Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 27. 11 órával ezelőtt, Darth Riddick írta: Sziasztok! Upsz... elnézést srácok! Most a hétvégén jegyeztem el a Kedvesemet Sok boldogságot Riddick koma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 27. Én is gratulálok, @Darth Riddick!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 27. Gratulálok és sok boldogságot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 27. Gratula és minden jót mindkettőtöknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 27. Gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 27. Köszönjük szépen! Nagyon aranyosak vagytok! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 27. Sok boldogságot az ifjú párnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2020. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 27. Sok boldogságot!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 27. Sok boldogságot kívánok Riddick. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 28. On 7/26/2020 at 9:49 PM , Iqvi said: Csináltam egy klubot, és már küldtem ki pár meghívót. Majd meglátjuk mi lesz belőle. Ezeket a klubokat különben hogy kell felfogni? Ezek afféle zárt szekciói lennének a fórumnak? Még nem volt szerencsém ilyenhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 28. (szerkesztve) Olyasmi. Általában olyan téma ami nem illik a fórum profiljába. A létrehozó dönti el kit hív meg. Azt hiszem lehet jelentkezni is a csoportba, melyet annak adminja fog elbírálni. Szerkesztve: 2020. Július 28. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. @Darth Riddick, gratulálok, és sok boldogságot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 5. Nagyon szépen köszönjük! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 6. Frissült a szabályzat. A főoldalon és a szabályzatban is olvasható a változás. Kérlek, tartsátok be, mert már sokadszorra van gondunk a LEGO termékeihez kötődő posztokkal. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 6. Nem is tudtam, hogy eldurvultak a dolgok ezzel kapcsolatban. Történt valami extrém? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 6. Semmi extrém, csak a LEGO a DMCA-n keresztül kivetette a Google kereséséből a Fórum egyes oldalait, mert jogsértő tartalommal (a LEGO Star Wars animációs sorozatok letölthető változataival) bírtak. Hogy ezek az oldalak is listázva legyenek a Google keresőben, eme posztokból ki kellett szerkeszteni a letölthető anyagokat. Igazából ez kicsit sz*rrágás a LEGO részéről, mivel 2016-os posztokról van szó, és nem hiszem, hogy a mi fórumunkon veszítenének, de ez van, a LEGO ilyen cég. Nem ez volt az első ilyen esetünk, korábban azért is jött az ejnye-bejnye, mert linkeltük legokészletek kiszivárgott képeit. De mindez inkább csak bosszantó. Viszont jobb a békesség, ezért tiltjuk mostantól a nem hivatalos LEGO képek és a videók nem hivatalos forrásból történő linkelését. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Pedig a pikáns részeket már töröltem. Szegénykém bekattant... Pont olvastam azokat a roppant "művelt" részleteket. Hát na, nem mindenki bírja az itteni életet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. (szerkesztve) Pedig a fószer nem is kapott semmit. Kissé érdekes volt a kifakadása. Úgy is mondhatnám nem normális. Ennél a f*szjankónál sokkal jobban érdekel mi lehet @Donát-tal. Szeptember elsején lépett be legutóbb. Szerkesztve: 2020. Szeptember 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. 24 minutes ago, Ody Mandrell said: Ennél a f*szjankónál sokkal jobban érdekel mi lehet @Donát-tal. Szeptember elsején lépett be legutóbb. Lehet, hogy munka vagy családi ok, vagy nincs olyan kedvében... De majd ő megmondja. Én meg mások is voltak már úgy, hogy eltűntek huzamosabb időre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Most mi történt? Pont lemaradtam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. 2 perccel korábban, NorbiLordi írta: Most mi történt? Pont lemaradtam... @Davekid alpári stílusban kérte, hogy tiltsuk ki. Nem tudtam ellenállni. 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Gondolom egy ideje csábított már a Sötét Oldal, hogy megnyomd a ban gombot 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Abszolút nem. Nem volt vele semmi baj eddig, aztán most bújt elő belőle a szociopata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Ráadásul ha jól értem senki egy rossz szót nem szólt hozzá. Magától elkezdte osztani az észt. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. @Iqvi-re kattant be talán... Esélyes, hogy valamelyik korábbi kitiltott balf*sz reinkarnációja volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Az is csak amiatt mert reagáltam arra, amit írt az Erő Nyomában topikjába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Lehet csak ittas volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Hát az utóbbi időben megfordult itt 1-2 ember, aki hamar ellenszenves lett sokunk szemében. A gyerek pedig a hozzászólásai alapján nem volt h*lye. Valami elkattant nála félúton. No mind1, eggyel kevesebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Én se értem... Mintha skizofrénné vált volna hirtelen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Donát Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 22. Szerző Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 22. 2020. 09. 20. - 17:14, Ody Mandrell írta: Pedig a fószer nem is kapott semmit. Kissé érdekes volt a kifakadása. Úgy is mondhatnám nem normális. Ennél a f*szjankónál sokkal jobban érdekel mi lehet @Donát-tal. Szeptember elsején lépett be legutóbb. Vagyok. Csak befogadtunk egy kiskutyát, így most elpárolgott a szabadidő legnagyobb része. Most kicsit limitáltan leszek, de aztán visszaállunk a régi kerékvágásba. 5 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.