IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. 37 perccel korábban, csoli1138 írta: Várom a kemény spoilermentes egysorosokat! Néha emlékeztetnem kellett magamat, hogy ebből még lesz három rész, annyira sokminden történt itt! Egy fontos megnyugtató körülmény: Spoiler Egyébként sokkal jobban szól, mint a Rebelsben, és a Zsiványban. Úgy szól, mint az eredeti trilógiában. 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Mai rész elejétől a végéig: 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. (szerkesztve) A fene egye meg. Kellett nekem egysorosokat kérnem! Vigyázz mit kívánsz! Szerkesztve: 2022. Június 1. - csoli1138 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Nagyon örülök ezeknek a véleményeknek, alig várom az estét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Ez erős volt! Újra és újra lenyűgöz, mit művelnek a Lucasfilmnél. Kitartást mindenkinek, aki később tudja csak megnézni. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Jó volt. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. 19 perccel korábban, Darth Sky írta: Ez erős volt! Újra és újra lenyűgöz, mit művelnek a Lucasfilmnél. Kitartást mindenkinek, aki később tudja csak megnézni. Sikerült az elváràsaimat a minimumra csökkentened... 7 perccel korábban, Bence1997 írta: Jó volt. Te viszont a spoilermentesség szótári alakja vagy, neked is köszi! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Fantasztikus volt! Hátborzongató... Mindjárt nézem is újra. 34 perccel korábban, csoli1138 írta: Te viszont a spoilermentesség szótári alakja vagy, neked is köszi! Dzséjt volt a mestere. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Gyorsan megnéztem másodjára. Mostmár nagyon jó volt. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Aki még nem látta fel ne lépjen a youtube-ra! Meg se nyissa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Köszi! Úgy lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Hmm, akkor én szerencsésnek mondanám magam. Ezidáig egy spoileres yt videóba se bukkantam. Ha most állnék neki a résznek, még így is spoilermentes lennék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Engem elsőre is letaglózott a rész, azóta se nagyon tértem magamhoz. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. (szerkesztve) 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Aki még nem látta fel ne lépjen a youtube-ra! Meg se nyissa. Nálam már Faszbugon is szembejött egy, pont egy perccel azelőtt, hogy elindítottam volna a sorozatot. Szerencsére csak a képet láttam és kontextus nélkül nem tudtam hová tenni, de azért a k*rva anyját annak, aki a premier napján kirak egy magyarázós cikket spoileres képpel, mert olyan kép volt, ami még kontextus nélkül is súlyos volt. Szerkesztve: 2022. Június 1. - Dzséjt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Nem térek magamhoz. :) 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. És tényleg jó volt! Íme csoli új ep 8-a! Itt sem úgy lett semmi, ahogy vártam.. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Brutálisan jó volt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. 2022. 05. 02. - 12:47, Ody Mandrell írta: Látta már valaki a kiszivárgott részletet a sorozatból? Spoileres tartalom megtekintése Spoiler Ez benne volt a tegnapi részben másik kameraállásból 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. Igen hála égnek a végeredmény sokkal jobb lett. Amikor ezt láttam korábban kamunak hittem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. Azért várható volt, hogy jobb lesz. Ez csak beállítás volt, amiből lehetett dolgozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. Na részemről eleget vártam. Ha lesznek másikak cseréljük, de jelenleg úgy állunk, hogy ezek az eddigi "guide" képek: part I: part II: part III: 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. Fantasztikus eddig a sorozat. Nem is értem, hogy ezt is miért kezdték el szidni - hasonlóan a Boba Fetthez. Talán a zene nem mindig túl erős, de még a maradék három részben lehet újra az. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. (szerkesztve) 1 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Fantasztikus eddig a sorozat. Nem is értem, hogy ezt is miért kezdték el szidni - hasonlóan a Boba Fetthez. Talán a zene nem mindig túl erős, de még a maradék három részben lehet újra az. Ilyen a social media. Meg mostanság divat szidni mindent. Nem arra fókuszálnak az emberek, ami jó, hanem direkt keresik azokat a momentumokat, amibe bele lehet kötni. Például ezért tisztelem Rog fórumtársat. Írta, hogy őt nem érdekli az Andor, meg sem nézi. Pedig csinálhatná úgy, hogy megnézi és folyamatosan szidja valamiért. Amúgyeg szerintem Revát nem szeretik sokan, amit nem értek, hogy miért. Pedig nem játszik rosszul szerintem, másrészt nem is ronda csaj. Simán szúrnám... Szerkesztve: 2022. Június 2. - cyrano 1 3 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. 1 órával korábban, cyrano írta: Ilyen a social media. Meg mostanság divat szidni mindent. Nem arra fókuszálnak az emberek, ami jó, hanem direkt keresik azokat a momentumokat, amibe bele lehet kötni. Például ezért tisztelem Rog fórumtársat. Írta, hogy őt nem érdekli az Andor, meg sem nézi. Pedig csinálhatná úgy, hogy megnézi és folyamatosan szidja valamiért. Amúgyeg szerintem Revát nem szeretik sokan, amit nem értek, hogy miért. Pedig nem játszik rosszul szerintem, másrészt nem is ronda csaj. Simán szúrnám... Kész vagyok tőled! Rokonlelkek is vagytok! Ő is szúrta a GI-t.. 9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. 4 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Kész vagyok tőled! Rokonlelkek is vagytok! Ő is szúrta a GI-t.. Még ez is. Simán, fasza kis masszív csaj a drága Reva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. (szerkesztve) 44 perccel korábban, cyrano írta: Még ez is. Simán, fasza kis masszív csaj a drága Reva. Hát kinek a pad, kinek a Padmé! Nem vetlek meg érte! Szerkesztve: 2022. Június 2. - csoli1138 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Rog Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. (szerkesztve) Szerkesztve: 2023. Március 7. - Rog 9 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. Mekkora lenne egy olyan kép, amiben beöltözik Hayden Anakinnak, Portman Padménak, Grant Feely a kis Luke-nak és Vivien Lyra Blair a kis Leiának, s készülne egy ilyen "mi lett volna, ha" családi fotó. 4 9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 3. Végiggondolva, már most borítékolható, hogy ebben a sorozatban nem lesz ún. filler epizód. A 3. rész elhozta a visszavágót! Kb most fért volna bele egy vargabetű, erre ezt kaptuk. És az is valószínű, hogy van még puskapor. Kenobinak emelkedni is kell és valaki bukni is fog. Hosszú lesz most az szerdáig várni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.