Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5.2 éve Isten éltessen @kudar Szerkesztve: 2022. Szeptember 5.2 éve - Sinistra
Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5.2 éve Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, aki gondolt ma rám. Norbi, Pildi, Ody, Donát, Revan, Nute, Rog, Sinistra, Dzséjt és Frenkie! Az erő legyen veletek. Meg velem is mert már vén .... vagyok. (jedi) Szerkesztve: 2022. Szeptember 5.2 éve - kudar
Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7.2 éve Ha valaki tud olyan ápolót aki házhoz jön az legyenszíves priviben írjon. Köszönöm előre is. Bp III.kerületéeb kéne.
Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 8.2 éve Hogy hirtelen mindenki a wales-i birtokra ment már nem volt valami jó jel. 2022 is egy történelmi év lesz
Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 8.2 éve 38 perccel korábban, Iqvi írta: Isten nyugosztalja a királynőt. Isten nyugosztalja! Szép kort ért meg, és nemzeti szimbólum volt.
Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 8.2 éve Isten nyugosztalja! Én úgy tudom, hogy ezeket előre felveszik - pl. már szerdán, hiszen úgy hiszem a nyugati partokon van a székhely - de az időzítés...
Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 13.2 éve @Dzséjt és @Yoda József, mjndkettőtöknek boldog születésnapot!
Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 13.2 éve Fületek Yodáig @Yoda József és @Dzséjt Szerkesztve: 2022. Szeptember 13.2 éve - kudar
Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 13.2 éve @Dzséjt és @Yoda József, nagyon boldog szülinapot kívánok!
Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 13.2 éve @Dzséjt és @Yoda József boldog születésnapot mindkettőtöknek!
Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 13.2 éve Dzséjt, Yoda József: Boldog szülinapot! Ezen a jeles napon fogadjátok ajándékként ezt a remek gif-et
Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 13.2 éve 23 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Tomika! Tomika ám a...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.