Iqvi Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 2 minutes ago, Wilde said: Én tervezem majd nézni. Sokban eltér a könyvtől (az előzetes alapján nekem így tűnt)? Hát nem tudom, én nem olvastam még az alapművet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilde Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 38 perccel korábban, Iqvi írta: Hát nem tudom, én nem olvastam még az alapművet. Akkor úgy kérdezem, mennyire akciódús? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 58 minutes ago, Wilde said: Akkor úgy kérdezem, mennyire akciódús? Vannak benne igen akciódús jelentek, mind az első és a második részben, ám jelen van a filozofálás is. Szerintem megfelelően vannak ezek egyensúlyban. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gafz Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Nyomokban tartalmaz Asimovot, nagy része szokásos klisés amcsi sorozat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 13 hours ago, gafz said: Nyomokban tartalmaz Asimovot, nagy része szokásos klisés amcsi sorozat... Engem ez annyira nem zavar hisz nem ismerem az alapművet. Mondjuk a harmadik részre eléggé megváltoztak a dolgok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Már meg is van rendelve a második szezon. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 5 minutes ago, Rog said: Már meg is van rendelve a második szezon. Hát nem is csodálom, hisz 80 részre tervezik az Alapítványt. Amúgy évadonként hány rész lesz majd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Jaj, végre jött egy részlet Az Idő Kereke sorozatból. A Borforrás fogadóban játszódik. Moiraine sedai első színre lépése. Számomra fantasztikus lett. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 3 órával ezelőtt, Iqvi írta: Amúgy évadonként hány rész lesz majd? Csak annyit tudok hogy az első szezon tíz részes. Gondolom a többi is tíz körüli lesz. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 10 hours ago, Rog said: Csak annyit tudok hogy az első szezon tíz részes. Gondolom a többi is tíz körüli lesz. Akkor 8 évadra lehet majd számítani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 Ne fejezzék be a 6. évaddal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Megnéztem ezt a Squid Game-t, amiről az elmúlt hetekben rengeteg cikk született. Szerintem is jó sorozat, végig legkötött, de eredetinek azért nem mondanám és számomra a végére ellaposodott kissé. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 15, 2021 Author Share Posted October 15, 2021 Én az Alapítványt kezdtem el nézni, és azt kell mondjam elég jó. Látványban pazar, és a sztori se rossz bár néhol elég kusza. Főleg az elején. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Az első részt én is láttam, nekem tetszik. A forgatókönyv különösen jó. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 15, 2021 Author Share Posted October 15, 2021 Én mind az öt részt. A mai különösen jó volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Én még csak a harmadikig jutottam el. Ott a 70 éves időugrás annyira nem tetszett, de még mindig jó. A negyediket majd megnézem holnap. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 35 évet ugortunk, nem? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacerX Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Nekem is bejön az Alapítvány. A regények se rosszak, de így mozgóképen jobban tetszik. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 16, 2021 Author Share Posted October 16, 2021 13 perccel korábban, RacerX írta: Nekem is bejön az Alapítvány. A regények se rosszak, de így mozgóképen jobban tetszik. Én ráadásul az első könyvet nem is olvastam, csak az Alapítvány Peremétől. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 20 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Én ráadásul az első könyvet nem is olvastam, csak az Alapítvány Peremétől. Akkor az első három könyvet nem olvastad. Alapítvány, Alapítvány és Birodalom, Második Alapítvány - ez az első sorozat. Ezek után jön Az Alapítvány pereme. Még nem tudom, hogy a sorozat után érdemes-e elolvasni ezeket is, de mint könyvek, nekem nagyon tetszettek, különösen a második. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 17, 2021 Author Share Posted October 17, 2021 Az Alapítvány pereme és az Alapítvány és a Föld nagyon bejött. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 On 10/16/2021 at 9:51 AM , MissKarrde said: 35 évet ugortunk, nem? De, annyit ugrottunk. Csak nekem valahogy túl öregnek tűnt Brother Darkness ehhez. Na mindegy. A sorozat még így is nagyon jó. Kezdenek beindulni az első jóslatok. Kicsit a pszihohistória emlékeztet a kvantumfizikára is, hogy az egyén sorsa megjósolhatatlan mint a kvantumszinten a részecskéké. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 Moiraine küldetése. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Újabb nagyszerű Idő Kereke előzetes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Nemrég láttam ezt a Netflixes felnőtteknek szóló rajzfilmsorozatot, egész szórakoztató. Az alapfelállás az, hogy van a Cognito Inc. (InCognito) nevű cég ami kívülről egy átlagos vállalat, de igazából kapcsolatban állnak az összes összeesküvés elmélettel, hol ők kreálják őket valamilyen célból (gabona körök), hol segítenek, hogy ne derüljön ki az igazság (az alakváltó gyíkemberek köztünk élnek) :D. A témából adódóan sok sci-fi elem is van a sorozatban meg ahogy az ilyen sorozatoknál megszokott utalások is fel-fel bukkannak más művekre pl.: Nem azt mondom, hogy egy Rick és Morty, de akinek bejönnek az ilyen sorik annak egy próbát mindenképp megér. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 A Netflix az elmúlt pár napban többször is feldobta nekem ajánlóba, fel is tettem a listára, hogy alkalomadtán megnézem. Most megadtad a kezdőlökést. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Na pont december 17.-én van vége a záróvizsga időszakomnak, ennél jobb ajándék nem kell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 20 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Nemrég láttam ezt a Netflixes felnőtteknek szóló rajzfilmsorozatot, egész szórakoztató. Ez nekem is tetszett. Kicsit almát a körtével vetem össze, de sokkal jobban szórakoztam rajta mint az agyonhype-olt Squid Game-en. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts