Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Amúgy volt a TCW-ben is egy ilyen Shadow Warrior című rész, abban Jar Jar volt a főszereplő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megnyugtatok mindenkit, itt most nem ő a főszereplő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Ha nem tudod pontosan mit vártál akkor honnan tudod, hogy nem azt kaptad? Tudom és kész.. A rész topikjában leírtam, hogy mit vártam, spoileres lett volna itt ütköztetni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. (szerkesztve) @Bence1997 Kár. Szerkesztve: 2023. Szeptember 13. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. @Ody Mandrell most miért kellett elspoilerezni az évszázad cameoját?!?!?!?! Most már semmi meglepi nem lesz a számotokra. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Most néztem meg a részt, szerintem tökéletes lett... "jutalomjáték" Davenek és mint karakternek Ahsokának is. Minden benne volt, ami kellett: a misztikum, a karakterfejlődés, a történet is haladt előre és olyan nosztaliga hangulat csapott meg, hogy én letettem a hajamat. Filoni továbbra is nagyon érti a dolgát, a halál és az adó mellett ez a harmadik biztos dolog az életben... legyen elég ennyi! 8 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Na ilyeneket vártam Kiváncsi vagyok milyen lett. Nyilván nem véletlen küldték mozikba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gafz Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Pszt, nekem is "teccett" 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Csodálatos rész volt, gyönyörű fényképezéssel! Alig várom, hogy este tévén is láthassam! 3 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Nekem meg most sz*rt be a tv net elérése. 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. (szerkesztve) Hát nem találok szavakat... Ez vmi elképesztő volt. Szerkesztve: 2023. Szeptember 13. - kudar 4 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Igazi művészet volt ez a rész, a Star Wars esszenciájának egy epizódba történő belesűrítése. A képi világ, a mondanivaló, a nosztalgiafaktor mind-mind a helyén volt, ez tipikusan az a rész, amiről majd km hosszúságú hsz-eket lehet írni. Moziban ez eszméletlen élmény lett volna. 7 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Minél többet gondolok az epizódra, annak mondanivalójára és a kivitelezésre, ahogy megoldották, egyre jobban tetszik és szerintem az egyik legnagyobb Star Wars történet valaha. És már alig várom, hogy otthon nagyképernyőn is láthassam, mert van miért. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Nekem ez a rész egyelőre A nagybetűs Star Wars, a 9.7-es IMDB értékelés ide nem elég, ez semmilyen skálára nem fér rá Mindig sikerül feljebb tenni a mércét 4 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Én most úgy érzem, hogy eddig ez az első olyan élőszereplős sorozat, ahol részről részre egyre jobb epizódokat kapunk. És még hol a vége? 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Ezzel a résszel számomra szintet lépett a sorozat. Nosztalgikus, érzelmes, és ezáltal varázslatos volt. Imádtam. Ismét sikerült megugrasztani a Star Wars iránti lelkesedésemet. 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Egyszerűen imádtam ezt a részt! Hihetetlenül emocionális epizód volt. Mikor lesz már újra szerda? 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Örülök, hogy ennyi embernek tetszik és remélem írtok is róla a megfelelő helyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gafz Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. 20 perccel korábban, Bence1997 írta: Én most úgy érzem, hogy eddig ez az első olyan élőszereplős sorozat, ahol részről részre egyre jobb epizódokat kapunk. És még hol a vége? Sajnos túl közel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Hát az Andort, amiért pedig piszkosul oda vagyok, nálam már leelőzte ez a sorozat. Filoni annyira együtt rezeg a Star Wars lelki világával hogy az valami eszméletlen. Ő tényleg érti és érzi ezt az univerzumot. 1 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Alig várom, hogy lássam. De még odébb lesz... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Bár hajnal 3-kor, lefekvés előtt, fáradtan néztem meg először a részt, így is hihetetlen élmény volt! Még mindig nehezen hiszem el, amit láttam! Emészteni kell, az fix - jó értelemben. Elképesztő, érzelemgazdag és a Star Wars esszenciájának tökéletes megragadása. Ezt tényleg érezni kell, és Filoni érzi! Egy szóban: Bravo! Több szóban, később, a topikban... 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. A szokásos hűűazanyját... szövegem ide kevés. Szóval csak két szóval jellemezném: STAR WARS 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Filoni megvalósította azt amit a Rebelsben, csak egyel magasabb szinten. Valóban ő Lucas szellemi örököse, ehhez vita nem férhet. Micsoda rész volt! 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. (szerkesztve) Egyik szemem sir a másik nevet! (Épp az előbb végeztem a résszel.) Szerkesztve: 2023. Szeptember 13. - Cpt. Rex Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Én többet vártam tőle őszintén, de jó rész lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. (szerkesztve) 41 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Kétlem, hogy ebből ne készülne második évad. Olyan isten nincs. Dzséjt pár napja megosztott egy sorozatjunkie-s hírt, miszerint készülőben van az Ahsoka 2. évada. Szóval szerintem garantált a következő etap, ilyen fogadtatás mellett nem is beszélve. Továbbá moziba küldték az ötödik epizódot, amire eddig nem igen volt példa SW-n belül. És ha belegondolunk, hogy ez csak egy sorozat, Filoni vajon mit fog kihozni a filmjéből... Szerkesztve: 2023. Szeptember 13. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Szerintem is garantált a második évad. Nem tudom, hogy számoltak-e Baylan karakterével a továbbiakban, ha igen, akkor ott azért még kell valami utómunka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 13. Igen, ott rezeghet a léc. Remélem nem akasztja meg az alkotói folyamatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 14. Szerző Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 14. Az 5. epizód karakterposzterei! 15 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.