Ugrás a kommentre

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Nem akarom a topikba írni, mivel még nem láttam a részt, de a lentebbi kép kapcsán motoszkál valami a fejemben...

Spoileres tartalom megtekintése

Szerkesztve: - Darth Sky
Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 02. - 19:06, Darth Sky írta:

Nem akarom a topikba írni, mivel még nem láttam a részt, de a lentebbi kép kapcsán motoszkál valami a fejemben...

Ezen agyalok én is.

Hozzászólás ideje:

A spoiler mentesség miatt nem olvastad el de

2013. 03. 01. - 17:18, gunji írta:

Év elején megjelent egy cikk, melyben a sorozat befejezéséről esett szó (elnézést, ha már szóba került korábban):

http://www.starwarsunderworld.com/2013/01/the-end-of-clone-wars-series-has-been.html

Ebben többek között az szerepel, hogy

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Aztán lehet, hogy mégis van benne valami.

Szerkesztve: - gunji
Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 02. - 19:24, Nabopolasszar írta:

A spoiler mentesség miatt nem olvastad el de

Hát, nem tudom...

2013. 03. 02. - 19:56, gunji írta:

Elég furcsa volt a sok kavarás a részek körül ebben az évadban.

A kavarásnak sok oka lehet, nem hiszem, hogy valaha is meg fogjuk tudni. A Disney-n múlik minden, kezükben a döntés... bár a józan ész a folytatás mellett szól, mint Filoni említette, a sorozatok világában akár egyik napról a másikra (minden előjel nélkül) történhet kasza. Nem túl szívderítő ez a bizonytalanság.

Egyébként bírom az avatarod! ;)

Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 02. - 21:27, Darth Sky írta:

Hát, nem tudom...

Viszont ha már megvan a sorozatzáró sztori nem hiszem, hogy csak úgy félbehagynák.

Hozzászólás ideje:

Most, hogy behozták a Templom őröket az SW világába beugrott egy kérdés: A 66-os parancs alatt őket is kinyírták? Ők egyáltalán Jedinek számítanak e? (Amúgy is meg a parancs szempontjából is). :hmm:

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

Vagy maximum mostantól ő is csak egy-egy történetszálban, néhány epizód erejéig szerepelne, ahogy most már Asajj Ventress is. Netalántán a hatodik évadból teljesen ki is maradhatna. (Már ha az alkotók tényleg nyolc évadot terveznek és erre a Disney is rábólint.)

Hozzászólás ideje:

Én is azt tartanám jó ötletnek ha szépen lassan jócskán (mondjuk az utolsó évadra pedig abszolút nullára) visszavennék Ahsoka szerepeltetését a sorozatban, ahogy Ventressét is.

Egyszerűen túl friss lenne az élmény vele kapcsolatban, ha vele zárnák a TCW-t. Sokkal emészthetőbb lenne a hiánya a 3. résztől, ha korábban már egy-két évadon át a TCW-ban se szerepel, vagy csak alig.

Korábban elképzelhetetlennek tartottam olyan súlyú szereplők "békés" kiírását a sorozatból, mint Ahsoka vagy Ventress. Ehhez képest utóbbi sorsát szépen elegyengették.

Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 03. - 13:17, KisKósa írta:

Vagy maximum mostantól ő is csak egy-egy történetszálban, néhány epizód erejéig szerepelne, ahogy most már Asajj Ventress is. Netalántán a hatodik évadból teljesen ki is maradhatna. (Már ha az alkotók tényleg nyolc évadot terveznek és erre a Disney is rábólint.)

honnan ez a 8-as szám? Én az utolsó 2008-as hivatalos infó szerint úgy emlékszem, hogy 5 évadot és kb. 100 részt terveztek.

Aztán a 6. és további évadokról én nem hallottam semmi hivatalosat. (nem lehetetlen, hogy velem van a baj..) világosíts fel!

Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 03. - 15:55, csoli1138 írta:

honnan ez a 8-as szám? Én az utolsó 2008-as hivatalos infó szerint úgy emlékszem, hogy 5 évadot és kb. 100 részt terveztek.

Aztán a 6. és további évadokról én nem hallottam semmi hivatalosat. (nem lehetetlen, hogy velem van a baj..) világosíts fel!

Mintha valaki nemrég írta volna, hogy elvileg Lucas nem a hetedik évad végére akarta a Coruscanti csatát, hanem egy évaddal később, ezért írnának még elé epizódokat. Nem tudom, hogy ez mennyire konkrét jelenleg.

Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 03. - 15:55, csoli1138 írta:

Görgess le a 2013.03.02 20:24-kor elküldött hozzászólásomhoz, és ott világosságra lelsz :)

Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 03. - 17:31, Nabopolasszar írta:

Görgess le a 2013.03.02 20:24-kor elküldött hozzászólásomhoz, és ott világosságra lelsz :)

Az egy angol nyelvű cikk..kicsit magas..Magyarul pár szóban felvilágosítanál? köszi

Hozzászólás ideje:

Most láttam a részt és most már tuti hogy az utolsó TCW-rész volt. Lezárták az egészet. A Clovis-szál meg megmarad a fiókban(nem véletlenül lett kiszedve ebből az évadból) meg a többi elmeséletlen történet is. Ezekről úgyis csak kamuzás volt Filoni részéről. Soha nem folytatták amiket igért. Pl Mortis-szál. Az Ep3-ra pedig így is minden ok.

Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 03. - 18:02, Frenkie írta:

Most láttam a részt és most már tuti hogy az utolsó TCW-rész volt. Lezárták az egészet. A Clovis-szál meg megmarad a fiókban(nem véletlenül lett kiszedve ebből az évadból) meg a többi elmeséletlen történet is. Ezekről úgyis csak kamuzás volt Filoni részéről. Soha nem folytatták amiket igért. Pl Mortis-szál. Az Ep3-ra pedig így is minden ok.

Tudsz vmi olyat, amit mi nem? Vagy csak az aktuális rész alapján írod?

Csak mert ez nem garancia semmire. Igaz, hogy akár sorozatzárásnak is beillett volna, de azt nem mondanám, hogy teljesen lezárták Ahsoka sorsát. Ezen kívül ott van még Maul és Talzin, mint elég fajsúlyos karakterek. Aztán a már elkészült Clovis-szál és a félbehagyott Lux-Ahsoka páros története. No meg az állítólagos coruscanti balhé.

Nem tudom hány részt készítettek már el a következő évadból, de miért dobnák ki őket? A sorozat sikeres és az elmúlt időszakban egyre csak nőtt a nézettsége.

Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 03. - 18:08, pb69 írta:

A sorozat sikeres és az elmúlt időszakban egyre csak nőtt a nézettsége.

Sőt, ebben a történetszálban érte el a csúcspontját, szóval hiba lenne most megállni. Ugyebár mondogatják, hogy addig csinálják a sorozatot, amíg láthatóan érdekli a nézőközönséget, tehát pont hogy most érdemes folytatni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.