Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Donát írta:

Cupsy arra céloz, hogy ha nem használod ki a netet, feleslegesen fizetsz érte annyit, amennyit fizetsz.

Ez különösebben nem érdekel. Az asztali géphez legyen net előfizetés elsősorban. A többi mellékes.

Hozzászólás ideje:

Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, ezért bocs. Ma, mikor bekapcsoltam a notebook-ot, láttam, hogy jobb helyen, alul a tálcán, a net kapcsolat ikonjánál be van alapból kapcsolva a wifi. Tehát, a legutóbb, mikor kikapcsoltam a gépet nem kattintottam rá a szétkapcsolás gombra. Ez szerintem nem gond, ugye?

Sőt, akkor így ezentúl, ha így hagyom, nem kell majd állandóan a wifihez csatlakoztatnom, ahogy ma sem kellett. Így talán jobb lenne.

Hozzászólás ideje:

Felesleges vele szórakozni, ha kábelen van akkor maradhat azon, ha wifin meg azon, mire bekapcsolod a gépet már fel lesz csatlakozva automatikusan. 

• 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Tönkrement a monitorom. Tudtok ajánlani valami viszonylag jót, nem túl drágán?

@Frenkie! Te raktad össze a gépem, mit ajánlsz?

Nem tudom mi számít drágának, én tavasszal egy ilyet vettem (csak akkor még 40-ért)

https://edigital.hu/monitor/samsung-c24f390-24-fullhd-ivelt-led-monitor-p420263

Hozzászólás ideje:

Most vannak már pár helyen Black Friday akciók, érdemes nézelődni a neten. :) Más szerint is felmentek az árak, de akcióval talán ki lehet fogni valami jót.

Hozzászólás ideje:

Ma kétszer is előfordult, hogy a laptophoz csatlakoztatott USB billentyűzet nem működött megfelelően, egyszer ki is írta, hogy a Windows nem ismeri fel az USB eszközt, (vagyis a billentyűzetet). Mindkét alkalommal kiszedtem az USB portból, aztán visszadugtam. Utána minden rendben volt, felismerte. Valami gond lehet?

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

No, tegnap előtt meg akartam nézni a Solo br-t. Az asztali lejátszó (egy Sony), csak a háttérképt volt képes megmutatni, menü nélkül. Mivel ezt már ezzel a lemezzel eljátszotta, gondoltam, hogy a lejátszóval lehet gond. Kikapcsoltam, bekapcsoltam. Áramtalanítottam, lemezt ki és visszaraktam, de semmi sem változott. Egy órát elszórakoztam vele, mire meguntam. 

Ma eszembe jutott, hogy van nekem powerdvd-m is a pc-n. Ott meg annyit írt ki, hogy no disc. A bonus lemezt lejátszotta, de ezt már az sem tudta.

Kérdésem a következő: vajon a lejátszóim ennyire ostobák vagy a lemez döglött meg? Ezirányú tapasztalata van valakinek? 

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Lehet nagy hülyeséget mondok, de én úgy tudom, "gyorsformázás" (windows-ban van ilyen opció) után még vissza lehet amíg nem írsz rá újabb adatot. Én magam sosem csináltam :D 

Szerkesztve: - Yoda József

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Van 1 youtube lejátszási listám, azt írja "7 rendelkezésre nem álló videó el van rejtve" tudja valaki ezeket, hogy lehetne láthatóvá tenni, hogy tudjam melyik számok azok és berakhassam a listámba másik forrásból?

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Van 1 youtube lejátszási listám, azt írja "7 rendelkezésre nem álló videó el van rejtve" tudja valaki ezeket, hogy lehetne láthatóvá tenni, hogy tudjam melyik számok azok és berakhassam a listámba másik forrásból?

Szerintem azok időközben priváttá tett videók, én legalábbis ilyenbe futottam bele mikor ezt írta

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, NorbiLordi írta:

Szerintem azok időközben priváttá tett videók, én legalábbis ilyenbe futottam bele mikor ezt írta

És ezeket nem lehet megjeleníteni sehogy? Nekem az is elég ha látom, hogy honnét hiányzik a szám, abból már ki tudom kalkulálni mi is volt az a zene.

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

És ezeket nem lehet megjeleníteni sehogy? Nekem az is elég ha látom, hogy honnét hiányzik a szám, abból már ki tudom kalkulálni mi is volt az a zene.

Szerintem nem tudod. De megnézni se tudom sajnos, mert ezeket én kiszedtem rég a listából.

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, NorbiLordi írta:

Szerintem nem tudod. De megnézni se tudom sajnos, mert ezeket én kiszedtem rég a listából.

De meglehet, most találtam meg. Ha megnyitom a listát, de még nem indítok róla semmit akkor a véletlenszerű lejátszás melletti 3 pontra kattintva a legördülő menüben ott a lehetőség, hogy a "rendelkezésre nem álló videók megjelenítése"

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
38 minutes ago, Ody Mandrell said:

ez olyannak tűnik, mint anno a 2k probléma. Abból nem lett semmi. Itt is meg fogják oldani a fejlesztők.

Gobdolom hogy megoldják, de ideiglenes leállások előfordulhatnak még ettől. 

• 1 hónappal később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.