Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8. Boldog szülinapot, MissKarrde! Nemsokára személyesen is. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8. Boldog szülinapot 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8. Boldog szülinapot Misskarrde. 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8. Boldog születésnapot @MissKarrde 1 Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8. Boldog szülinapot, @MissKarrde! 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8. (szerkesztve) @MissKarrde: nagyon boldog szülinapot kívánok! Szerkesztve: 2020. Augusztus 8. - Darth Revan9 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8. Boldog születésnapot, MissKarrde! 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8. Boldog születésnapot, MissKarrde! 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8. Kolmilan, utólag is boldog születésnapot! Misskarrde, boldog születésnapot! 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 9. Köszönöm mindenkinek a köszöntést 2 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 9. @kolmilan @MissKarrde Boldog születésnapot, így utólag is! 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 9. 3 órával ezelőtt, MissKarrde írta: Köszönöm mindenkinek a köszöntést BOldogat Utólag is. 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 9. @MissKarrde Utólag is boldog születésnapot! 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 10. Köszönöm Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 10. Happy Birthday! 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Az oroszok bejegyezték az első hivatalos Covid-vakcinát, bár ahogy olvasom, vannak körülötte aggályok (pl. a tesztelés utolsó fázisán nem igazán esett át az anyag) 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. 21 perccel korábban, Yoda József írta: Az oroszok bejegyezték az első hivatalos Covid-vakcinát, bár ahogy olvasom, vannak körülötte aggályok (pl. a tesztelés utolsó fázisán nem igazán esett át az anyag) Attól félek ez csak méginkább feltüzeli az oltásellenes mozgalmakat. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Putyin azt mondta, hogy a lánya is megkapta már az oltást, ő elég nagy magabiztossággal állítja, hogy működik és nem veszélyes, és hogy "mihamarabb" megkezdik a tömeggyártást. Persze ez lehet propaganda is, és lehet még átejtik az anyagot a tesztelés utolsó fázisán, mielőtt elkezdenék gyártani. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Na igen, valószínű hogy egy kis mennyiséget legyártottak a PR akció kedvéért, és utánna jön a tesztelés, de ennyi már elég ahhoz hogy az anti-vaxxerer ,,riadót" fújjanak. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. 1 órával korábban, Iqvi írta: Attól félek ez csak méginkább feltüzeli az oltásellenes mozgalmakat. Ezért kell majd "erőszakkal" oltani. Amit Donát írt hogy törvényt kell rá hozni ,hogy kötelező legyen. Hülyékkel nem érünk rá vitatkozni. Minél hamarabb vissza kell térni a normális életbe, repüljenek az emberek, járjanak étterembe koncertre, és az iskolák is rendesen működjenek. Ez azonban csak akkkor lehetséges ha a lakosság 60-70 %-a beoltja magát. Bár az oroszoknál nem hinném hogy valaki ellent mer mondani a hatóságoknak. A nyugati világban kicsit érdekes lesz, de az USA-ban Trump meghozhatja a törvényt. Aki ennek ellnére nem oltat az 10 év börtön és teljes vagyonelkobzás. A többi oltatni fog. 2 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Én is bízom abban hogy kötelezővé fogják tenni az oltást, és regisztrálnak mindenkit aki megkapta. 16 perccel korábban, Frenkie írta: iskolák is rendesen működjenek Hát a matek itthon jobban ment, szóval én egy hibrid oktatásban is kieggyeznék. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. 44 minutes ago, Iqvi said: Hát a matek itthon jobban ment, szóval én egy hibrid oktatásban is kieggyeznék. Mondd ezt a tanároknak! Személyes tapasztalatból írom, hogy azt a szenvedést, ami az elmúlt hónapok során történt, nem kívánnák még egyszer átélni, még ha csak hibrid formában is. Sok gyerek sajnos nem rendelkezik megfelelő eszközökkel otthon, a számonkérés meg még több fejfájást okozott nekik. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. 9 perccel korábban, caseyjones írta: Mondd ezt a tanároknak! Személyes tapasztalatból írom, hogy azt a szenvedést, ami az elmúlt hónapok során történt, nem kívánnák még egyszer átélni, még ha csak hibrid formában is. Sok gyerek sajnos nem rendelkezik megfelelő eszközökkel otthon, a számonkérés meg még több fejfájást okozott nekik. Én ezt csak diák szempontból mondtam. Speciel voltak olyan tantárgyak amik normális oktatásban mentek jobban, mások pedig online oktatásban. Egy hibrid formát simán be lehetne vezetni legalább középiskolától szerintem, de ehhez az oktatás jelenlegi formáján drasztikusan változtatni kéne. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Azért én az orosz vakcinával kapcsolatban szkeptikus vagyok. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Én biztos be nem adatnám magamnak az orosz vakcinát, bármit csinálnak sosincs jó vége WHO is azt mondta, hogy van kb 7-8 vakcina ami ígéretes, és az orosz nincs köztük. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Azzal én is szkeptikus vagyok. Szerintem ezzel most Putyinnak sikerül feltüzelni az antivaxxereket. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. 1 órával korábban, Nute Gunray írta: Azért én az orosz vakcinával kapcsolatban szkeptikus vagyok. Valószinü azt csak Oroszországban fogják beadni. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. 39 perccel korábban, Frenkie írta: Valószinü azt csak Oroszországban fogják beadni. Úgy tűnik nem, mert már 20 ország rendelt belőle. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Vajon hozzánk is jut majd az orosz vakcinából? Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 13. On 8/11/2020 at 9:23 PM , Darth Revan9 said: Vajon hozzánk is jut majd az orosz vakcinából? Ha jut is, egyik barátom megmondta, hogy ő megvárja inkább a nyugat-európai vakcinát. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.