Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 10. A legtöbb Panasonic-ra sajnos egyáltalán nincs HBO De például Google Chromecast-el ezt ki lehet küszöbölni. Remélhetőleg ilyesmire egyik TV-nél se lesz szükség majd a Disney+-nál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 11. (szerkesztve) Én úgy gondolom, hogy leghamarabb júliusban fog érkezni hozzánk. Szerkesztve: 2022. Március 11. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 11. Mindegy mikor, csak Andorra itt legyen. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 11. 19 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mindegy mikor, csak Andorra itt legyen. Pedig az nyáron is Spanyolország és Franciaország határán lesz 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 29. A Disney+ magyarországi indulása: 06.14 Havi ár: 2490 forint, éves ár: 24900 forint. 5 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 29. Szószt kérek!!!! Am ez olcsóbb mint amire számítottam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 29. Remek! A rendszer készen áll, egy éves előfizetés megy. Az Obi-Wan pár részét már ott nézzük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 29. 28 perccel korábban, Yoda József írta: Szószt kérek!!!! Több hírportál is lehozta egyszerre Disney közleményre hivatkozva. A konkrét szószt nem találtam meg, szerintem direktbe küldhették ki nekik az infót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 29. Szerintetek az SW sorozatok szinkronnal jönnek? Boba és Mandi, TCW, Rebels... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2022. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 29. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Szerintetek az SW sorozatok szinkronnal jönnek? Boba és Mandi, TCW, Rebels... Biztos vagyok benne hogy kapni fog szinkront. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 29. Olvastam ma cikket, ami tényként kezelte, hogy szinkronnal jönnek ezek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2022. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 29. (szerkesztve) A marvel topicban már beraktam a What if...? kiszivárgott szinkronhangok listáját, sőt már kering a neten egy szinkronos részlet is belőle, szóval ha a marvel sorozatok kapnak szinkront szerintem akkor a sw sorozatok is. Itt az említett részlet: https://www.facebook.com/dcmarvelmultiverzum/videos/358014629577030 Szerkesztve: 2022. Március 29. - ati 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 29. Ez nagyon jól hangzik. Hálistennek a nyár eleje nem a vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 30. A rebels - ha jól tudom - teljesen le van szinkronizálva. Az is érdekes lenne, ha a Vintage Star Wars címke alatti sorozatok kapnának magyar szinkront, azt hiszem, ezek sosem kaptak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 30. Jó lenne mát tudni, hogy mely Star Wars tartalmak vannak jelenleg szinkron fázis alatt. Meg persze szinkron színész névlistát is szívesen látnék. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 8. A hivatalos oldalra is felkerült a preview. https://www.preview.disneyplus.com/hu-hu 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 8. Ez már ilyen egy pár napja. Vagy akkor nem tudom mit kell látni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 8. Az lehet, hogy pár napja ilyen, de most vettem észre. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Most, hogy két hónappal a Disney+ megjelenése előtt, kiszivárgott a What if, Moon Knight, és a Mandalorian is szinkronnal, szerintem kijelenthető, hogy minden marvel és sw sorozat kap szinkront. És ahogy elnézem elég minőségi szinkron, abban a tekintettben hogy mind a marvel mind az sw sorozatoknál meghagyták a filmes hangokat. És mivel Gáti Oszkár lett a Nick Fury új hangja a marvelnél, (aki saját bevallása szerint, csak akkor vállal szinkront ha jól megfizetik), szerintem elég rendesen megfizethetik a szinkronhangokat is, hogy vállalják a sorozat szerepeket is. Ezért le a kalappal a Disney előtt, rosszabbra számítottam. Állítólag külföldi Disney+ előfizetők tudják elérni a magyar hangsávot és onnan pakolja fel valaki a letöltő oldalakra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. A legismertebb magyar torrentoldalon én nem találtam szinkronos Mandaloriant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. 5 perccel korábban, Yoda József írta: A legismertebb magyar torrentoldalon én nem találtam szinkronos Mandaloriant Én az https://online-filmek.me/ oldalon találtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Ezek szerint a Kenobin is lesz minden. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. És amennyire meg tudom állapítani nem is vacak szinkron lesz, mert pl. Ahsoka hangja a Mandalorianban is maradt az eredeti 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. 7 perccel korábban, Nabopolasszar írta: És amennyire meg tudom állapítani nem is vacak szinkron lesz, mert pl. Ahsoka hangja a Mandalorianban is maradt az eredeti Akkor Stohl Buci már izzíthatja is a hangját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Akkor Kenobinak 1000%, hogy Anger Zsolt lesz a hangja. Ez örömteli. Ha lesz flashback akkor Anakinnak Moser Károly? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Valószínűleg újabb szerződéseket kötöttek a színészekkel így mindenkinek az lesz a hangja aki korábban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Kutyafuttában belenéztem A mandalori egyik szinkronos epizódjába - csak egy szinkronos epizódot találtam eddig, be biztos követi a többi is. Elégedett vagyok vele. Jó lesz magyar hangokkal nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Valószínűleg újabb szerződéseket kötöttek a színészekkel így mindenkinek az lesz a hangja aki korábban. Őszintén szólva - és nagyon sajnálatosan - ezek nem hosszú időre szóló szerződések, hanem alkalmi munkák. De nyilván, ha most volt egy nagyobb szinkronmunka, adja magát, hogy a TCW 7. évadban és a Kenobiban is Anger szinkronizálja Obi-Want. És valószínűleg Moser Károly lesz mindkettőben Anakin hangja. A Mando-s Ahsoka-szinkron után azt hiszem, nincs okunk az izgulásra. Egyedül mindig az aktuális megbízott szinkronkészítőkön múlik, hogy visszahívják-e a megszokott színészeket. Érdekes, hogy Wreckert nem Varga Rókus csinálta a TBB-ben. De nekem a filmek magyar címei - Rossz osztag, A mandalóri - nem igazán tetszenek, az előbbi kifejezetten fantáziátlan, az utóbbinál pedig nem értem, miért hosszú ó, mikor már volt egy meghonosított magyar írásmódja: mandalori (ld. A mandalori páncél regény). 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 12. Főleg A klónok háborúja 7. évadára leszek kíváncsi. Ki lesz Spoiler Maul magyar hangja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 15. https://www.facebook.com/DisneyPlusHU/posts/143081894899270 https://www.facebook.com/DisneyPlusHU/videos/7577592738924938/ 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.