Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Itt most nem beszél össze-vissza. Ez a nyilatkozat teljesen összhangban van a korábbival. Az Index címadás megtévesztő. Először azt mondták, hogy rendkivül kicsi az esély hogy laborból jött a vírus. És most azt mondták, hogy egyelőre semmilyen hipotézist nem zártak ki. Az utóbbi nem mond ellent az előbbinek.

Hozzászólás ideje:

Ti milyen gyakran szoktatok nyomtatott sajtót olvasni? Illetve mik a kedvenc lapjaitok? Én például rendszeresen, előfizetésben szoktam olvasni a Rubicont, és néha veszek 168órát és Jelent is.

Hozzászólás ideje:

Mostanában leszoktam az újságokról, de az Interpress magazin érdekes és színvonalas, azt anno sokat vettem.  :)

Hozzászólás ideje:

Én anyukámnak szoktam női magazinokat venni, a Nők lapjára elő is fizettünk neki, aztán mi is elolvassuk, ha átmegyünk hozzá.

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Pildi írta:

Én anyukámnak szoktam női magazinokat venni, a Nők lapjára elő is fizettünk neki, aztán mi is elolvassuk, ha átmegyünk hozzá.

Oh tényleg, az nálunk ia anyám nagy kedvence.

29 perccel korábban, Sinistra írta:

Interpress magazin

Ezt nem ismerem. Kb miről szól, vagy mi a témája?

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Iqvi írta:

Ezt nem ismerem. Kb miről szól, vagy mi a témája?

Elég vegyes témakörökben mozog, de talán általánosságban tudományos ismeretterjesztő jellegű, közérthető és szórakoztató módon. Gyerekkoromból emlékszem rá, apukám vette rendszeresen.

Hozzászólás ideje:

Amíg létezett, a Heti Választ olvastam, ha nem is minden héten. Ezenkívül nagy ritkán Rubicon meg különböző történelmi szaklapok, de azok nem igen kaphatóak újságárusoknál.

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Ezenkívül nagy ritkán Rubicon meg különböző történelmi szaklapok, de azok nem igen kaphatóak újságárusoknál.

Ha jól tudom Inmedio-ban szoktak lenni. 

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Ti milyen gyakran szoktatok nyomtatott sajtót olvasni? Illetve mik a kedvenc lapjaitok? Én például rendszeresen, előfizetésben szoktam olvasni a Rubicont, és néha veszek 168órát és Jelent is.

Kéthavonta egyszer. A Hihetetlen Pókembert :D

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, Whill írta:

Kéthavonta egyszer. A Hihetetlen Pókembert :D

Áh, azt még én se vettek meg. :D

Hozzászólás ideje:
2021. 02. 13. - 23:00, Iqvi írta:

Könyvtárban dolgozok, így legalább rálátás szempontjából igyekszek képben lenni a nyomtatott sajtóval is  - plusz néha sikerül lopni egy kis időt, érdemben bele is tekinteni egybe-egybe, mondjuk amióta csak első látásra takaréklángon működünk, paradox módon szinte kevesebb idő van ilyenekre :D . Közéleti lapok közül a Magyar Hang, amire hajlandó is lennék pénzt adni (szabadság alatt volt, hogy megvettem), amúgy a HammerWorld-öt veszem rendszeresen, de azt már közel húsz éve. 

Hozzászólás ideje:

Tulajdonképpen ugyanaz a lap, csak még valamikor 2003-ban önállósították magukat a külföldi anyalaptól, azóta ezen a néven jelennek meg.

Hozzászólás ideje:
42 perccel korábban, reaper írta:

HammerWorld-öt veszem rendszeresen

Off: Akkor megvan a Drow: Unholy kislemez is? :D
On: Hammert olvastam én is egy időben, régebben suliba menet a Metrot, csak a keresztrejtvények miatt.

Szerkesztve: - RacerX

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Nekem van egy rakat 90-es évekbeli MH-m. Szerinted el lehet azokat passzolni?

Nyomott áron, egyben lehet, számonként elég nehéz, ahogy látom-

3 órával ezelőtt, RacerX írta:

Off: Akkor megvan a Drow: Unholy kislemez is? :D

Hogyne, remélem szomszédok is szerették :D:rock:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.