Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2019. 11. 16. - 13:57, kudar írta:

Csak ez a 4 bolygó lesz amúgy?

Teljes nézet  

Spoiler mögött válaszolok erre. Csak a bolygók számát irom le.

Spoileres tartalom megtekintése
Hozzászólás ideje:

Leszögezem, eddig tetszik a játék. Nem mondom, hogy végig alacsony volt a vérnyomásom, de aláírom, hogy jó game. Pro és kontra röviden leírom az eddigi benyomásaimat. Most nincs kedvem kimazsolázni, hogy mi spoiler, mi nem, úgyhogy megy az egész spoiler mögé. :) 

Hozzászólás ideje:
  2019. 11. 16. - 22:15, Darth Sky írta:

Teljes nézet  
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2019. 11. 16. - 18:45, Bomarr írta:

A Dathormirhoz meg egy tipp: oda egész addig ne menjetek amig nem muszáj.

Teljes nézet  

Azért egy valamiért érdemes korán odamenni.

Fél órája végeztem a játékkal, Bogano-Illum 98%, Kashyyyk-Dathomir 94%, Zeffo lemaradt 74%-kal, de oda 2 helyre nem mentem be, mutatja a térkép csak anno nem volt kedvem, mert egy ezeknél közelebbi helyről is fél óra volt mire visszaértem a hajóhoz.

Illum egyik felfedezni valója:

Kicsit a story végéről:

Szerkesztve: - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje:

Amúgy undorító a youtube. Rá se kerestem egyszer se rajta a Fallen Orderre, és most felmegyek és ott virít velem szembe egy olyan videó aminek annyira spoileres a képe amennyire csak lehet. Hát rohadjanak el.

Hozzászólás ideje:
  2019. 11. 17. - 6:19, kudar írta:

Amúgy undorító a youtube. Rá se kerestem egyszer se rajta a Fallen Orderre, és most felmegyek és ott virít velem szembe egy olyan videó aminek annyira spoileres a képe amennyire csak lehet. Hát rohadjanak el.

Teljes nézet  

Épp így jártam én is az imént. Pedig direkt kerültem eddig mindenféle spoilert. Csak az Ep9 és a Mandalorian trailerekre kerestem rá az utóbbi időben, de úgy látszik a youtube-nak ez is elég. Csak a jövő héten lesz lehetőségem megvenni a játékot. Azt várom egész hétvégén, erre belefutok. :angry: 

Amúgy nem értem hogy lehetnek ennyire gyorsak. Ezt több játéknál is megfigyeltem. Megjelenik, és már aznap fenn az egész végigjátszás, sztori elemzés, összes easter egg, final ending videók tömkelege...

Hozzászólás ideje:
  2019. 11. 17. - 7:58, mui-ruy írta:

Épp így jártam én is az imént. Pedig direkt kerültem eddig mindenféle spoilert. Csak az Ep9 és a Mandalorian trailerekre kerestem rá az utóbbi időben, de úgy látszik a youtube-nak ez is elég. Csak a jövő héten lesz lehetőségem megvenni a játékot. Azt várom egész hétvégén, erre belefutok. :angry: 

Amúgy nem értem hogy lehetnek ennyire gyorsak. Ezt több játéknál is megfigyeltem. Megjelenik, és már aznap fenn az egész végigjátszás, sztori elemzés, összes easter egg, final ending videók tömkelege...

Teljes nézet  

Egyszerű valaki szabadságot is kivesz ilyenkor vagy otthon él mind1 tolja egész nap mert,ha elkezdni akkor tudni akarja mi a vége. Éjjel nappal Jedi Fallen Ordert tolja. El sem tudná képzelni az ember, hogy egy fan meg egy másik fan között mi különbség lehet gondolok itt arra, hogy valaki már kicsit ''betegesen'' is az.

2019. 11. 17. - 7:58, mui-ruy írta:

Teljes nézet  

Hát amióta a streaming ilyen népszerű, hogy vannak akik konkrétan megélni is meg tudnak belőle azóta szerintem nem nehéz elképzelni :) Egyébként én is végigtoltam már. Megjelenéskor éjfélkor kezdtem és tegnap 2 körül végeztem, úgy hogy megnéztem A Mandalori 2 részét a The Deuce utolsó 2 részét, Fallen Order ide vagy oda a Battlefront 2 napi challengeit is megcsináltam + a tegnapi napból elvett még 6-8 órát a bevásárlás meg a lakás takarítás, szóval a valaki ráfekszik rendesen és ha ebből él miért ne tenné, akkor meg lehet ezt csinálni 24 óra alatt még úgy is, hogy mindent felfedezgetsz én is kb. 90%-ra vittem végig. 

2019. 11. 17. - 9:02, Kargarosz írta:

Egyszerű valaki szabadságot is kivesz ilyenkor vagy otthon él mind1 tolja egész nap mert,ha elkezdni akkor tudni akarja mi a vége. Éjjel nappal Jedi Fallen Ordert tolja. El sem tudná képzelni az ember, hogy egy fan meg egy másik fan között mi különbség lehet gondolok itt arra, hogy valaki már kicsit ''betegesen'' is az.

Teljes nézet  

Akkor én lehet, hogy beteg vagyok, mert mikor előrendeltem utána egyből beírtam a beosztásomba 3 nap szabadnapot a megjelenés napjaira, aztán végül másik kolléga miatt 4 lett belőle :D Bár igazából nem hiszem, hogy ez betegség, ha szabadnapos vagyok és nincs más programom/teendőm akkor más játékokkal is el szoktam lenni fél napokat (pl.: egy ME: Androméda szintű openworld játék elé le sem ülök ha kevesebb a szabadidőm, mert nem látom értelmét pár óra alatt nem lehet haladni semmit egy olyan játékban) egyszerűen ez kapcsol ki legjobban, más meg a TV-t nézi egész nap ha otthon pihen, arra sem mondjuk, hogy beteges :) 

Hozzászólás ideje:
  2019. 11. 17. - 9:49, Darth Cupsy írta:

Akkor én lehet, hogy beteg vagyok, mert mikor előrendeltem utána egyből beírtam a beosztásomba 3 nap szabadnapot a megjelenés napjaira, aztán végül másik kolléga miatt 4 lett belőle :D Bár igazából nem hiszem, hogy ez betegség, ha szabadnapos vagyok és nincs más programom/teendőm akkor más játékokkal is el szoktam lenni fél napokat (pl.: egy ME: Androméda szintű openworld játék elé le sem ülök ha kevesebb a szabadidőm, mert nem látom értelmét pár óra alatt nem lehet haladni semmit egy olyan játékban) egyszerűen ez kapcsol ki legjobban, más meg a TV-t nézi egész nap ha otthon pihen, arra sem mondjuk, hogy beteges :) 

Teljes nézet  

Igazából ezért tettem idézőjelbe, de mikor valaki a saját polóját égeti fel egy 8. rész miatt na az már nekem egy kissé beteges. De embere válogatja kiből milyen érzelmi hullámvasút tör ki. Ezért is írom,hogy fanok között is van különbség.  

Hozzászólás ideje:
  2019. 11. 17. - 10:06, Kargarosz írta:

Ez mit jelent? Az összes pályát felfedezted 90%-ra, és úgy lett vége a játéknak? 

Teljes nézet  

Azt, hogy végig vittem a fő storyt, de maradtak ki egyes bolygókon részek amiket nem fedeztem fel, cuccok amiket nem gyűjtöttem be, ugye a bolygók mellett kiírja, hogy hány %-ra csináltad meg, ezeket átlagoltam és úgy jött ki a kb. 90. :)

Hozzászólás ideje:

Akkor a fő vonal mégse olyan hosszú a játékba ezek szerint. Gondolom úgy lesz több játékidő,hogy minden felé elmész, és utána foglalkozol a fő sztorival. Bár ez is egyén ideje mert valaki meghal vagy 30-szor egy helyen mert ugye mindenki máshogy játszik sőt én consolon nem is tudok PC-én nőttem fel. A másik meg ahogy olvasom a többiektől a mentés nem az igazi. 

2019. 11. 17. - 10:30, Kargarosz írta:

Akkor a fő vonal mégse olyan hosszú a játékba ezek szerint. Gondolom úgy lesz több játékidő,hogy minden felé elmész, és utána foglalkozol a fő sztorival. Bár ez is egyén ideje mert valaki meghal vagy 30-szor egy helyen mert ugye mindenki máshogy játszik sőt én consolon nem is tudok PC-én nőttem fel. A másik meg ahogy olvasom a többiektől a mentés nem az igazi. 

Teljes nézet  

Én is PC-n toltam, egyébként ha Story módon tolod akkor nem fogsz meghalni ellenféltől, max. mélybe zuhanásoktól, de akkor visszarak egyből oda ahonnét ugrottál. :)

Hozzászólás ideje:
  2019. 11. 16. - 18:45, Bomarr írta:

Na én most vittem végig. Hát nálam ez nem az év hanem az évtized játéka. A témában szénné sztárolt God of Warnál sokkalta változatosabb és nekem legalábbis ezerszer szórakoztatóbb volt. Nem mintha a God of War rossz lenne csak ott azért a végén óriási hiányérzettel álltam fel a játék mögül. Hát itt ilyesmi nem volt. Nekem se térképpel se mentési rendszerrel nem volt gondom. A sztori pedig valami elképesztő. Nagyok voltak az elvárásaim mert a Respawn-ról hallottam, hogy értenek a single player-es játékokhoz, de messze felülmúlta minden elvárásomat. Volt ahol könnybe lábadt a szemem annyira megható volt.

Az meg hogy mennyire szervesen kapcsolódik az egész a kánon világához az valami lenyügöző. A korábbi kánon eseményekre nem csak szorványos utalásokat tesznek. Ennél sokkal de sokkal messzebb mennek.

Azt mondom a Last Jedi bemutatója óta ez a legjobb Star Wars produktum. Remélem az ep.9 még ezt túlszárnyalja. Az szép befejezése lenne ennek az SW szempontból pazar évnek.

A Dathormirhoz meg egy tipp: oda egész addig ne menjetek amig nem muszáj.

Teljes nézet  

Meggyőző volt, úgyhogy én is megvettem. Most telepíti. :)

A Zeffo-t feljavítottam 91%-ra, de már nem nagyon találok magamtól olyan helyet amit ne nézhettem volna meg, szóval most egy kicsit pihentetem a játékot és majd egy youtube videó kíséretével felfedezem a maradékot egy kis idő múlva. 

Jó lenne ha majd jönne egy bizonyos fajta játékmód hozzá, most az istenért nem jut az eszembe a neve, ha agyon ütnek se, úgyhogy körül írom: annyi rémlik hogy valami "+" van a nevében ha jól emlékszem, a lényege az, hogy újrajátszhatod a játékot az elejétől, de úgy hogy az előző végigjátszás során feloldott képességek megmaradnak, a Witcher 3-nak is volt ilyen módja.

Hozzászólás ideje:

Na én is a végére értem. 22 órát toltam a gémbe és kb az összes bolygó 90% felett lett.

Nagyon tetszett a gém, minden hibájával együtt. Idén simán bekerült nálam a top3 játék közé.

Majd még írok róla később de még kicsit gondolkoznom kell rajta és elkezdenem várni az első DLCt, ami nagyon remélem, hogy lesz! :D

Hozzászólás ideje:

Amúgy,

Hozzászólás ideje:
  2019. 11. 17. - 13:41, Darth Sky írta:

Amúgy,

Teljes nézet  

Beírtad a kódot amit az előrendeléshez kaptál? 

Lenne egy kérdésen azokhoz, akik végigjátszották a játékot.

Szerkesztve: - Dei
Hozzászólás ideje:
  2019. 11. 17. - 19:30, Dei írta:

Lenne egy kérdésen azokhoz, akik végigjátszották a játékot.

Teljes nézet  

A Story végigjátszás után azon a bolygón kívül ahol végződik a játék és a Braccán kívül bárhová visszamehetsz, meg persze végigjátszás előtt is.

Hozzászólás ideje:
  2019. 11. 17. - 19:37, Darth Cupsy írta:

A Story végigjátszás után azon a bolygón kívül ahol végződik a játék és a Braccán kívül bárhová visszamehetsz, meg persze végigjátszás előtt is.

Teljes nézet  

Végül is nem bíztam semmit a véletlenre, hanem felszedtem és beszkenneltem mindent. :D 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.