Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Abban a szakaszban vagyunk, amikor már nyugodtan be lehet fejezni a sorozatot a következő évaddal... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Persze, az alapkoncepciók megvannak, már nem is kell nagyon törni az íróknak a fejüket új sztorikon. Gyakorlatilag ez az évad egy évadnyi kérdéssel távozott, amit jobb ha kifejtenek hosszú történetszálakban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. (szerkesztve) Persze, az alapkoncepciók megvannak, már nem is kell nagyon törni az íróknak a fejüket új sztorikon. Gyakorlatilag ez az évad egy évadnyi kérdéssel távozott, amit jobb ha kifejtenek hosszú történetszálakban. Ezért is gondoltam úgy, hogy a legutóbbi epizód nem lenne jó sorozatzárónak... Szerkesztve: 2013. Március 8. - Wilde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Hétfőn eldől a TCW sorsa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Szerintem lesz 6. évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Hétfőn eldől a TCW sorsa! Úgymint? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Nocsak. És honnan az infó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. (szerkesztve) Úgymint? Nocsak. És honnan az infó? A facebook -on terjed az infó állítólag, hogy hétfőn bejelentés lesz. Valószínűleg elkaszálják. mindenkit készültségbe helyeztek, defcon 1 -es kód van. Szerkesztve: 2013. Március 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Csak nem olvastál Rob Iger összest? Ha hétfőn hivatalos bejelentés lesz, akkor még hétvégén megszellőztetik a döntést. Ilyenkor az kisebbet üt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. A facebook -on terjed az infó állítólag, hogy hétfőn bejelentés lesz. Valószínűleg elkaszálják. mindenkit készültségbe helyeztek, defcon 1 -es kód van. Ennyire biztos a kasza? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. (szerkesztve) Pletyka, tehát bármi lehet. Az is lehet, hogy valaki trollkodik, de ebben az esetben nem hinném. Filoni se mond semmit. Az évadzáró megainterjúban azt mondta, hogy nem beszélhet egyelőre a jövőről, és egyfolytában mosolygott, ami vehető jó jelnek is. Passz. Remélem most már hamarosan tényleg eldől mi lesz. Szerkesztve: 2013. Március 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Pletyka, tehát bármi lehet. Az is lehet, hogy valaki trollkodik, de ebben az esetben nem hinném. Filoni se mond semmit. Az évadzáró megainterjúban azt mondta, hogy nem beszélhet egyelőre a jövőről, és egyfolytában mosolygott, ami vehető jó jelnek is. Passz. Remélem most már hamarosan tényleg eldől mi lesz. Kamerába mindig mosolyogni kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Bennem már a finálé óta motoszkál a gondolat, hogy "akár sorozatzáró is lehetett volna", lezáratlan szálak ide vagy oda. Végső soron, a legfontosabb dolgot feloldották: Ahsokát eltávolították Anakin mellől, immár nem a Rend tagja. Hogy mihez kezd ezt követően a lány, mi lesz Maullal és Mandalore-al szerintem kevésbé létfontosságú, még ha nem elhanyagolható is... egy esetleges kasza esetén az EU biztos, hogy felkarolja ezeket a lehetőségeket, így nem maradnak függőben. Természetesen jobban tetszene, ha a 6. évadban kapnánk magyarázatot ezekre. A kasza gondolatát eddig sikerült elhessegetnem azzal, hogy a logika azt diktálja, hogy legyen folytatás. Miért is hagynák abba a csúcson? Ráadásul ott van a Clovis-szál + a már elkészült epizódok. Miért éri meg, ha ezek legfeljebb a DVD/BD kiadásokon kapnak helyet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Pletyka, tehát bármi lehet. Az is lehet, hogy valaki trollkodik, de ebben az esetben nem hinném. Filoni se mond semmit. Az évadzáró megainterjúban azt mondta, hogy nem beszélhet egyelőre a jövőről, és egyfolytában mosolygott, ami vehető jó jelnek is. Passz. Remélem most már hamarosan tényleg eldől mi lesz. "I have a bad feeling about this" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Az mondjuk bizakodásra adhat okot, hogy Filoni szereplését nem mondták le a nyári CelEu -n, és a prezentációt is megtartják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Eddig sem kételkedtem benne hogy vége a TCW-nek, de most már biztos vagyok benne. Ha nem így lenne nem jelentenének be semmit hétfőn. Eddig sosem volt ilyen bejelentősdi. Csak azért lehet hogy bejelentsék hogy vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Eddig sem kételkedtem benne hogy vége a TCW-nek, de most már biztos vagyok benne. Ha nem így lenne nem jelentenének be semmit hétfőn. Eddig sosem volt ilyen bejelentősdi. Csak azért lehet hogy bejelentsék hogy vége. Na ez vészmadárkodás. Mondd Frenkie az szerinted nem érne meg egy "ilyen bejelentősdi"-t, hogy például a következő évad a DXD-re költözik??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Na ez vészmadárkodás. Mondd Frenkie az szerinted nem érne meg egy "ilyen bejelentősdi"-t, hogy például a következő évad a DXD-re költözik??? Szerintem nem mert nem hírértékü. Szerinted a nézőnek nem holt mindegy melyik csatornán megy? Különben csak "rosszat" érzek de ne legyen igazam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. (szerkesztve) Szerintem nem mert nem hírértékü. Szerinted a nézőnek nem holt mindegy melyik csatornán megy? Na szerintem itt állj le, mert egyre nagyobb hülyeségeket beszélsz. Attól még, hogy mindenki számít a költözésre, igenis hírérték marad. Annak a bejelentése, hogy egy sorozat, ami hétről-hétre egy millió feletti nézettséget produkál új csatornára költözik, baromi nagy reklám, mind a sorozatnak, mind a csatornának. Egyébként a nézőnek sem mindegy, mert a DXD például csak valami különleges csomagban fogható. Szerkesztve: 2013. Március 9. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Na szerintem itt állj le, mert egyre nagyobb hülyeségeket beszélsz. Attól még, hogy mindenki számít a költözésre, igenis hírérték marad. Annak a bejelentése, hogy egy sorozat, ami hétről-hétre egy millió feletti nézettséget produkál új csatornára költözik, baromi nagy reklám, mind a sorozatnak, mind a csatornának. Egyébként a nézőnek sem mindegy, mert a DXD például csak valami különleges csomagban fogható. Akkor leszedi torrentről ha nem tudja fogni. :facepalm: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. (szerkesztve) Akkor leszedi torrentről ha nem tudja fogni. :facepalm: :facepalm: :facepalm: Mondom állj le. Szerinted hol a f*nében éri az meg a Disney-nek, ha a nép netről szedi le a műsorát??? Ez arról szól, hogy reklámozzák, hogy "Igen, eddig a CN-en futott a sorozat, de a következő évadtól a Disney XD fogja sugározni X napon Y időpontban." Szerkesztve: 2013. Március 9. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Még szép, hogy ez hírérték lenne. Egyébként az 5. évad nézői csúcsokat döntött, nem lenne logikus, ha most kaszálnák el. Én optimista vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Szerintem nem érdemes ezen ennyit kattogni, pláne nem emiatt vitázni. Ha hinni lehet a híreknek, akkor úgyse kell már sokat várni és kiderül az igazság. Addig is várjunk türelemmel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. :facepalm: :facepalm: Mondom állj le. Szerinted hol a f*nében éri az meg a Disney-nek, ha a nép netről szedi le a műsorát??? Ez arról szól, hogy reklámozzák, hogy "Igen, eddig a CN-en futott a sorozat, de a következő évadtól a Disney XD fogja sugározni X napon Y időpontban." Értsd már meg hogy a népet abszolút nem érdekli hol látja, tökmindegy mit reklámoznak. Neki egy a lényeg hogy lássa. Szerinted engem érdekel hogy Amerikában a Walking Dead-et melyik csatornán adják? A lényeg hogy tudom nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. (szerkesztve) Igen is fontos a tényleges nézettség. Ez a kereskedelmi csatornák igazi mozgatórugója. A világon nagyon sok ember tv-zik még spontán. Rájuk építenek, nem az európai kalózokra.. Ha kasza lesz, azt az új filmre fogják majd. De szerintem nem lesz, hiszen jó ez a sori erőforrás gyűjtésnek is. Bemelegíthet vele a Disney. Mire a film lesz napirenden, már nem lesz idegen a Disney logó sem a Lucasfilm előtt... Ezt talán ők is tudják és kapunk még egy évadot.. Szerkesztve: 2013. Március 10. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. (szerkesztve) Értsd már meg hogy a népet abszolút nem érdekli hol látja, tökmindegy mit reklámoznak. Neki egy a lényeg hogy lássa. Szerinted engem érdekel hogy Amerikában a Walking Dead-et melyik csatornán adják? A lényeg hogy tudom nézni. Amcsiban nem szedik torrentről, hisz ott a premier, inkább megnézi a TV -ben. Ha nálunk adnák premier gyanánt a TV -ben én is ott nézném. Nekünk azért kell a torrent, mert nincs a TV -ben. Egyébként a DXD már bejelentett két nyári sorozatot, amik nézettsége a jobb napokon 0.7-1.0 között van. A TCW legrosszabb napjain is hozott 1.5 nézőt... Biztos lesz nagy csinnadratta, mert kell a reklám a csatornának és annak, hogy a sorozatot ezentúl hol keressék. Nekünk se kell félnünk, mert a torrentre ugyanolyan gyorsan fog felkerülni mint eddig. SZERK: Ja és még annyit, hogy a CN -en indul egy legós SW sorozat, ami Yodáról szól. Kérdem én az nem Disney tartalom? Tűnhet úgy is, hogy a Disney hülye lenne ott hagyni egy ilyen jól futó sorozatot egy rivális csatornánál. Szerkesztve: 2013. Március 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Szerintem a Disney egyik legnagyobb ostobasága lenne elkaszálni a The Clone Warst. Lehet, hogy az első évadban elért 4 milliós nézettségét azóta már nem éri el, de úgy a harmadik évad óta stabilan tartja a nézettségét 1,5 és 2 millió fő között. Tehát a TCW-nek van egy stabil nézői magva, akik kitartanak a sorozat mellett és valószínűleg akkor is követnék a sorozatot, ha áttennék a Disney XD-re. Arról nem is beszélve, hogy esetleg a Disney XD nézői is rászokhatnának, még tovább emelve a nézettséget. A költségvetéséről nem sokat tudok a sorozatnak, de ha öt évadon át a Cartoon Networknek bőségesen megérte, akkor valószínűleg a Disneynek sem hozna rossz számokat. Ha pedig amiatt kaszálnák el, hogy "teljes egészében az EPVII."-re koncentrálunk, az lenne a létező legnagyobb, demagóg duma a részükről, mert kb. a kisujjukból finanszíroztak egy olyan filmet, mint a Bosszúállók. Annyi forrásukat pedig egyáltalán nem emésztené fel a TCW, ráadásul még semmi érdemi munkát nem csinálnak az EPVII. kapcsán apró szervezkedésektől eltekintve. Persze az is egy szempont, hogy kiéheztessék a rajongókat néhány évig a Star Warsra, amíg meg nem jelenik az EPVII., de szerintem az EPVII.-re való érdeklődés változatlan lenne, függetlenül attól, hogy van-e Star Wars tartalom a tévében, avagy sem. Arról nem is beszélve, hogy ha már ilyen lazán tudják finanszírozni a S.H.I.E.L.D.-et, a Marvel új tévé sorozatát, aminek a valaha volt legdrágább pilot epizódja van, akkor a TCW-t sem lehet nagy kunszt fenntartani. Habár, most lehet, hogy butaságot mondok, mert a S.H.I.E.L.D. az ABC csatornán fog menni, de úgy tudom, hogy a Marvel Stúdió szintén a Disney birtokában van, jelenleg. A TCW-vel csak nyerhetnek, nem is keveset. Ráadásul ott van még a Detours, ami a legnagyobb pénzkidobás lenne, ha sosem adnák le. Szóval, nagyon-nagyon remélem, hogy lesz hatodik évad, szívfájdító lenne, ha így hagynák abba. Nem akarom, hogy az EU folytassa a sorozatban félbehagyott történeteket, nem azért, mert nem szeretem az EU-t, mint tudjátok, nagyon is, csak ez akkor is a sorozat feladata és úgy lenne igazán kerek egész. Sőt, az lenne a legjobb, ha a tervezett ütemben lefolyna a sorozat a 7.-8. évadig. Ha a Disney ezt nem látja, akkor az EPVII.-hez sem fűzök sok pozitív reményt. Vagy ha már amiatt kaszálják el, ajánlom, hogy nagyon jó legyen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. (szerkesztve) Nos, az évadértékeléseknél felmerült, hogy vajon mennyi minden maradt ki az ötödik évadból? Úgy döntöttem, hogy összeállítok nektek egy kis válogatást azokból a jelenetekből, amik az előzetesekben voltak benne és ha minden igaz - és a Disney is az áldását adja rá - akkor a hatodik évad részét képezik majd. Jó szórakozást! (A képek helyenként elég elmosódottak, de sajnos nehéz volt megfelelőképpen elkapni a pillanatot a mozgalmas képeken.) Hyena-osztályú droid bombázók robbantanak fel egy Consular-osztályú űrhajót, ami olyan, mintha a Coruscanton lenne. (Bár ez azért elég merész próbálkozás lenne a szeparatistáktól, így valószínűleg egy másik bolygóról van szó.) Thorn parancsnok kommandós droidok ellen küzd. (Tudjátok, ő az a klón, aki Thorról kapta a nevét, tisztelegve ezzel a Bosszúállók hatalmas sikerének.) FOR THE REPUBLIC!!! Bátor egy klón, annyi szent, de nem jósolok neki szebb jövőt, mint Ima-Gun Di mesternek és Kili századosnak. Teckla még épp idejében figyelmezteti Padmét... ...Arra, hogy Embo ki akarja nyírni... ...Aki végül nem sz*rozik és elintézi az egész épületet. Anakin dühös... ...Annyira, hogy Clovisnak eláll a lélegzete... ...Padmé pedig tétlenül nézi. Apropó, hihetetlen, hogy Padmé mennyire csinos ezen a képen. Még sohasem hasonlított ennyire jól Natalie Portmanre a sorozat folyamán. Azért Clovis sem hagyja magát... ...De minden próbálkozása ellenére kiütik... (És ezt szegény asztal bánja.) ...Azonban Anakinnak még ez sem elég. Anakin, Clovis és a kommandós droid, immár a Scipión. Embo Anakin, Padmé és Clovis életére tör, mindezt úgy, hogy a saját kalapján snowboardozik... Ha ez nem cool, akkor semmi sem az! A nagy fordulópont? Barátból ellenség (Embo) és ellenségből barát? (Clovis) Dooku gróf Palpatine-al konzultál hologramon keresztül a Serennón. De vajon miről? Megérkezik a flotta. Jó nagy flotta. Dooku gróf szigorú tekintettel szemléli a Scipiót. A Scipiói Csata kezdetét veszi! És folytatódik! Kommandós droidok akcióban! Talán a Scipión? (Bocsi a minőségért, nehéz volt megfelelően elkapni a pillanatot. >.<) És a végére hagytam a képet, amit egyszerűen nem tudok értelmezni. Az oké, hogy monitorok vannak rajta, amin keresztül emberek beszélnek. De kik, miért, hol és miről? Totális rejtély. Várjuk a hatodik évadot! Szerkesztve: 2013. Március 10. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. (szerkesztve) Szerintem ez mind a Clovis szálból van. Az ugye három részes. Valószínű, hogy Clovis és Scipio visszatért a Köztársaság kebelébe. Szerkesztve: 2013. Március 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Grat ezért az összeállításért KisKósa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.