Rog Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Nagyon állat klip. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Nagyon hangulatos kis videó. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. (szerkesztve) Posztereket is kaptunk. Szerkesztve: 2017. Július 15. - luke19 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Nagyon jó ez a kis videó! Tele van finomságokkal. Pl. jól láttam, hogy feltűnik egy zilkin is (Gascon ezredes faja)? :o Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Tényleg baromi jó ez a videó! És ez a kis lény tényleg egy zilkinnek néz ki Lesznek itt lények dögivel. Itt egy porg. Róluk elég sokat hallottunk Egy porg a szigeten Ez pedig az a lószerű lény, amelyiket Finnék meg fogják ülni. Rey beleugrik a vizbe... ennek lehet hogy köze van a harchoz, amit a nagy viziszörnnyel viv. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. A poszterek viszont annyira nem jönnek be. Eléggé semmilyenek. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Nekem a Rey-es poszter nagyon bejön kicsit olyan szamurájos. Nincs valahol nagyobb felbontásban? Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Az a nagyfülű hátas baromi életszerűen néz ki. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. (szerkesztve) Oh my god... :clap: Fantasztikus ez a BTS videó, Carrie a végén... Nagyon jónak ígérkezik ez a film, nagyon sok minden fog benne történni. Szerk.: Itt van a 8. rész szinopszisa: "A Lucasfilm filmjében, Az utolsó Jedikben folytatódik a Skywalker Saga. Az ébredő Erő főhősei csatlakoznak a galaxis legendás alakjaihoz egy nagyívű kaland során, amelyből fény derül az Erő ősi rejtélyeire és a múlt megdöbbentő titkaira." Szerkesztve: 2017. Július 15. - Bence1997 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Nagyon meghozta a kedvem a filmhez, bár eddig is igen magasan voltak az elvárásaim. Nagyon bíztam eddig is Rian Johnsonban, de úgy néz ki, hogy tényleg nagyon érdekes irányba viszi tovább a történetet... már csak a megvalósítás kérdéses. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Hozzászólás ideje: 2017. Július 15. Az összes kép valamivel nagyobb felbontásban: Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Nagyszerű plakátok! Luke és Rey is a kék karddal szerepel rajtuk. És Kylo az egyetlen akinek látszik a szeme tájéka, de úgy tűnik be van húnyva! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Egy a videó jobb, mintha új trailert kaptunk volna Tetszenek a karakterposzterek is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. (szerkesztve) Az a kutyaszerű lény is jól néz ki a tű szőrével. Pár hasonlóság is akad. Azon a vörös színű bolygón szerintem olyasmi csata lesz mint a Hoth-on. A trailerben ott voltak a lépegetők, most már lövészárkokat is láthattunk. A másik pedig az a lift szerűség mi előtt Kylo áll (gyanítom Snoke-nál van). Az egy az egyben emlékeztet az EPVI-os halálcsillag tróntermi liftjére. Egyébként érdekes mennyire dominálja a vörös a kampányt. Vajon mire utalhat ez? Szerkesztve: 2017. Július 16. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. A videó nagyon jó, teli van rengeteg remek jelenettel. A poszterek viszont egyáltalán nem tetszenek. Miért vágták le a szereplők arcát? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. (szerkesztve) A D23-as panel érdekes lehetett. http://pbs.twimg.com/media/DE0gvKMUIAAzoeb?format=jpg Rey Leiás hajfonattal. Szerkesztve: 2017. Július 16. - Ody Mandrell Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Itt Luke mintha fiatalabbnak tűnne. Rá is nagyon kíváncsi vagyok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Ő lesz az új Lando. Snoke trónterme is jól néz ki. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. A trailerben ott voltak a lépegetők, most már lövészárkokat is láthattunk. Viszont elvileg ez egy elhagyott, régi lővészárok lesz. Valszeg nem fogunk itt hadsereget látni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Ez tök jó lesz. Egyébként látjuk ahogy talán Poe, belecsúszik egy ilyen árokba. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Hú, ez a videó..nekem felért egy trailerrel! A trailernél legalábbis többet árul el. Színes egyedi film lesz! Nagyon felfokozta a várakozásomat! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Oké minél többet nézem a posztereket, azok is annál jobban tetszenek. Egy Kylo-s elférne a falamon. vagy...az egész sorozat. XD Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Jók, ámbár engem is érdekelne a koncepció lényege. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Rey-ről valamiért Piroska ugrott be. Egyébként anno a TFA-nál is hasonló volt a koncepció. Mármint ami a lefelezett arcokat illeti. Csak ott függőleges volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Itt olyan érzetet kelt mintha le lennének fejezve. Persze képletesen de mégis érdekes koncepció. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Jók, ámbár engem is érdekelne a koncepció lényege. A nejem szerint kötőhártya gyulladást kaptak a szereplők, ezért nem lehetett bevállani a szemüket.. komolyra: ugyan rossz koncepció az én szememben, de az lehet a lényeg, hogy a szem nélkül is, -mely oly kifejező és maghatározó- abszolúte egyértelmű, hogy ki van a képen. A karakterposzterek új stílusa, mert úgy jössz rá, hogy ki a karakter, hogy a legfontosabb részét mégsem kaptad meg. Ja és az is fontos, hogy az a reklám legjobb fajtája, ha elérik, hogy beszéljenek róla. Nos ez utóbbi is tutira bejön ezzel a húzással. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Kylonak egyébként jó helyen van most a vágás? Korábban volt erről vita. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. A hivatalos magyarázat szerint az ep.7-es seb teljesen begyógyult. Most van egy sebhelye de az egy teljesen más incidensből származik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Wow ez komoly? Akkor ugyanott vághatták meg, legalábbis az arcán ott a heg mint a Starkilleres vágás. Kár az ilyeneket megkavarni....nem is értem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Hozzászólás ideje: 2017. Július 16. Hát igen eltudom képzelni Pablo hogy foghatta a fejét amikor Rian közölte hogy átteszi a sebhelyet, mert nem jó az előző Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.