Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 8.8 éve Drágáim (MissKarde,Teenka,Martina, Shettard,Kolmilan), sok boldogságot Nektek.
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 8.8 éve Nem tudtok valakit, aki jelenleg is keres kiadó szobát Pesten? Egyik ismerősöm szeretné feltölteni a kiadó lakásának egyik szobáját. 13. kerület.
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9.8 éve Nem tudtok valakit, aki jelenleg is keres kiadó szobát Pesten? Egyik ismerősöm szeretné feltölteni a kiadó lakásának egyik szobáját. 13. kerület. Én tudok valakit, elsőéves BME diák Szombathelyről, aki nem biztos hogy bejut a koleszba. Anyukája szólt nekem. Hogyan hozzuk össze a feleket?
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9.8 éve Én tudok valakit, elsőéves BME diák Szombathelyről, aki nem biztos hogy bejut a koleszba. Anyukája szólt nekem. Hogyan hozzuk össze a feleket? Meg tudnád mondani neki, hogy jelöljön be facebookon? És akkor segítek nekik összekötődni.
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10.8 éve Nem tudtok valakit, aki jelenleg is keres kiadó szobát Pesten? Egyik ismerősöm szeretné feltölteni a kiadó lakásának egyik szobáját. 13. kerület. Én tudok de az csak szeptember végén-közepén lenne aktuális. Gondolom az már késő.
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10.8 éve Meg tudnád mondani neki, hogy jelöljön be facebookon? És akkor segítek nekik összekötődni. Írtam neki, de egyelőre nem reagált.
Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10.8 éve Én tudok de az csak szeptember végén-közepén lenne aktuális. Gondolom az már késő. Ha most nem találunk alkalmas személyt, akkor szólok itt egy pár héten belül.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.