcán, a net kapcsolat ikonjánál be van alapból kapcsolva a wifi. Tehát, a legutóbb, mikor kikapcsoltam a gépet nem kattintottam rá a szétkapcsolás gombra. Ez szerintem nem gond, ugye? Sőt, akkor így ezentúl, ha így hagyom, nem kell majd állandóan a wifihez csatlakoztatnom, ahogy ma sem kellett. Így talán jobb lenne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 10. Hozzászólás ideje: 2021. Október 10. Nem kell mindig lecsatlakozni, felesleges. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Október 10. Hozzászólás ideje: 2021. Október 10. Felesleges vele szórakozni, ha kábelen van akkor maradhat azon, ha wifin meg azon, mire bekapcsolod a gépet már fel lesz csatlakozva automatikusan. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Tönkrement a monitorom. Tudtok ajánlani valami viszonylag jót, nem túl drágán? @Frenkie! Te raktad össze a gépem, mit ajánlsz? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Hozzászólás ideje: 2021. November 9. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Tönkrement a monitorom. Tudtok ajánlani valami viszonylag jót, nem túl drágán? @Frenkie! Te raktad össze a gépem, mit ajánlsz? Nem tudom mi számít drágának, én tavasszal egy ilyet vettem (csak akkor még 40-ért) https://edigital.hu/monitor/samsung-c24f390-24-fullhd-ivelt-led-monitor-p420263 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Köszi Norbi! Olcsóbbra gondoltam, hátha van még valahol. Full HD legyen és nem is kell túl nagy. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Most vannak már pár helyen Black Friday akciók, érdemes nézelődni a neten. Más szerint is felmentek az árak, de akcióval talán ki lehet fogni valami jót. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. November 10. Hozzászólás ideje: 2021. November 10. Ma kétszer is előfordult, hogy a laptophoz csatlakoztatott USB billentyűzet nem működött megfelelően, egyszer ki is írta, hogy a Windows nem ismeri fel az USB eszközt, (vagyis a billentyűzetet). Mindkét alkalommal kiszedtem az USB portból, aztán visszadugtam. Utána minden rendben volt, felismerte. Valami gond lehet? Válasz
cyrano Hozzászólás ideje: 2021. November 28. Hozzászólás ideje: 2021. November 28. No, tegnap előtt meg akartam nézni a Solo br-t. Az asztali lejátszó (egy Sony), csak a háttérképt volt képes megmutatni, menü nélkül. Mivel ezt már ezzel a lemezzel eljátszotta, gondoltam, hogy a lejátszóval lehet gond. Kikapcsoltam, bekapcsoltam. Áramtalanítottam, lemezt ki és visszaraktam, de semmi sem változott. Egy órát elszórakoztam vele, mire meguntam. Ma eszembe jutott, hogy van nekem powerdvd-m is a pc-n. Ott meg annyit írt ki, hogy no disc. A bonus lemezt lejátszotta, de ezt már az sem tudta. Kérdésem a következő: vajon a lejátszóim ennyire ostobák vagy a lemez döglött meg? Ezirányú tapasztalata van valakinek? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. November 28. Hozzászólás ideje: 2021. November 28. (szerkesztve) Elég nagy rá az esély, hogy a lemez halott. Ha két egymástól független olvasó sem reagál rá, akkor nem az olvasókkal van baj. @Frenkie járt hasonlóan az ep2 lemezzel. Szerkesztve: 2021. November 28. - Dzséjt 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 28. Hozzászólás ideje: 2021. November 28. A lemeznek kampeca, sajnos. 1 1 Válasz
cyrano Hozzászólás ideje: 2021. November 28. Hozzászólás ideje: 2021. November 28. Köszönöm a válaszokat. Nincs mese, valahonnan meg kell vásárolnom. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 24. Hozzászólás ideje: 2021. December 24. @Bomarr, milyen kiegészítéssel lehet újra láthatóvá tenni a dislike-ok számát a Youtube-on? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. December 24. Hozzászólás ideje: 2021. December 24. Itt tudod letölteni a kiegészítőt: https://returnyoutubedislike.com/ 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 30. Hozzászólás ideje: 2021. December 30. Meghajtó formázás után ugye már nem lehet visszaállítani az ott korábban lévő fájlokat? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. December 30. Hozzászólás ideje: 2021. December 30. (szerkesztve) Lehet nagy hülyeséget mondok, de én úgy tudom, "gyorsformázás" (windows-ban van ilyen opció) után még vissza lehet amíg nem írsz rá újabb adatot. Én magam sosem csináltam Szerkesztve: 2021. December 30. - Yoda József 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 30. Hozzászólás ideje: 2021. December 30. (szerkesztve) Gyorsformázást nyomtam. Akkor már csak azt kellene megtudni hogyan kell. Szerkesztve: 2021. December 30. - Ody Mandrell Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2022. Január 14. Hozzászólás ideje: 2022. Január 14. Van 1 youtube lejátszási listám, azt írja "7 rendelkezésre nem álló videó el van rejtve" tudja valaki ezeket, hogy lehetne láthatóvá tenni, hogy tudjam melyik számok azok és berakhassam a listámba másik forrásból? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Január 14. Hozzászólás ideje: 2022. Január 14. 1 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Van 1 youtube lejátszási listám, azt írja "7 rendelkezésre nem álló videó el van rejtve" tudja valaki ezeket, hogy lehetne láthatóvá tenni, hogy tudjam melyik számok azok és berakhassam a listámba másik forrásból? Szerintem azok időközben priváttá tett videók, én legalábbis ilyenbe futottam bele mikor ezt írta Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2022. Január 15. Hozzászólás ideje: 2022. Január 15. 13 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Szerintem azok időközben priváttá tett videók, én legalábbis ilyenbe futottam bele mikor ezt írta És ezeket nem lehet megjeleníteni sehogy? Nekem az is elég ha látom, hogy honnét hiányzik a szám, abból már ki tudom kalkulálni mi is volt az a zene. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Január 15. Hozzászólás ideje: 2022. Január 15. 3 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: És ezeket nem lehet megjeleníteni sehogy? Nekem az is elég ha látom, hogy honnét hiányzik a szám, abból már ki tudom kalkulálni mi is volt az a zene. Szerintem nem tudod. De megnézni se tudom sajnos, mert ezeket én kiszedtem rég a listából. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2022. Január 15. Hozzászólás ideje: 2022. Január 15. 3 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Szerintem nem tudod. De megnézni se tudom sajnos, mert ezeket én kiszedtem rég a listából. De meglehet, most találtam meg. Ha megnyitom a listát, de még nem indítok róla semmit akkor a véletlenszerű lejátszás melletti 3 pontra kattintva a legördülő menüben ott a lehetőség, hogy a "rendelkezésre nem álló videók megjelenítése" 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Február 19. Hozzászólás ideje: 2022. Február 19. Májusban nagyobb leállásra kell majd számítani több böngésző esetében is. https://hvg.hu/tudomany/20220218_google_chrome_microsoft_edge_mozilla_firefox_100_verzio_bongeszo_hiba?fbclid=IwAR0XxWYOeImw0s0GyH6kCyCILT7mVcMk3mKLK_v-wabRgzeiCEv2tDXDxOY Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 19. Hozzászólás ideje: 2022. Február 19. ez olyannak tűnik, mint anno a 2k probléma. Abból nem lett semmi. Itt is meg fogják oldani a fejlesztők. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Február 19. Hozzászólás ideje: 2022. Február 19. 38 minutes ago, Ody Mandrell said: ez olyannak tűnik, mint anno a 2k probléma. Abból nem lett semmi. Itt is meg fogják oldani a fejlesztők. Gobdolom hogy megoldják, de ideiglenes leállások előfordulhatnak még ettől. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Április 5. Hozzászólás ideje: 2022. Április 5. Tudtok olyan programot ajánlani amivel youtube-ról zenéket lehet letölteni? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Április 5. Hozzászólás ideje: 2022. Április 5. Én ezt használom: 4k Video Downloader https://www.4kdownload.com/products/videodownloader/8 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.