Rog Hozzászólás ideje: Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 19. Sok Boldog Szülinapot Jake, Lenci és luke! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 20. Boldog születésnapot @JakeSully és @luke19! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 21. Boldog születésnapot @gafz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 21. Isten éltessen sokáig, @gafz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 21. Boldog születésnapot @gafz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 21. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 21. Sok Boldog Szülinapot gafz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 22. Boldog szülinapot, @gafz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 22. Boldog születésnapot @gafz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 28. Sok Boldog Szülinapot Frenkie! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 28. Boldog születésnapot, Frenkie 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 28. @Frenkie Boldog születésnapot 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 28. Boldog születésnapot Frenkie! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 28. Boldog születésnapot @Frenkie! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 28. Boldog születésnapot! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 28. Boldogat @Frenkie 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 28. Isten éltessen sokáig, Frenkie bácsi! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 28. @Frenkie Boldog születésnapot! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 28. Boldog születésnapot @Frenkie! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 28. Boldog születésnapot, @Frenkie! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 29. Boldog születésnapot, @Frenkie! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 29. Sok boldog születésnapot @Frenkie ! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 29. Köszönöm szèpen a köszöntéseket. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: Január 29. Boldog szülinapot, @Frenkie! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 2. "Egykoron még örömöt leltünk abban, hogy a kedvenc könyveinkről és filmjeinkről diskurálhatunk, szellemes vitákat folytattunk a rajongókkal, akik másképp látták a dolgokat. De valahogy a közösségi média korában már nem elég annyit közölni, hogy 'Nem tetszett X könyv vagy Y film, és ennek ez az oka'. A közösségi oldalakat manapság már antirajongók uralják, akik inkább diskurálnak arról, hogy mit gyűlölnek, mint arról, hogy mit szeretnek; örömüket lelik abban, hogy táncot járhatnak azoknak a sírja körül, akiknek a filmje megbukott." - George R. R. Martin. Nem hittem volna, hogy ennyire egyetértek majd vele. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 2. Még szerencse, hogy ez a hely pont ennek az ellenkezője. Egyébként sajnos nagyon igaza van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 2. Na igen. Engem is elborzasztott a közösségi média negatív hatása, és ami a legijesztőbb, hogy még a saját gondolkodásomra is mennyire negatív hatással voltak az ott fogyasztott tartalmak. De a folyamatos és parttalan kommentszekciós vitákból is elegem lett, mert hiába volt vagy igazam, vagy egy konstruktívan felépített véleményem, arra is csak a trollkodás jött, vagy az, hogy párhuzamos valóságokban elbeszéltünk egymás mellett. Most időlegesen fel is függesztettem az instagramm fiókomat, mert már nem érdekelnek egyes tartalmak amiket ott látok, illetve az időmet is nagyon rabolja. Még a facebook megvan a messenger miatt, de már ott is kikövettem az eddig követett híroldalak 99%-át. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 2. (szerkesztve) Én már jóideje nem vagyok facebookon, mondjuk nem is igen követtem nagyon híroldalakat ott, más oldalon meg nem igen vagyok, a twitter az egyetlen, de ott meg 1-2 oldalra vagyok feliratkozva (D+, Blind Wave), meg ritkán sporthírek jönnek velem szembe, megspékelve film/sorozatinfókkal. A közösségi média valóban szörnyű hely, ezt a gyűlölködést én redditen láttam, pl. most lett vége a PJO sorozatnak a Disney+-on, és a redditen van a tv-sorozatnak egy oldala, ahol kilehet beszélni a sorozatot. Na oda csak egyszer léptem fel, azóta küldözgeti nekem az oldal bejegyzéseit, amik szinte csak negatív hangnemet ütnek meg, tkp. mindent IS szidnak. Ahogy egy normális beszélgetést próbálna ott levezényelni az ember, valaki biztos benyögi, hogy "hát de ez sz*r, ennél még a filmek is jobbak voltak (amiket amúgy annak idején ki se állhattak )" Ebben tökéletesen igaza van Martinnak. Szerkesztve: Február 2. - Bence1997 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 2. Ízlésről, véleményről vitázni felesleges igaz még néha hajlamos vagyok beleállni, de jóval kevesebbszer és jóval kevesebb vehemenciával, mint anno. Olyan is van, hogy belekezdek, aztán pár mondat után eszembe jut, hogy nem éri meg az időt, változást vajmi kevésszer lehet vele elérni. Inkább csak legyintek sokszor már, hogy náluk se a szomszéd a hülye. Az a sajnálatos tény, hogy az utálkozóknak is annyira legitim a véleményük, mint annak aki szereti az adott dolgot (legalábbis egy bizonyos szintig) Persze ettől még lehetnek idegesítöek. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 2. 3 minutes ago, Darth Cupsy said: Ízlésről, véleményről vitázni felesleges igaz még néha hajlamos vagyok beleállni, de jóval kevesebbszer és jóval kevesebb vehemenciával, mint anno. Olyan is van, hogy belekezdek, aztán pár mondat után eszembe jut, hogy nem éri meg az időt, változást vajmi kevésszer lehet vele elérni. Inkább csak legyintek sokszor már, hogy náluk se a szomszéd a hülye. Az a sajnálatos tény, hogy az utálkozóknak is annyira legitim a véleményük, mint annak aki szereti az adott dolgot (legalábbis egy bizonyos szintig) Persze ettől még lehetnek idegesítöek. Én is voltam már úgy, hogy bele akartam kezdeni egy komment írásába, hátha kialakul egy érdekes vita, de aztán ráeszméltem, hogy kell ez nekem? Erre van szükségem? Aztán inkább hagytam az egészet a fenébe. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.