Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 10. 2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Ezt a Vaják sorozatot is el kéne kezdeni nézni. Remélem, jó a magyar szinkron és a könyvek fordítását figyelembe vették. Ha nem Vajákot és Kökörcsint hallok a magyar szinkronban azonnal le is fogom kapcsolni. A történet béli változások mennyire zavarnak ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 10. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Egyébként mikor indul a Vaják második szezonja, hogy már itt van az előzetes? December 17. Az előző kommentemben levő trélerből és legfelső képről is kiderül. Szerkesztve: 2021. Július 10. - Rog 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 10. 19 perccel korábban, Darth Cupsy írta: A történet béli változások mennyire zavarnak ? Ha arra gondolsz, hogy beraknak pár fekete, vagy ázsiai szereplőt, akkor az nem baj. Azt láttam, hogy az előzetesben van fekete vaják nő. Érthetetlen módon e miatt elkezdtek hisztizni. Milyen változásokra kell számítani? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 10. 3 perccel korábban, Rog írta: December 17. Az előző kommentemben levő legfelső képről is kiderül. Ez érdekes. Akkor az Amozon nem értem mit csinál a Középfölde és Az Idő Kereke marketingjével, tudtommal mindkettő idén ősszel, év végén indulna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 10. (szerkesztve) 1 órával korábban, Darth Revan9 írta: Milyen változásokra kell számítani? A story is kicsit megvan kavarva pl. Brokilonba sem úgy jut el Ciri ahogy eredetileg. Erszényes körül is van "némi" változás stb. Szerkesztve: 2021. Július 10. - Darth Cupsy 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 12. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 15. Nagyon bízik az Amazon az Idő Kereke fantasy sorozat sikerében, ugyanis nemcsak a második évadot rendelték máris be előre, de most olvasom, hogy mozifilmek is lesznek, melyek az Idő Kereke múltját fogják feldolgozni. https://arstechnica.com/gaming/2021/07/were-getting-a-wheel-of-time-prequel-film-trilogy-to-augment-amazon-series/ 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 15. Eléggé előreszaladnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 15. Igen, ez kb. olyan, mintha az HBO több, mint 10 évvel ezelőtt a Trónok Harca sorozat premierje előtt jelentené be, hogy előzmény mozifilmeket készít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Bejelentették, hogy 10 részes sorozat készül a Bán Mór-féle Hunyadi-sorozat alapján Rise of the Raven címmel. Ha hozni fogja a jelenlegi lengyel, szlovák stb. történelmi sorozatok szintjét, én már elégedett lennék. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Tartók tőle hogy milyen lesz de igy is nagyon várom! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Ezt a könyvciklust is folytatnom kéne. A negyedik könyvet olvastam utoljára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 17. Ma véget ért a Barátok Közt. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 17. 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 17. 48 perccel korábban, Iqvi írta: Ma véget ért a Barátok Közt. Kár érte, kiváló ügynök sorozat volt. Viccet félretéve, régen néztem, de már egy ideje (ez kb. 6-7 éve) hébe-hóba belenéztem, pláne, amikor csak háttérzajnak kellett valami. Az biztos, hogy ilyen hosszú életű sorozat Magyarországon nem igen lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 17. Én kábé tíz éve nem foglalkozok komolyan vele. Ha csatornaváltogatás közben véletlenül elcsíptem csak pár percig néztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 17. Én nem is emlékszem meddig néztem Csifó Dorina bekerülése még rémlik, de aztán passzolok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 17. Kb. 10-12 éve én sem néztem már. De kitörölhetetlenül a gyerekkorom része marad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 18. Hébe-hóba belenéztem, de sose kötött le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 18. 20 órával ezelőtt, Iqvi írta: Ma véget ért a Barátok Közt. El se kellett volna kezdődnie. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2021. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 20. (szerkesztve) Érdekes meg valamelyest furcsa is lesz visszatérni Moordale-be és visszahangolódni az ottani eseményekre. Eléggé elszoktam a sorozattól. Kicsit olyan volt, mintha már sosem készülne el a 3. évad. Jó sokat váratott magára, de ez érthető. Azért továbbra is várom. Szerkesztve: 2021. Július 20. - LordGravon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 20. 2021. 07. 17. - 20:59, Iqvi írta: Ma véget ért a Barátok Közt. 8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2021. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 20. 4 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Épp most néztem meg a Jedi visszatért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 22. Nemrég fejezték be Az Idő Kerke első évadának forgatását, de máris elindultak a második évad munkálatai és forgatnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. Az Idő Kereke plakátja. Novemberben jön. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. Sajnos most nem lesz a Comic Conon előzetes Az Idő Kerekéhez. A készítők nyár végére ígérik az első kedvcsinálót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 25. Ha nézi még valaki A maszkosok nem tudom kik lesznek, Commonwealthet jó lesz látni. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 25. Szeptember 10 - utolsó évad. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 25. 1 órával korábban, NorbiLordi írta: Ha nézi még valaki A maszkosok nem tudom kik lesznek, Commonwealthet jó lesz látni. Én még igen, bár nekem az utóbbi években már a Fear TWD jobban bejön. Remélem, az utolsó évadra azért odateszik magukat. A képregényt magyarul követem (ott most tartanak a Suttogós szál vége felé), így vakon repülök a végjátékba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.