Hozzászólás ideje: 2014. December 30.10 éve Mind azzal voltam hogy honnan ismerem Galen Marek TFU arcat hat most megvan ez a szinesz alakitja Sam Witwer
Hozzászólás ideje: 2014. December 30.10 éve Bezony, Starkiller modelljét a szinkronszínészéről mintázták
Hozzászólás ideje: 2014. December 30.10 éve Valakinek nincs meg véletlenül a TESCO-ban kapható Rubik diszdoboz? És azon belül a kis füzet, amiben a kis ötletek is vannak képekkel illusztrálva? Szerencsésen lábakélt a mi füzetecskénknek, így kérem, ha valakinek megvan rakja fel nekem ide scannelve. Előre is nagyon szépen köszönöm a a fáradságot!
Hozzászólás ideje: 2014. December 31.10 éve Hát ha már nem járnék erre akkor SWban gazdag új évet kívánok mindenkinek!!! Ami végre teljesül is!
Hozzászólás ideje: 2014. December 31.10 éve Igen Boldog Új Esztendőd Kívánok Mindenkinek 2015 csodálatos lesz a Star Wars rajongók számára. Élvezet lesz végig izgulni a decemberig vezető utat. Megannyi élmény, fejlemény vár reánk..
Hozzászólás ideje: 2014. December 31.10 éve Boldog, sikerekben és örömökben, na meg Star Warsban gazdag új évet kívánok!
Hozzászólás ideje: 2014. December 31.10 éve Star Warsban bõvelkedõ boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Hozzászólás ideje: 2014. December 31.10 éve Star Wars-ban és minden egyéb jóban gazdag boldog újesztendőt Mindenkinek!
Hozzászólás ideje: 2014. December 31.10 éve Hát majdnem megszívtam. Azt hittem a Spar 6-ig van nyitva én meg 15:45-kor mentem le. Kiderült hogy 4-ig vannak nyitva. Hát ilyen gyorsan sem vásároltam még be. Mindenkinek boldog új évet kívánok. Lassan indulok a buliba.
Hozzászólás ideje: 2014. December 31.10 éve Jó ez a kép Rog. Kár, hogy örök ellenségekké lettek ők ketten.
Hozzászólás ideje: 2014. December 31.10 éve Az Élő Erővel való egyesülésük után szerintem biztos kibékültek. Mind azzal voltam hogy honnan ismerem Galen Marek TFU arcat hat most megvan ez a szinesz alakitja Sam Witwer Régebben én is agyaltam egy ideig hogy honnan ismerős "Csillaggyilkos" fejzete.
Hozzászólás ideje: 2015. Január 1.10 éve Nálunk remek a party! Jaj, Jake imádom ezt a képet! A net "hőskorából" származó mém, asszem eredetileg az a címe, hogy; "Az informatikus bulin elszabadul a pokol!"
Hozzászólás ideje: 2015. Január 1.10 éve Ha így kicsit megkésve is, de én is sikerekben gazdag boldog új évet kívánok a fórumtársaknak! Azt hiszem, hogy SW fronton is mindenképp megéri végigvinni ezt az évet.
Hozzászólás ideje: 2015. Január 1.10 éve Sikerekben és Star Warsban gazdag, boldog újévet kívánok minden SW Saga fórumozónak!
Hozzászólás ideje: 2015. Január 2.10 éve Szerző Boldog új éveteket. Reaper neked meg utólag is boldog szülinapot!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.