caseyjones Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. https://index.hu/kulfold/2021/02/13/who_vizsgalat_kina_koronaviius/. Napokkal ezelőtt épp az ellenkezőjéről volt szó... Összevissza beszél a WHO. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Itt most nem beszél össze-vissza. Ez a nyilatkozat teljesen összhangban van a korábbival. Az Index címadás megtévesztő. Először azt mondták, hogy rendkivül kicsi az esély hogy laborból jött a vírus. És most azt mondták, hogy egyelőre semmilyen hipotézist nem zártak ki. Az utóbbi nem mond ellent az előbbinek. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Ti milyen gyakran szoktatok nyomtatott sajtót olvasni? Illetve mik a kedvenc lapjaitok? Én például rendszeresen, előfizetésben szoktam olvasni a Rubicont, és néha veszek 168órát és Jelent is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. Mostanában leszoktam az újságokról, de az Interpress magazin érdekes és színvonalas, azt anno sokat vettem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. Én anyukámnak szoktam női magazinokat venni, a Nők lapjára elő is fizettünk neki, aztán mi is elolvassuk, ha átmegyünk hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. 6 perccel korábban, Pildi írta: Én anyukámnak szoktam női magazinokat venni, a Nők lapjára elő is fizettünk neki, aztán mi is elolvassuk, ha átmegyünk hozzá. Oh tényleg, az nálunk ia anyám nagy kedvence. 29 perccel korábban, Sinistra írta: Interpress magazin Ezt nem ismerem. Kb miről szól, vagy mi a témája? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. 4 perccel korábban, Iqvi írta: Ezt nem ismerem. Kb miről szól, vagy mi a témája? Elég vegyes témakörökben mozog, de talán általánosságban tudományos ismeretterjesztő jellegű, közérthető és szórakoztató módon. Gyerekkoromból emlékszem rá, apukám vette rendszeresen. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. Amíg létezett, a Heti Választ olvastam, ha nem is minden héten. Ezenkívül nagy ritkán Rubicon meg különböző történelmi szaklapok, de azok nem igen kaphatóak újságárusoknál. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. 1 perccel korábban, Nute Gunray írta: Ezenkívül nagy ritkán Rubicon meg különböző történelmi szaklapok, de azok nem igen kaphatóak újságárusoknál. Ha jól tudom Inmedio-ban szoktak lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. 12 órával ezelőtt, Iqvi írta: Ti milyen gyakran szoktatok nyomtatott sajtót olvasni? Illetve mik a kedvenc lapjaitok? Én például rendszeresen, előfizetésben szoktam olvasni a Rubicont, és néha veszek 168órát és Jelent is. Kéthavonta egyszer. A Hihetetlen Pókembert 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. 14 perccel korábban, Whill írta: Kéthavonta egyszer. A Hihetetlen Pókembert Áh, azt még én se vettek meg. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. 57 perccel korábban, Whill írta: Kéthavonta egyszer. A Hihetetlen Pókembert Néhány számot olvastam, hihetetlen poénos volt. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. https://telex.hu/koronavirus/2021/02/14/vuhan-who-kina-terjedes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. 2021. 02. 13. - 23:00, Iqvi írta: Ti milyen gyakran szoktatok nyomtatott sajtót olvasni? Illetve mik a kedvenc lapjaitok? Én például rendszeresen, előfizetésben szoktam olvasni a Rubicont, és néha veszek 168órát és Jelent is. Könyvtárban dolgozok, így legalább rálátás szempontjából igyekszek képben lenni a nyomtatott sajtóval is - plusz néha sikerül lopni egy kis időt, érdemben bele is tekinteni egybe-egybe, mondjuk amióta csak első látásra takaréklángon működünk, paradox módon szinte kevesebb idő van ilyenekre . Közéleti lapok közül a Magyar Hang, amire hajlandó is lennék pénzt adni (szabadság alatt volt, hogy megvettem), amúgy a HammerWorld-öt veszem rendszeresen, de azt már közel húsz éve. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. Éppen most , reaper írta: HammerWorld Ez a metal hammer utódja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. Tulajdonképpen ugyanaz a lap, csak még valamikor 2003-ban önállósították magukat a külföldi anyalaptól, azóta ezen a néven jelennek meg. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. Nekem van egy rakat 90-es évekbeli MH-m. Szerinted el lehet azokat passzolni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. (szerkesztve) 42 perccel korábban, reaper írta: HammerWorld-öt veszem rendszeresen Off: Akkor megvan a Drow: Unholy kislemez is? On: Hammert olvastam én is egy időben, régebben suliba menet a Metrot, csak a keresztrejtvények miatt. Szerkesztve: 2021. Február 15. - RacerX 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nekem van egy rakat 90-es évekbeli MH-m. Szerinted el lehet azokat passzolni? Nyomott áron, egyben lehet, számonként elég nehéz, ahogy látom- 3 órával ezelőtt, RacerX írta: Off: Akkor megvan a Drow: Unholy kislemez is? Hogyne, remélem szomszédok is szerették 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. @NorbiLordi 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. (szerkesztve) 1 órával korábban, Iqvi írta: @NorbiLordi Köszi szépen Szerkesztve: 2021. Február 16. - NorbiLordi 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Sok Boldog Szülinapot NorbiLordi! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Isten éltessen sokáig, Norbi! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. @Rog @Ody Mandrell Köszi szépen 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Boldog születésnapot @NorbiLordi 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Boldog születésnapot @NorbiLordi! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. @Darth Sky @RacerX Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Boldog születésnapot! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. 16 perccel korábban, Dzséjt írta: Boldog születésnapot! Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Boldog születésnapot, NorbiLordi! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.