Hozzászólás ideje: 2022. Január 19.3 éve Nagyon jó. Az Idő Kereke második évada mellett ezt várom még nagyon.
Hozzászólás ideje: 2022. Február 3.3 éve 1 órával korábban, Bence1997 írta: Gondolom ez Hugo Weaving nélkül elképzelhetetlen lesz. Várós.
Hozzászólás ideje: 2022. Február 4.3 éve Szerző Ebben az időszakban mások voltak a tündék vezetői, szóval elképzelhető, hogy a szerepe marginális lesz. Ha esetleg emlékszel A Gyűrű Szövetsége elején a Gyűrűkről szóló részre, a tünde Gyűrűk esetében csak egyetlen ismert személyt látunk, ez pedig Galadriel, mivel a három Gyűrű esetében ő az egyetlen, aki végig hordozója volt az egyiknek, a másik két tünde Gyűrű először másokhoz került, nem véletlenül nincs rajtuk fókusz. Nekik nagyobb szerepük lesz/kell lennie a sorozatban, de Cate Blanchettre is számítanunk kellene.
Hozzászólás ideje: 2022. Február 4.3 éve Akkor ez a sorozat a Jackson-trilógia világában fog játszódni? Ez jó hír, azt hittem, hogy teljes reboot lesz.
Hozzászólás ideje: 2022. Február 10.3 éve A soriról szóló fotókkal megspékelt "Vanity Fair" cikk: Amazon’s Lord of the Rings Series Rises: Inside The Rings of Power
Hozzászólás ideje: 2022. Február 10.3 éve Pár éve ez még egy paródia kép volt, de ahogy látom nem kell sokat várni és hamarosan az új Gyűrűk Ura sorozatok promóképei is igy festhetnek majd.
Hozzászólás ideje: 2022. Február 11.3 éve Egyébként a Szilmarilokban Tolkien nagyon lefektette, hogy a tündék és a törpök csak világos bőrűek lehetnek?
Hozzászólás ideje: 2022. Február 11.3 éve Shakespeare se írja, hogy Hamlettnek milyen bőrszíne van, de azért sejthető, hogy a drámájában, pont ahogy Tolkiennél nem úgy festenek a karakterek mintha a sztori napjaink Bronxában játszódna.
Hozzászólás ideje: 2022. Február 11.3 éve Nem vagyok rasszista, de ha ebben feketék lesznek a tündék én biztos nem nézem.
Hozzászólás ideje: 2022. Február 12.3 éve Kész mázli, hogy a Gyűrűk urát akkor sem szerettem, amikor fehér kolbászfesztivál volt. Legalább ezután sem kell karakteridegenül megnyilvánulnom.
Hozzászólás ideje: 2022. Február 12.3 éve Ennek van amúgy köze a Jackson féle filmekhez? Mármint ugyanabban az "univerzumban" játszódik, csak x idővel előtte?
Hozzászólás ideje: 2022. Február 12.3 éve Úgy tudom, hogy a Jackson-féle adaptáció világa lesz, csak több 1000 évvel előtte a Szilmarilok bizonyos részeit kiemelve. Én mondjuk Jackson adaptációit szeretem. Meglátjuk ez milyen lesz. Megpróbálom túltenni magam a fekete tündén és törpön és inkább a sztorira koncentrálni. Az viszont jobban fog zavarni, hogy még el se indult és máris óriási támadások érik a szériát. Annak idején szerencséje volt Peter Jackson-nak, hogy nem volt jelen annyira ez a közösségi média, így az akkori negatív hangok gyorsan elcsitultak, meg az is sokat segített, hogy egy nagyobb tömegnek bejött az ő feldolgozása.
Hozzászólás ideje: 2022. Február 14.3 éve A fekete (!), szakáll nélküli (!) törp királynőn (!) fogok én kiakadni, már látom. Egyébként tényleg nagyon látványos, de azért nem rántott fel a hype-vonatra.
Hozzászólás ideje: 2022. Február 14.3 éve 2022. 02. 12. - 11:38, Darth Revan9 írta: Úgy tudom, hogy a Jackson-féle adaptáció világa lesz, csak több 1000 évvel előtte a Szilmarilok bizonyos részeit kiemelve. Én mondjuk Jackson adaptációit szeretem. Meglátjuk ez milyen lesz. Megpróbálom túltenni magam a fekete tündén és törpön és inkább a sztorira koncentrálni. Az viszont jobban fog zavarni, hogy még el se indult és máris óriási támadások érik a szériát. Annak idején szerencséje volt Peter Jackson-nak, hogy nem volt jelen annyira ez a közösségi média, így az akkori negatív hangok gyorsan elcsitultak, meg az is sokat segített, hogy egy nagyobb tömegnek bejött az ő feldolgozása. A fekete elfen nem, azt nem veszi be a gyomrom. És ehhez nem kell fajgyűlölőnek lennie valakinek, hogy ezt kinyilatkoztatja. Az elfek legyenek már FEHÉREK, b*ssza meg.....
Hozzászólás ideje: 2022. Február 14.3 éve 3 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Gondolom, a tündékre gondolsz. A Tolkien kánon-ban nem voltak fekete tündék, de még fekete törpök sem. És nem értem, hogy miért kell mindenhova bele erőltetni a fekete szinészeket. Tiszteljék már meg annyira az adott könyveknek a felépitett világát, hogy nem hoznak be nonszensz dolgokat. És ennek semmi köze a rasszizmushoz. Nagyon elkeseritő........
Hozzászólás ideje: 2022. Február 14.3 éve 56 perccel korábban, Cpt. Rex írta: A Tolkien kánon-ban nem voltak fekete tündék, de még fekete törpök sem. És nem értem, hogy miért kell mindenhova bele erőltetni a fekete szinészeket. Tiszteljék már meg annyira az adott könyveknek a felépitett világát, hogy nem hoznak be nonszensz dolgokat. És ennek semmi köze a rasszizmushoz. Nagyon elkeseritő........ Na majd ha meleg kínai tündék is lesznek akik nemet szeretnének változtatni...
Hozzászólás ideje: 2022. Február 15.3 éve Nagyon látványos előzetes. Szépen összehozták. Nem is tudtam, hogy van hozzá szinkron. Akkor ez magyar szinkronnal is lesz?
Hozzászólás ideje: 2022. Február 17.3 éve Az Amazon sorozat készítői megerősítették, hogy nincsenek meg a jogaik a Szilmarilokhoz. Tehát azt ha akarnák se vihetnék át sorozatra. Épp igy nem nyúlhatnak a Középfölde históriájához vagy a Befejezetlen regékhez se. Nekik csak és kizárólag a Gyűrűk Ura trilógia meg a Hobbit jogai vannak meg. Azt használhatják ami abban van a múltról.
Hozzászólás ideje: 2022. Február 17.3 éve 35 perccel korábban, Bomarr írta: Az Amazon sorozat készítői megerősítették, hogy nincsenek meg a jogaik a Szilmarilokhoz. Tehát azt ha akarnák se vihetnék át sorozatra. Épp igy nem nyúlhatnak a Középfölde históriájához vagy a Befejezetlen regékhez se. Nekik csak és kizárólag a Gyűrűk Ura trilógia meg a Hobbit jogai vannak meg. Azt használhatják ami abban van a múltról. Egészen eddig úgy tudtam, hogy A Szilmarilok jogaival rendelkeznek. Az egyik cikkben még arról írtak, hogy Tolkien örökösei még pontosan meg is hagyták nekik, hogy mi lehet benne a sorozatban és mi nem.
Hozzászólás ideje: 2022. Február 17.3 éve 5 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Az egyik cikkben még arról írtak, hogy Tolkien örökösei még pontosan meg is hagyták nekik, hogy mi lehet benne a sorozatban és mi nem. Ez biztos igy is van mert egy csomó mindenhez nem nyúlhattak, úgyhogy ezt biztos tisztázni kellett.
Hozzászólás ideje: 2022. Április 19.3 éve Két újabb szereplőről lebbent fel a fátyol. Bronwyn (Nazanin Boniadi) Theo (Tyroe Muhafidin)
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.