Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
32 perccel korábban, Bence1997 írta:

Kaliforniában ismét bezártak a mozik. Ebből idén nehezen lesz valami...

Mondtam én.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Gondolom, legalábbis én a helyükben nem hagynám ki, persze ha Disney is belemenne, hogy a régi filmeket is levetíthessék. Mekkora plusz feelinget adhatnak a szenátusi jelenetek egy ilyen helyről?! :) 

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

Tegnap én is letudtam a Blood Machines-t. Bejövős kis film. Nagyon érdekesen nyúl hozzá a teremtő-teremtett viszonyhoz és a mesterséges intelligencia témájához.

Egy részét elég hatásvadásznak éreztem de végül is részben azzal se volt különösebb problémám.

Spoiler

A sok pucér nőci és a géplelkek pártján levő csaj velük való "orgiázását" kicsit túlzásnak éreztem de attól függetlenül szívesen elnézegettem a műsorszámukat.

A nagy pucér totál ember formájú csajszi alakú űrhajót már problémásabbnak találtam. Jobban bejött volna ha a sok űrhajóból egy fémes külsejű robotszerű nőci alakult volna ki.

Közben be is ugrott a Mass Effect 3 játék egyik mondata. "Does this unit have a soul?"

Hozzászólás ideje:

A Disney tegnap este történt intézkedése után most a Paramount csúsztatott két filmet és adott meg egy folytatásnak dátumot:

- A Hang nélkül 2. c. filmet 2020. szeptember 4. -ről 2021. április 23 -ra rakta át

- A Top Gun 2. Maverick c. filmet 2020. decemberéről átrakták 2021. július 1 -jére.

- A Sonic, a sündisznó 2. 2022. április 8. -án fog érkezni.

A Warner közben megerősítette, hogy a Tenet még az idén ki fog jönni, de még nem közöltek dátumot.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Ahogy mondtam, idén nem lesz mozizás. Ez most már teljesen egyértelmü.A Top Gun 2-vel már a decembert sem merik vállalni. Magyarán nem bíznak abban hogy addigra helyreáll a rend és nem lesznek korlátozások. Jövő nyarat tippelem hogy újra mutatnak be blockbustereket. A Tenet is akkor lesz, csak még nem mondják.

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Darth Cupsy írta:

A Tenet-et aug. 26-28 között kezdik vetíteni, nálunk sanszos már 26-tól.

Én úgy hallottam, hogy határozatlan ideig eltolták a premiert.

Hozzászólás ideje:
16 perccel korábban, Iqvi írta:

Én úgy hallottam, hogy határozatlan ideig eltolták a premiert.

Eredetileg így volt, de aztán változott, úgy van a hogy Cupsy mondja a rottenen is ezt olvastam. Az más kérdés, hogy mi van akkor, ha addig megint változás áll be a vírus kapcsán...

Hozzászólás ideje:

Pénteken megkockáztattam és elmentem moziba, megnéztem az Úriembereket, Guy Ritchie tavalyi filmjét. Marha jó volt. :D Már rég szórakoztam ennyire gengszterfilmen. Minden poén ült, a színészek nagyon eltalálták a figurákat. A mostani ínséges időkben nagyon tudom ajánlani, ha valaki még nem látta. :)

Hozzászólás ideje:
16 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ez elég érdekes mert tudtommal az amcsi mozik zöme zárva van. Kíváncsi leszek a bevételekre. 

De Európában nem, szerintem a stúdió(k)nak ekkora bevétel nélküli időszak után az is jó, ha nem a megszokott az az egész világból befolyó pénzt kapják hanem annak csak egy szeletét. Még jól is kijöhetnek belőle mivel jóval kevesebb a konkurencia. A mozik nyitva, filmek meg nincsenek és aki nem nagyon mozifüggő vagy az adott film rajongója az szerintem nem nagyon fog beüldögélni régebbi filmekre, amit esetleg már látott is, de mivel a Tenet újdonság lesz még lehet az is megnézi, aki alapból nem tervezte, mert nincs más.

8 perccel korábban, Pildi írta:

A mostani ínséges időkben nagyon tudom ajánlani, ha valaki még nem látta. :)

Én ajánlom nemcsak ínséges időkre :P :) tényleg jó kis film olyan igazi Guy Ricsis :) 

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

A Forum Hungary 2020-as filmjeinek premierdátumai (legalábbis egyelőre) :

Az új mutánsok - szeptember 10. 

King's Man: A kezdetek - szeptember 17. 

Kampókéz  - október 15.

Halál a Níluson - október 22. 

Fekete Özvegy - november 5.

Deep Water - november 12. 

007 Nincs idő meghalni - november 19. 

Lelki ismeretek - november 26. 

Free Guy - december 10. 

West Side Story - december 17.

Hozzászólás ideje:

Szeptember 4. -én kiadják a Disney+ -ra a Mulant! 25 30 dollár lesz. :D

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Tehát akkor a Mulan sem lesz moziban?

Ahol van Disney+, ott nem, nálunk valószínűleg bemutatják.

Hozzászólás ideje:
43 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Tehát akkor a Mulan sem lesz moziban?

Ahol nincs Disney+ ott a mozikban lesz bemutatva. Persze ez sok mindentől függ, ha nálunk rosszabbra fordul a dolog, könnyen elképzelhető, hogy újra bezárhatnak a mozik.

Ez amúgy egyelőre egyszeri alkalom. Ha siker lesz. akkor talán esélyes, hogy a Black Widow és egyéb produkciók a streamingre lesznek felpakolva. Nálunk és a környező országokban maradnak a mozik, ameddig nem lesz változás. :D

Hozzászólás ideje:
17 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Szeptember 4. -én kiadják a Disney+ -ra a Mulant! 25 30 dollár lesz. :D

Mulan magyar premier: szeptember 5., feliratos, ingyenes. Keressétek az országszerte elérhető Ncore mozihálózatnál.

Hozzászólás ideje:

A végső visszaszámlálás - Bosszúállók: Végjáték párhuzam:

Owens parancsnok nem tud visszajutni 1941-ből 1980-ba és úgy éli tovább az életét.

Amerika kapitány 1942-ben (gondolom) marad és úgy éli tovább az életét.

A parancsnokék az anyahajó 1980-ba történő visszatérése után a kikötőnél egy autóban várnak a hajót elhagyó Lasky-re.

A kapitány a múltba való indulásának környékén egy tónál üldögél.

Tegnap este elcsíptem az Avv végét és azt nézve jutott eszembe.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.