Hozzászólás ideje: 2022. Május 1.3 éve Boldog születésnapot @Bomarr! Boldog anyák napját az érintetteknek!
Hozzászólás ideje: 2022. Május 1.3 éve @Bomarr Boldog születésnapot! 2022. 04. 27. - 9:10, Donát írta: Majd írhatnál egy update-et Boba Fett ügyben, mert szerintem sokunkat érdekel, hogy most hányadán állsz vele. Már nem tudom pontosan hanyadik részben volt az a "vespa motoros" üldözéses jelenet... bevallom azután feladtam és nem is néztem tovább. Mikor már befejeződött a teljes évad utána később megnéztem egyben az egészet és voltak benne olyan dolgok, amelyek kifejezetten tetszettek (ezek leginkább ahhoz kapcsolódtak, amikor áttértek a Mandalorian szálára), de összességében számomra erőteljesen negatív szájízt hagyott maga után a sorozat. Magamnak is nehéz volt beismerni, de azt vettem észre, hogy nem nagyon tudok már úgy lelkesedni a Star Warsért, mint régen... ezen amúgy a Kenobi könnyen változtathat, mert az előzetese nagyon tetszett és azt kimondottan várom, már csak a nosztalgia miatt is.
Hozzászólás ideje: 2022. Május 2.3 éve Boldog születésnapot @Bomarr és @HeirToGrievous! Szerkesztve: 2022. Május 2.3 éve - tomcsi80
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.