Rog Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Sok Boldog Szülinapot pb! Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Boldog születésnapot @pb69! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Boldog születésnapot! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Boldog születésnapot! Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Na megkaptam a refundot a légitársaságtól az amcsi utamat illetően. Ahhoz képest, hogy full refundról volt szó, így is buktam nem kis összeget (több mint 50.000-et...). Azt írták, hogy a mittudomén milyen kezelési költségeket meg rendszerhasználati díjat meg tudom is én milyen anyámkínját nem utalják vissza. De még mindig jobb, mint a semmi. A befizetett összeg több mint 80%-át visszakaptam. És örülök, hogy nem kell elutaznom az USA-ba ebben az óriási zűrzavarban. Inkább az elbukott több mint 50.000 Ft, minthogy elutazzak az USA-ba azért, hogy ne láthassak egy NHL-meccset. Szerintem az USA most az utolsó hely a Földön, ahová célszerű elutazni. 3 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Boldog születésnapot, pb Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Boldog születésnapot, @pb69! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Boldogat @pb69 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. A szlovák egészségügyi miniszer. 1 4 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. 8 perccel korábban, caseyjones írta: A szlovák egészségügyi miniszer. This is the way! 4 Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Köszi szépen mindenkinek! 1 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Boldogat! Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Boldogat pb! May the happy birthday be with you. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. 1 órával korábban, caseyjones írta: A szlovák egészségügyi miniszer. Citizen, what is your name? 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Boldog születésnapot @pb69 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. 2 órával ezelőtt, caseyjones írta: A szlovák egészségügyi miniszer. Ő legalább jól csinálja, nem úgy mint Kásler papa. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Október 31. Hozzászólás ideje: 2020. Október 31. @pb69 boldog szülinapot! Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2020. Október 31. Hozzászólás ideje: 2020. Október 31. Köszönöm szépen a többieknek is a köszöntéseket. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2020. Október 31. Hozzászólás ideje: 2020. Október 31. Ultólag is sok boldog szülinapot Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 31. Hozzászólás ideje: 2020. Október 31. Igaza volt Churchill-nek, ugye @Bomarr? 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. A jelenlegi állapotok szerint van arra esély, hogy a vírusválság 2021. tavaszára, vagy tavasz vége nyár eleje környékére megoldódjon? Mikor oldhatják fel a korlátozásokat? Arról már szólt a hír, hogy december-január folyamán jön a vakcina hozzánk, de szélesebb tömegek csak 2021. áprilisától juthatnak hozzá? @SimonZ, te hogy látod? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. 26 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Mikor oldhatják fel a korlátozásokat? Milyen korlátozásokra gondolsz? Én nem tudok egyről se. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Milyen korlátozásokra gondolsz? Én nem tudok egyről se. A maszkviselésre. Mikor mondhatják azt akár nálunk, akár világszerte más országok vezetői, hogy most már nem kötelező maszkot viselni bizonyos helyeken? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Erre 2022 előtt nem számítanék. 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Nekem az fordult meg a fejemben, hogy ha már elérhető közelségben lesz a tömegek számára a vakcina, akkor az országok vezetői majd döntenek a maszkviselés enyhítéséről. Feltételezem, hogy a legokosabb a fokozatos enyhítés lesz. De nem tartom lehetetlennek, hogy már 2021. nyarán nem lesz kötelező. Meglátjuk mi lesz. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Szerintem jövőre még kell a maszk, zárt helyen mindenképp. Még azt sem tudjuk, hogy egyáltalán lesz-e elegendő vakcina és/vagy milyen hatásfokkal képes majd annulálni a járványt. Sokan úgy várják, mint valami "csodafegyvert", hogy már csak addig kell kibírni, pedig még nincs konkrét dátum és vakcinaanyag sem. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Utólag is boldog születésnapot pb! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. (szerkesztve) Már idén nyáron nálunk sem volt kötelező zárt térben a maszk mindenhol. Max, csak ajánlott. Ez akkor volt, amikor visszaesett az esetszám. Nyáron megnyílt a könyvtár, akkor újra elkezdtem járni kb. hetente, rövidebb időre. Bár, akkoriban csak ajánlott volt a maszk, de én mindig hordtam. Aztán kb. 2 hónappal a nyitás után már kezdtem hülyén érezni magam, hogy csak én hordom. És egy rövid ideig volt már, hogy levettem a könyvtárban. De ez is már akkor volt, amikor hetek óta azt láttam: senki se hordja. Aztán érkeztek a hírek az esetszámok növekedéséről. A könyvtárban ekkor még nem kezdtek el azonnal szigorítani, de én visszatértem az állandó maszkhordásra. Aztán ősszel már mimden olyan helyen hordtam, ahol még nem volt kötelező. A hírekben értesültem róla, hogy már kötelező itt is meg ott is maszkot hordani. Erre én magamban ezt kérdeztem: csak most tették ezeken a helyeken is kötelezővé? Eddig nem volt az? Én meg már hetek óta hordom, mert úgy tudtam, vagy úgy gondoltam, hogy kötelező. Szerkesztve: 2020. November 1. - Darth Revan9 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Milyen korlátozásokra gondolsz? Én nem tudok egyről se. Este 11-ig vannak az értermek nyitva, nem lehet utazni külföldre, nincsenek koncertek ,fesztiválok. Ezek korlátozások. Szerintem a kérdés az amire mindenki vá hogy visszaáll az élet a normál kerékvágásba ami 2019-ben volt. Azaz utazhatok bárhova, mehetnek a szórakozóhelyek, éttermek, lehet koncertre menni és nem kell maszk. Ezek szerintem is 2002-ben lesznek csak megszüntetve. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Ja így értve, igen. Én se várnám 2022 előtt ezek feloldását illetve eltörlését. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.