csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Ez kevésbé, de köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 26. A Binks-es tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 26. A Force awakens stílusában készült előzetes az eredeti trilógiához Köszi! Ez a szösszenet mutatja talán a legjobban, ami már eddig is elég durván szembetűnő volt: az új részben elképesztő, mennyire dinamikus lesz a kameramozgás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 26. Az Apollós piszkosul ott van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Dupla J. állítása szerint Luke nem véletlenül "hiányzik" a trélerből. Idáig mi is eljutottunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Ezt megint ki-ki úgy értelmezi, ahogy akarja. Én pozitívan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Ezt megint ki-ki úgy értelmezi, ahogy akarja. Én pozitívan! Én úgy értelmezem, hogy Chewbacca megerőszakolta Padmét, és ebből a frigyből lett J. J. Abrams, aki megrendezte az ep21-et. Helyes? Ha már mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Én úgy értelmezem, hogy Chewbacca megerőszakolta Padmét, és ebből a frigyből lett J. J. Abrams, aki megrendezte az ep21-et. Helyes? Ha már mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja.... Mit szedtél be? Kérek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Mit szedtél be? Kérek! Sorrendben: Jäger, Soproni, Unicum Szilva, Soproni, Unicum, olasz rizling. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Sorrendben: Jäger, Soproni, Unicum Szilva, Soproni, Unicum, olasz rizling. Hmmm..így már értem. Off: szeretem az unicum szilvát. Talált az az íz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Akinek hiányzót Luke a traielrből most megkapja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Ez nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Ótejóég. Tényleg jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. (szerkesztve) Akinek hiányzót Luke a traielrből most megkapja Hát rendesen megkaptuk. Szerkesztve: 2015. Október 29. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Akinek hiányzót Luke a traielrből most megkapja Jaj de durva! Lefàradtam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Akinek hiányzót Luke a traielrből most megkapja Na igen, ez meg már a másik véglet:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Jöhetne már a szinkronos trailer is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Jöhetne már a szinkronos trailer is. Én is kiváncsi vagyok rá! Érdekelnek az új karakterek hangjai. Nem mintha trailer-szinkronokból ki lehetne indulni.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Az Agymanók reakciója. Szerintem jól sikerült. http://www.youtube.com/watch?v=IhLolq-mSX8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. (szerkesztve) Néztél volna inkább szét valamivel lentebb. Máris nem kellett volna ennek a berakásával bíbelődnöd. Szerkesztve: 2015. Október 29. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. De ez magyar felirattal van, a tied nem, úgyhogy bizonyos szemszögből nézve nem ugyanaz a kettő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Odáig én is eljutottam. Amúgy meg mindegy mert már töröltem az enyémet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. (szerkesztve) Szinkronos előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=zvwPB3wZUKk Hát érdekes lett.. Szerkesztve: 2015. Október 30. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. (szerkesztve) Messzemenő következtetéseket hiba lenne levonni ebből. Szerintem itt egy dolog biztos. Csernék János. Egyébként csak egy sima trailer szinkron, ami sokszor marhára nem fedi a véglegest! Hozzátenném, hogy számomra így is működik! Bár tudható, hogy én azon kisebbség tagja vagyok, akit nem zavar a szinkron. Szerkesztve: 2015. Október 30. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Nekem kifejezetten bejön, főleg Rey szinkronja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Fúúú... Csernák hangján kívül értékelhetetlen a többi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Nekem nagyon tetszett! Kanata nem, de Kylo abszolút telitalálat! Remélem ez marad! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Jól hallom, hogy Reyt Ahsoka szinkronizálja? Szerintem annyira nem rossz - hallottam én ennél már sokkal rosszabb szinkronos előzetest is, lásd a b*zi Ultront. Most is attól féltem, hogy Kylo mondjuk egy kislány hangján szólal majd meg, de nem, egész jól eltalálták. Rey hangja is jó, Finné is jónak tűnik ennyi után, Csernák meg... Na, Han Solo valódi hangja Csernák János, csak Lucas újraszinkronizáltatta Harrison Forddal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Kylo hangját szerintem is eltalálták, másodszor meghallgatva Kanata hangján kívül a többi se szörnyű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. (szerkesztve) Jól hallom, hogy Reyt Ahsoka szinkronizálja? Nem tűnt fel. Azt kell mondjam beleférne. Nem vagyok benne biztos. A mozifilmek világában még mindig jobb, mintha Zsigmond Tamara lenne. az is tetszett, hogy a "Jedi"-t, "Jedi-rend"nek fordították, mert mindig is megvolt a többeszám érzetem a monológ kapcsán. Olyan általánosságban beszél Han szerintem. Jól megfogták. Nem úgy mint az első teaserben az "ősi erő" meg a "sötét oldal és a fény"..-na az rossz. Ez meg egész jó. Szerkesztve: 2015. Október 30. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Zééé,
Trailer premier
Ajánlotta: Ody Mandrell
0 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.