Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ez a bizonyos Ghost hajó egyébként pont az ami az alábbi űrcsatás látványterven látszik és a főszereplő hajója lesz. A leirásban egyébként szerepel az, hogy a Birodalom ekkor vadássza le az utolsó jediket. Tehát pár jedi karakter felbukkanása több mint esélyes.

Hozzászólás ideje:

Ez a Ghost tetszetős kis masina így szemből, de azok a bazi nagy dögök még jobban tetszenek. :)

Csillagrombolókat, rohamosztagosokat mutogatnak...micsoda eredetiség és kreativitás.

Azért ez esetben szerintem a szarkazmus helytelen, elvégre a Birodalom idejében játszódik majd a sztori, és akár tetszik, akár nem, akkor bizony rohamosztagosok és csillagrombolók vannak, nem klón katonák és Venatorok. Illetve, a rohamosztagosok lehetnek klónok, de tuti nem klón háborús páncélokban flangálnak.

Hozzászólás ideje:

Na végre, valami mozgás!

Én személy szerint meg vagyok elégedve azzal a kicsivel is, amit most láthattunk a Rebelsből. A logó tetszik és a concept artok is. Csak így tovább, csak aztán el ne szúrják.

Hozzászólás ideje:

Azért ez esetben szerintem a szarkazmus helytelen, elvégre a Birodalom idejében játszódik majd a sztori, és akár tetszik, akár nem, akkor bizony rohamosztagosok és csillagrombolók vannak, nem klón katonák és Venatorok. Illetve, a rohamosztagosok lehetnek klónok, de tuti nem klón háborús páncélokban flangálnak.

Ez eddig ok, de én valami új dologra gondoltam volna. Eddig ez a Ghost az egyetlen ilyen.

Hozzászólás ideje:

Én nagyot csalódtam. Nyilván nem mondhat sokat, de Filoni szövegének 90%-a szokásos pr bullshit volt (milyen megtisztelö a feladat, mennyi a tehetséges ember körülöttem, de jó látni, h ilyen lelkesek vagytok, stb.). Rohamosztagost meg csillagrombolót mutatni nem nagy kunszt. Az egyetlen épkézláb infó a Ghost meg a logó volt. Mikor megkérdezték, milyen célkitüzések lebegnek a szemei elött (a CW-nél ez 100 epizód volt), kínosan törölgette a homlokát, h a cél egyelöre az, h idöben elkészüljenek az anyaggal. Nem túl bíztató.

Hozzászólás ideje:

Nem volt szó Dantooine-ról semmilyen formában.

Nem az előadásra írtam hanem a megjelent hivatalos concept artra, ami az sw.com-ra került fel és amit Zééé is beszúrt. Teljesen egyértelműen egy régi dantooine-os McQuarrie rajz ihlette igy jó eséllyel ez is azt ábrázolja.

Hozzászólás ideje:

Ilyen mezők tényleg a Dantooine-on vannak, de hasonlít a Maridunra is. :)

Nos, ennél többet vártam ettől a paneltől (videó), de azt mondom több a semminél. Jóféle a logó, és nem kevésbé badass a Ghost, remek hátasnak tűnik.

A nagyobb falat hajóknak erős Gozanti cirkáló beütése van.

Szerkesztve: - Merr-Sonn

Hozzászólás ideje:

Az említett képet olyan összefüggésben mutattàk és kommentálták, h nagyon sok kevéssé ismert vagy használt RM rajz van, melyek viszont rettentö módon inspirálják Filonit. Szóval, ha illeszkedik a korábbi elképzelésekbe, akkor akár egy új helyszín is lehet belöle, de senki sem jelentdtte ki, h ez Dantooine volna.

Hozzászólás ideje:

Ennél jóval többet vártam, elég nagy csalódás a panel... A logó nem rossz, a concept artok mutatósak, bár eddig is ismert volt, hogy McQuarrie látványtervei stílusára számíthatunk a sorozatban, így nem nagy meglepetés.

Az nem világos, miért beszéltünk hónapokig mozgóképes trailerről, amikor a hivatalos bejelentésben is csak "exclusive look" szerepel a Celebrationre vonatkozólag. Videóra számítva persze hogy csalódás néhány kép és egy logó. Ettől függetlenül továbbra is várom, mi lesz a végeredmény a sorozatot illetően.

Hozzászólás ideje:

Mikor megkérdezték, milyen célkitüzések lebegnek a szemei elött (a CW-nél ez 100 epizód volt), kínosan törölgette a homlokát, h a cél egyelöre az, h idöben elkészüljenek az anyaggal. Nem túl bíztató.

Persze, hogy Filoni törölgette a homlokát, meg nem mert epizód számot mondani. Greg Weisman zseniális fickó, de szegény meg van átkozva. Eddig egyik sorozata sem élte meg a harmadik évadját, két évad után mind elkaszálták. (A Gargoyles-t leszámítva, ahonnan kirúgták, és ennek következtében katasztrofálisan rossz lett az utolsó szezon.)

Videóra meg nem tudom miért számítottatok. Nyilvánvaló volt, hogy négy-öt hónap alatt nem lehet a nullából klippet csinálni egy teljesen tök új CGI sorozathoz. Ettől függetlenül abban egyetértek, hogy kissé csalódást keltő, hogy csak ennyit képesek megvillantani. Legalább egy-két karakter konceptet mutathattak volna.

Hozzászólás ideje:

Egy pillanat, én semmilyen trailert nem vártam. Én sztoriról és karakterekröl vártam bármit is.

Az a rész már nem is neked szólt :)

Brodie köszi a képeket. Lehet furcsán néztek majd, de nekem a falu jobban bejött, mint a Ghost.

Szerkesztve: - Werebazs

Hozzászólás ideje:

A Ghost nekem annyira nem jön be.

Nekem tetszik, de nem tűnik valami mozgékonynak a kicsike. :hmm: Bár a látszat gyakran csal.

Hozzászólás ideje:

Nekem tetszik, de nem tűnik valami mozgékonynak a kicsike. :hmm: Bár a látszat gyakran csal.

Lehet, hogy a tulajdonosa "maga bütykölte meg a motorját", nem hiába vették a Falcontól az ötletet. :D

Hozzászólás ideje:

Klassz a logo és az egyéb képek is.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Kicsit furán néz ki az a Ghost. Első ránézésre olyan lomhának tűnik, én vmi kecsesebb, elegánsabb hajóra számítottam. Egyébként nem rossz. A falu képe meg kifejezetten tetszik. :)

Hozzászólás ideje:

Itt egy jó kis összefoglaló a Rebels paneljéről. Sajnálom, hogy a Filonihoz intézett kérdések javarészt megválaszolatlanok maradtak (valószínűleg az ő keze is meg van kötve). Azért az látszik, hogy TCW sorsa (nem meglepő módon) elég mélyen érinti. Nyilván neki se lehet kellemes ez a sokrétű bizonytalanság, ami jelenleg az SW háza táján uralkodik... tény, hogy továbbra is rengeteg a kérdés, bizonytalanság és kevés a tényként kezelhető infó.

http://www.youtube.com/watch?v=oxSh8dk82aw

Hozzászólás ideje:

Egyetlen dolgot mondott, ami számomra megható volt és nagyon öszintének tünt a sok bullshit-generátorból kipottyant szösszenet mellett: "Ha a SW és a Rebels jövöjét nézzük, igazábòl nem is tudjátok, hogy ezek a projektek mennyire jó kezekben vannak" Ebböl nekem, ill. a hangjemböl, testbeszédböl az jött le, hogy ezt mint rajongó mondta rajongóknak, akinek van lehetösége jobban belelátni a dolgokba, éz spoilerezés vagy jogi nyavalyák nélkül akar megnyugtatni minket.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.