Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Boldog születésnapot Krande és Gyoka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Boldog szülinapot Krande! Én pedig végeztem: "ÉRETT VAGYOK!" Tényleg pofonegyszerű volt Magyarból Kölcseyt húztam, töriből Kádárt, fizikából meg az atommodelleket. Sima volt mind Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. (szerkesztve) Mondtam, hogy neked pofon egyszerű lesz. nekem már nem. Mit meg nem adnék, hogy töriből a földrajzi felfedezéseket, (b)irodalomból a Bibliát, nyelvtanból a szövegstílusokat, civilizációból meg az Umweltschutz-ot (környezetvédelem) vagy a Schulsystem-et (iskola rendszer) húznám ki. A jackpot az lenne, ha németből is, mert ez a két tétel németből is van. :D Bár, mondjuk ha erős koncentrálok, talán a Jedi Erőmmel ki tudom húzni. Próbaérettségin: "Tanárnő! Én most a Schulsystem-et fogom kihúzni!" Azt húztam. Talán ha itt is ilyen határozott leszek, akkor.. Szerkesztve: 2016. Június 22. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. ... töriből Kádárt, fizikából meg az atommodelleket... Remélem kiemelted az esernyőcselét, meg hogy a portugálok ellen ne hozzon össze még egy tizit. Gratulálok amúgy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Remélem kiemelted az esernyőcselét, meg hogy a portugálok ellen ne hozzon össze még egy tizit. Gratulálok amúgy! :lol: Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Yoda, mikor tudod meg, hogy végül hanyas lett? (Vagyis hány%? mert az tuti, hogy 5-ös ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Holnap lesz bizonyítványosztás, még 10 embernek le kell érettségizni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Boldog szülinapot Krande. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Nagyon sok bolgod szülinapot Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Isten éltessen Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Boldog születésnapot az ünnepelteknek. Gratula az érettségizőknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Boldog szülinapot Krande. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Boldog szülinapot Krande. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Földim, sok boldogságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Boldog szülinapot, Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Boldog Születésnapot Krande ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Nagyon szépen köszönöm! Egy szépséges döntetlennel ünnepeltem Gyokának átadom, hátha esetleg benéz valamikor. Yoda, gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. (szerkesztve) Na jól van. Tegnapelőtti, tegnapi, meg a mai napot (jó, a meccs elvett 2 órát ) végig tanultam, meglátjuk mi lesz. Aztán lehet péntekre osztanak be és lehet, hogy lesz még egy napom tanulni. Szerk.: Csak holnap kell mennem MIVAAAAAAAN 11-re, csak ki ne hagyjam, mint Ronaldo. :lol2: Szerkesztve: 2016. Június 23. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Boldog szülinapot Cupsy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Boldog születésnapot, Cupsy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Cupsy, boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Boldog szülinapot Cupsy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Boldog szülinapot Cupsy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Utólag is boldog születésnapot, Krande! Boldog születésnapot, Cupsy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Wilde, Donát, Rajmesz, csoli, Revan, Nute nagyon szépen köszönöm! Az egyik ajándékot tegnap biztosították a fiúk Franciországban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Boldog születésnapot, Cupsy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. (szerkesztve) Boldog szülinapodat! Igen, azt hiszem ugyanazt a meglepetést kaptuk Neked is köszi, Nute! Szerkesztve: 2016. Június 23. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Sok Boldog Szülinapot Cupsy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.