Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Nagyon jó. Az Idő Kereke második évada mellett ezt várom még nagyon. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Február 3. Hozzászólás ideje: 2022. Február 3. 1 órával korábban, Bence1997 írta: Gondolom ez Hugo Weaving nélkül elképzelhetetlen lesz. Várós. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2022. Február 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Február 4. Ebben az időszakban mások voltak a tündék vezetői, szóval elképzelhető, hogy a szerepe marginális lesz. Ha esetleg emlékszel A Gyűrű Szövetsége elején a Gyűrűkről szóló részre, a tünde Gyűrűk esetében csak egyetlen ismert személyt látunk, ez pedig Galadriel, mivel a három Gyűrű esetében ő az egyetlen, aki végig hordozója volt az egyiknek, a másik két tünde Gyűrű először másokhoz került, nem véletlenül nincs rajtuk fókusz. Nekik nagyobb szerepük lesz/kell lennie a sorozatban, de Cate Blanchettre is számítanunk kellene. 3 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2022. Február 4. Hozzászólás ideje: 2022. Február 4. Akkor ez a sorozat a Jackson-trilógia világában fog játszódni? Ez jó hír, azt hittem, hogy teljes reboot lesz. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. A soriról szóló fotókkal megspékelt "Vanity Fair" cikk: Amazon’s Lord of the Rings Series Rises: Inside The Rings of Power 3 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Pár éve ez még egy paródia kép volt, de ahogy látom nem kell sokat várni és hamarosan az új Gyűrűk Ura sorozatok promóképei is igy festhetnek majd. 7 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Február 11. Hozzászólás ideje: 2022. Február 11. Egyébként a Szilmarilokban Tolkien nagyon lefektette, hogy a tündék és a törpök csak világos bőrűek lehetnek? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Február 11. Hozzászólás ideje: 2022. Február 11. Shakespeare se írja, hogy Hamlettnek milyen bőrszíne van, de azért sejthető, hogy a drámájában, pont ahogy Tolkiennél nem úgy festenek a karakterek mintha a sztori napjaink Bronxában játszódna. 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 11. Hozzászólás ideje: 2022. Február 11. Nem vagyok rasszista, de ha ebben feketék lesznek a tündék én biztos nem nézem. 1 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Február 12. Hozzászólás ideje: 2022. Február 12. Kész mázli, hogy a Gyűrűk urát akkor sem szerettem, amikor fehér kolbászfesztivál volt. Legalább ezután sem kell karakteridegenül megnyilvánulnom. 3 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Február 12. Hozzászólás ideje: 2022. Február 12. Ennek van amúgy köze a Jackson féle filmekhez? Mármint ugyanabban az "univerzumban" játszódik, csak x idővel előtte? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Február 12. Hozzászólás ideje: 2022. Február 12. Úgy tudom, hogy a Jackson-féle adaptáció világa lesz, csak több 1000 évvel előtte a Szilmarilok bizonyos részeit kiemelve. Én mondjuk Jackson adaptációit szeretem. Meglátjuk ez milyen lesz. Megpróbálom túltenni magam a fekete tündén és törpön és inkább a sztorira koncentrálni. Az viszont jobban fog zavarni, hogy még el se indult és máris óriási támadások érik a szériát. Annak idején szerencséje volt Peter Jackson-nak, hogy nem volt jelen annyira ez a közösségi média, így az akkori negatív hangok gyorsan elcsitultak, meg az is sokat segített, hogy egy nagyobb tömegnek bejött az ő feldolgozása. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. Látványos lesz az biztos. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. A fekete (!), szakáll nélküli (!) törp királynőn (!) fogok én kiakadni, már látom. Egyébként tényleg nagyon látványos, de azért nem rántott fel a hype-vonatra. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. Megjött szinkronosan is! 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. 2022. 02. 12. - 11:38, Darth Revan9 írta: Úgy tudom, hogy a Jackson-féle adaptáció világa lesz, csak több 1000 évvel előtte a Szilmarilok bizonyos részeit kiemelve. Én mondjuk Jackson adaptációit szeretem. Meglátjuk ez milyen lesz. Megpróbálom túltenni magam a fekete tündén és törpön és inkább a sztorira koncentrálni. Az viszont jobban fog zavarni, hogy még el se indult és máris óriási támadások érik a szériát. Annak idején szerencséje volt Peter Jackson-nak, hogy nem volt jelen annyira ez a közösségi média, így az akkori negatív hangok gyorsan elcsitultak, meg az is sokat segített, hogy egy nagyobb tömegnek bejött az ő feldolgozása. A fekete elfen nem, azt nem veszi be a gyomrom. És ehhez nem kell fajgyűlölőnek lennie valakinek, hogy ezt kinyilatkoztatja. Az elfek legyenek már FEHÉREK, b*ssza meg..... Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. Gondolom, a tündékre gondolsz. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. 3 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Gondolom, a tündékre gondolsz. A Tolkien kánon-ban nem voltak fekete tündék, de még fekete törpök sem. És nem értem, hogy miért kell mindenhova bele erőltetni a fekete szinészeket. Tiszteljék már meg annyira az adott könyveknek a felépitett világát, hogy nem hoznak be nonszensz dolgokat. És ennek semmi köze a rasszizmushoz. Nagyon elkeseritő........ Válasz
gafz Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. 56 perccel korábban, Cpt. Rex írta: A Tolkien kánon-ban nem voltak fekete tündék, de még fekete törpök sem. És nem értem, hogy miért kell mindenhova bele erőltetni a fekete szinészeket. Tiszteljék már meg annyira az adott könyveknek a felépitett világát, hogy nem hoznak be nonszensz dolgokat. És ennek semmi köze a rasszizmushoz. Nagyon elkeseritő........ Na majd ha meleg kínai tündék is lesznek akik nemet szeretnének változtatni... 1 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. Nagyon látványos előzetes. Szépen összehozták. Nem is tudtam, hogy van hozzá szinkron. Akkor ez magyar szinkronnal is lesz? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Február 17. Hozzászólás ideje: 2022. Február 17. Az Amazon sorozat készítői megerősítették, hogy nincsenek meg a jogaik a Szilmarilokhoz. Tehát azt ha akarnák se vihetnék át sorozatra. Épp igy nem nyúlhatnak a Középfölde históriájához vagy a Befejezetlen regékhez se. Nekik csak és kizárólag a Gyűrűk Ura trilógia meg a Hobbit jogai vannak meg. Azt használhatják ami abban van a múltról. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Február 17. Hozzászólás ideje: 2022. Február 17. 35 perccel korábban, Bomarr írta: Az Amazon sorozat készítői megerősítették, hogy nincsenek meg a jogaik a Szilmarilokhoz. Tehát azt ha akarnák se vihetnék át sorozatra. Épp igy nem nyúlhatnak a Középfölde históriájához vagy a Befejezetlen regékhez se. Nekik csak és kizárólag a Gyűrűk Ura trilógia meg a Hobbit jogai vannak meg. Azt használhatják ami abban van a múltról. Egészen eddig úgy tudtam, hogy A Szilmarilok jogaival rendelkeznek. Az egyik cikkben még arról írtak, hogy Tolkien örökösei még pontosan meg is hagyták nekik, hogy mi lehet benne a sorozatban és mi nem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Február 17. Hozzászólás ideje: 2022. Február 17. 5 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Az egyik cikkben még arról írtak, hogy Tolkien örökösei még pontosan meg is hagyták nekik, hogy mi lehet benne a sorozatban és mi nem. Ez biztos igy is van mert egy csomó mindenhez nem nyúlhattak, úgyhogy ezt biztos tisztázni kellett. 1 Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2022. Február 17. Hozzászólás ideje: 2022. Február 17. 2022. 02. 14. - 22:03, NorbiLordi írta: 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Április 19. Hozzászólás ideje: 2022. Április 19. Két újabb szereplőről lebbent fel a fátyol. Bronwyn (Nazanin Boniadi) Theo (Tyroe Muhafidin) 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.