Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Ha nem tudod pontosan mit vártál akkor honnan tudod, hogy nem azt kaptad? :D

Tudom és kész.. ;) A rész topikjában leírtam, hogy mit vártam, spoileres lett volna itt ütköztetni.

Hozzászólás ideje:

Most néztem meg a részt, szerintem tökéletes lett... "jutalomjáték" Davenek és mint karakternek Ahsokának is. Minden benne volt, ami kellett: a misztikum, a karakterfejlődés, a történet is haladt előre és olyan nosztaliga hangulat csapott meg, hogy én letettem a hajamat. Filoni továbbra is nagyon érti a dolgát, a halál és az adó mellett ez a harmadik biztos dolog az életben... legyen elég ennyi!

Hozzászólás ideje:

Csodálatos rész volt, gyönyörű fényképezéssel! Alig várom, hogy este tévén is láthassam! 

Hozzászólás ideje:

Hát nem találok szavakat... Ez vmi elképesztő volt.

Szerkesztve: - kudar

Hozzászólás ideje:
  • Népszerű hozzászólás

Igazi művészet volt ez a rész, a Star Wars esszenciájának egy epizódba történő belesűrítése. A képi világ, a mondanivaló, a nosztalgiafaktor mind-mind a helyén volt, ez tipikusan az a rész, amiről majd km hosszúságú hsz-eket lehet írni. Moziban ez eszméletlen élmény lett volna.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Minél többet gondolok az epizódra, annak mondanivalójára és a kivitelezésre, ahogy megoldották, egyre jobban tetszik és szerintem az egyik legnagyobb Star Wars történet valaha. És már alig várom, hogy otthon nagyképernyőn is láthassam, mert van miért. :)

Hozzászólás ideje:

Nekem ez a rész egyelőre A nagybetűs Star Wars, a 9.7-es IMDB értékelés ide nem elég, ez semmilyen skálára nem fér rá :D Mindig sikerül feljebb tenni a mércét

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én most úgy érzem, hogy eddig ez az első olyan élőszereplős sorozat, ahol részről részre egyre jobb epizódokat kapunk. És még hol a vége? :D

Hozzászólás ideje:

Ezzel a résszel számomra szintet lépett a sorozat. Nosztalgikus, érzelmes, és ezáltal varázslatos volt. Imádtam. Ismét sikerült megugrasztani a Star Wars iránti lelkesedésemet.

Hozzászólás ideje:
20 perccel korábban, Bence1997 írta:

Én most úgy érzem, hogy eddig ez az első olyan élőszereplős sorozat, ahol részről részre egyre jobb epizódokat kapunk. És még hol a vége? :D

Sajnos túl közel...

Hozzászólás ideje:

Hát az Andort, amiért pedig piszkosul oda vagyok, nálam már leelőzte ez a sorozat. Filoni annyira együtt rezeg a Star Wars lelki világával hogy az valami eszméletlen. Ő tényleg érti és érzi ezt az univerzumot. 

Hozzászólás ideje:

Bár hajnal 3-kor, lefekvés előtt, fáradtan néztem meg először a részt, így is hihetetlen élmény volt! Még mindig nehezen hiszem el, amit láttam! :o Emészteni kell, az fix - jó értelemben.

Elképesztő, érzelemgazdag és a Star Wars esszenciájának tökéletes megragadása. Ezt tényleg érezni kell, és Filoni érzi! Egy szóban: Bravo! :clap: Több szóban, később, a topikban... :D 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
41 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Kétlem, hogy ebből ne készülne második évad. Olyan isten nincs.

Dzséjt pár napja megosztott egy sorozatjunkie-s hírt, miszerint készülőben van az Ahsoka 2. évada. Szóval szerintem garantált a következő etap, ilyen fogadtatás mellett nem is beszélve. Továbbá moziba küldték az ötödik epizódot, amire eddig nem igen volt példa SW-n belül. És ha belegondolunk, hogy ez csak egy sorozat, Filoni vajon mit fog kihozni a filmjéből... :yes:

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Szerintem is garantált a második évad. Nem tudom, hogy számoltak-e Baylan karakterével a továbbiakban, ha igen, akkor ott azért még kell valami utómunka.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.