Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. (megint) Két spanyol néznivaló: Los últimos días El Desconocido Köszi, ezek tuti jók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Nem fognak sokan mellémállni, de ezt olvasva ez volt a reakcióm -> :clap2: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Mit akarsz, az első félóra ( a jövő) még jó is volt. A jövő beli háborút kellene még jobban kibontani, nem állandóan visszaugrani a jelenbe, ami már uncsi és olyan hétköznapi. HÁBORÚT akarok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. A titok nyitja az, hogy nekem nagyon is bejött a Genisys :P Égő, ciki, meg minden, de ez van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. (szerkesztve) A titok nyitja az, hogy nekem nagyon is bejött a Genisys :P Égő, ciki, meg minden, de ez van Gondolom a rajongók új generációjának szánták, csak a mozipénzáraknál derült ki, hogy nincs új generáció. Már öngyilkosok lettek a 3. rész után. Megint egy legenda amit hazánk nagy fia (A.G. Vajna)tönkre vágott. A másik a Dredd ami azóta sem tud lábra állni, bár ott legalább csináltak egy normális filmet utána. Majd a Saul fia. Még jó hogy Vajna csak a pénzt adta, nem tudott szabadon rombolni bár megtehette volna: " Most én vagyok a Halál, világok pusztítója”. Szerkesztve: 2016. Március 22. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. (szerkesztve) Boszorkányvadász: Voltak benne ötletes dolgok, végül csak az lett belőle, hogy: semmi extra.. Milyen a Xavier/Potter-féle Frankenstein? Szerkesztve: 2016. Március 22. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Milyen a Xavier/Potter-féle Frankenstein? Középszer. Nem annyira rossz, mint az Utolsó boszorkányvadász, de sajnos nem is különösebben jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. A boszorkányvadász szerintem egész jó volt, remek látványvilággal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Egy új magyar film (Tiszta szívvel) előzetese: http://www.youtube.com/watch?v=tj5I6tQ8CtA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Nem tűnik rossznak....főleg a sok vodka jó benne és Balsai Móni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Időközben letudtam a visszatérő és az aljas nyolcas kalandját. Bejött mindkettő. Előbbi valamivel jobban. Utánuk le is vontam egy-egy következtetést: IMHO Leo megérdemelte az Oszkárt és Enni Jó papa nem érdemelte meg az Oszkárt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Enni Jó papa nem érdemelte meg az Oszkárt. Annyiban azért megérdemelte, hogy valószínűleg ez volt az utolsó lehetőség, hogy "valódi" Oscarral díjazzák a mestert, az akadémia egy súlyos mulasztást pótolt ezzel a díjjal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Annyiban azért megérdemelte, hogy valószínűleg ez volt az utolsó lehetőség, hogy "valódi" Oscarral díjazzák a mestert, az akadémia egy súlyos mulasztást pótolt ezzel a díjjal. Na ja, csak ilyenkor jön a kérdés, hogy melyik a nagyobb vétek az Akadémiától: hogy nem jutalmazta Oscarral azokért, amikért megérdemelte volna, vagy, hogy már majdnem muszájból megjutalmazta azért, amiért meg nem érdemelte meg annyira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Na igen, a hibát hibával kijavítani tipikus esete... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. (szerkesztve) Kijárni kijárhatott volna neki a fene tudja hányszor csak szerintem nem ezért a művéért. Megítélésem szerint most csak kényszerből adták neki és az nálam nem sokat nyom a latba. Szerkesztve: 2016. Március 22. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Na ja, csak ilyenkor jön a kérdés, hogy melyik a nagyobb vétek az Akadémiától: hogy nem jutalmazta Oscarral azokért, amikért megérdemelte volna, vagy, hogy már majdnem muszájból megjutalmazta azért, amiért meg nem érdemelte meg annyira. Szerintem nagyon félrecsúszott a díjazás, ha csak azért adják valakinek oda a díjat a jelenben, mert a múltban másnak ítélték oda. Ilyen alapon, aki most nem kapta meg, pedig megérdemelte volna (legyen szó bármilyen kategóriáról), az lehet, hogy majd a jövőben kap egy díjat, mert most - meg még előtte ki tudja hány alkalommal - megérdemelte volna. Kicsit olyan ez, mintha egy focimeccsen a bíró nem fúj be valamit az egyik csapatnak, amit be kéne... erre aztán ő is rájön és utána a másik csapatnak se fújja be a kötelezőt, hogy így kompenzáljon. Ez esetben két rossz döntést is hoz, mert neki nem az a dolga, hogy patikamérlegen kimérje az egyenlőséget, hanem, hogy minden helyzetet a maga totalitásában értékeljen és a szabályok szerint ítéljen meg (annak meg nem része a kompenzáció). Nyilván egy ilyen esetben nem lehet ennyire objektív szempontok szerint ítélni (ugye nem tudjuk, ki milyen érvek alapján szavazott az adott jelöltre), amellett, hogy megvan a szakmaiság, ez jelentős részben esztétikai kérdés is. Ettől függetlenül, ha feltesszük azt, hogy egész biztosan csak azért adnak valakinek egy díjat, mert mondjuk korábban nagyon jó alakításai voltak, az abból a szempontból irreleváns, hogy mindig az adott évben, az adott filmben, az adott alakítást kellene értékelniük az illetékeseknek... a többire meg ott van az életműdíj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Inkább az ide írók véleményére szoktam adni, de ez a kritika pontosan lefesti azt, amitől magam is tartok az előzetesek alapján. Nehezen hiszem, hogy ebből valami jó fog kisülni: http://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20160323-batman-es-superman-harca-minden-csak-nem-szorakoztato-batman-superman-ellen-kritika-ben-affleck.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Holnap délután megyek megnézni. Nagyon vártam már régóta, de kb. már kedvemet is elveszik ezek a kritikák, remélem azért hogy ennyire nem rossz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Én egész biztos voltam benne, hogy ez nem lesz jó film. Zack Snyder a Men of Steellel sem tudott mit kezdeni, pedig abban csak egy hős volt, ráadásul a filmográfiája sincs tele kiemelkedő mozikkal. Benne nincs annyi, hogy levezényeljen egy ilyen mozit. Mezei iparos. És még mindig nem akarja elkergetni a Warner, és ebbe fog belebukni az egész DC-s filmes univerzum próbálkozás. Az egészet annyira rosszul kezelik, hogy az már dühítő. Kapkodnak, filléres rendezőkre bízzák a filmeket, nincs egy ember a hátuk mögött, aki összefogná ezt az egészet és még a kreativitással is hadilábon állnak - egyszerűen hiányzik a projekt mögül az, ami ott van a Disney-Marvel csapatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Az oké, hogy nem a kritikusok kedvence, de meglepő, hogy mennyire nem az: a Rottenen 42 százalékon áll. 77 kritikusból 45 nem csípte. Viszont DC bénázás ide vagy oda a Suicide Squad-ban még mindig nagyon bizok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Viszont DC bénázás ide vagy oda a Suicide Squad-ban még mindig nagyon bizok. Abban én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Én dettó. Pontosabban abban hogy lesz majd kedvem megnézni mert egyelőre egyáltalán nem érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Teljes mértékben egyetértek az író ennek mondatával Zack Snyderről: "Az ő rendezői ars poeticája abban merül ki, hogy minden egyes képkockának a lehető legmenőbben, ikonikusan kell kinéznie, akkor a munka oroszlánrésze le is van tudva." Amíg a Marvelnél kreatívabbnál kreatívabb emberek vannak, itt csak a menőségre próbálnak ráfeküdni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. B v S: Ezesetben nyugodtan kivárom a hivatalos otthoni megjelenést, letöltöm és pár hét múlva megnézem.. Ha el nem felejtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Szerintem egyedül leszek a fórumon akinek összeségében tetszett a film. Holnap majd írok egy hosszabb véleményt is szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Szerintem egyedül leszek a fórumon akinek összeségében tetszett a film. Holnap majd írok egy hosszabb véleményt is szerintem. Kíváncsi leszek rá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Amíg a Marvelnél kreatívabbnál kreatívabb emberek vannak, itt csak a menőségre próbálnak ráfeküdni Nem mintha a Marvel képregényfilmek sokkal nagyobb színvonalat képviselnének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Nekem a Marvel filmjei összességében jobban bejönnek, de én se jelenteném ki ilyen egyértelműen, hogy ott milyen faszák, ügyesek és kreatívak, míg a DC-nél meg csak a menőségre mennek és betli. Főképp, mert a Marvel alapanyagai több stúdiót is megjártak. Mindkét világban vannak kiemelkedően jó és ugyanennyire gyatra alkotások. A Nolan-féle Batman trilógia pl. szerintem a képregényfilm műfajt tekintve erősen közelít a tökéleteshez, míg mondjuk Pókember fronton az első trilógia egészében nézve halovány, a "csodálatos" folytatás meg szerintem még ezt a nem túl magas lécet se ugrotta meg. Na meg ugye ott van a Fantasztikus Négyes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Szerintem Marvel alatt Nabo most az MCU-ra gondolt, nem az azt megelőző filmeket. Az MCU szerintem azért jobb, mert nem veszik komolyan magukat, nem akarják eladni, hogy ez aztán milyen valóságos és drámai és komor és elgondolkodtató. Egyszerűen csak szórakoztatni akarnak, a többit meg lásd bele te, ha akarod. Az alapvető értékek (a rosszat a jónak fel kell pofoznia) ott van, a többi meg mellékes. Ezzel szemben a Man of Steel és tartom valószínűleg, hogy a BvS is túl komolyan veszi magát, és ezért válik nevetségessé. Nekem a a Nolan-féle Batman is ott szúródott el. hogy a harmadik részben már túl komolyan vette magát és túl valóságos, drámai, elgondolkodtató akart lenni. Akárhogy is nézzük, ezek kosztümös, irreális emberkék, jobb, ha nem veszik magukat halálosan komolyan. Maradjanak meg a komolyabb mesék szintjén, és szórakoztassanak inkább, minthogy komoly mondandójuk legyen. És azért ahogy egybekovácsolják az MCU filmjeit, sorozatait és minijeit, úgy, hogy koherens egész marad a világ, és már eléggé elvált a képregényes alapoktól, miközben azért végig hoznak egy szórakoztató szintet és sikerességi rátát, az bizony kreativitást és ügyességet követel meg, többet, mint amennyi jelenleg a DC-nél és a Warnernél van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Hát tavaly az MCU nekem óriási csalódás volt. De a Marvel számlájára legyen írva, hogy ott már vannak nagyon jó filmek is: a Galaxis őrzöi vagy az Amerika Kapitány 2 ott volt a szeren. Főleg az előbbi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.