Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Na megkaptam a refundot a légitársaságtól az amcsi utamat illetően. Ahhoz képest, hogy full refundról volt szó, így is buktam nem kis összeget (több mint 50.000-et...). Azt írták, hogy a mittudomén milyen kezelési költségeket meg rendszerhasználati díjat meg tudom is én milyen anyámkínját nem utalják vissza. De még mindig jobb, mint a semmi. A befizetett összeg több mint 80%-át visszakaptam. 

És örülök, hogy nem kell elutaznom az USA-ba ebben az óriási zűrzavarban. Inkább az elbukott több mint 50.000 Ft, minthogy elutazzak az USA-ba azért, hogy ne láthassak egy NHL-meccset. Szerintem az USA most az utolsó hely a Földön, ahová célszerű elutazni. 

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, caseyjones írta:

A szlovák egészségügyi miniszer. :lol2:

122951960_1391086047890347_1937210328833

This is the way!

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, caseyjones írta:

A szlovák egészségügyi miniszer. :lol2:

122951960_1391086047890347_1937210328833

Ő legalább jól csinálja, nem úgy mint Kásler papa.

Hozzászólás ideje:

A jelenlegi állapotok szerint van arra esély, hogy a vírusválság 2021. tavaszára, vagy tavasz vége nyár eleje környékére megoldódjon? Mikor oldhatják fel a korlátozásokat? Arról már szólt a hír, hogy december-január folyamán jön a vakcina hozzánk, de szélesebb tömegek csak 2021. áprilisától juthatnak hozzá? @SimonZ, te hogy látod?

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Milyen korlátozásokra gondolsz? Én nem tudok egyről se. 

A maszkviselésre. Mikor mondhatják azt akár nálunk, akár világszerte más országok vezetői, hogy most már nem kötelező maszkot viselni bizonyos helyeken?

Hozzászólás ideje:

Nekem az fordult meg a fejemben, hogy ha már elérhető közelségben lesz a tömegek számára a vakcina, akkor az országok vezetői majd döntenek a maszkviselés enyhítéséről. Feltételezem, hogy a legokosabb a fokozatos enyhítés lesz. De nem tartom lehetetlennek, hogy már 2021. nyarán nem lesz kötelező. Meglátjuk mi lesz.

Hozzászólás ideje:

Szerintem jövőre még kell a maszk, zárt helyen mindenképp. Még azt sem tudjuk, hogy egyáltalán lesz-e elegendő vakcina és/vagy milyen hatásfokkal képes majd annulálni a járványt. Sokan úgy várják, mint valami "csodafegyvert", hogy már csak addig kell kibírni, pedig még nincs konkrét dátum és vakcinaanyag sem. 

Hozzászólás ideje:

Már idén nyáron nálunk sem volt kötelező zárt térben a maszk mindenhol. Max, csak ajánlott. Ez akkor volt, amikor visszaesett az esetszám. Nyáron megnyílt a könyvtár, akkor újra elkezdtem járni kb. hetente, rövidebb időre. Bár, akkoriban csak ajánlott volt a maszk, de én mindig hordtam. Aztán kb. 2 hónappal a nyitás után már kezdtem hülyén érezni magam, hogy csak én hordom. És egy rövid ideig volt már, hogy levettem a könyvtárban. De ez is már akkor volt, amikor hetek óta azt láttam: senki se hordja. Aztán érkeztek a hírek az esetszámok növekedéséről. A könyvtárban ekkor még nem kezdtek el azonnal szigorítani, de én visszatértem az állandó maszkhordásra. Aztán ősszel már mimden olyan helyen hordtam, ahol még nem volt kötelező. A hírekben értesültem róla, hogy már kötelező itt is meg ott is maszkot hordani. Erre én magamban ezt kérdeztem: csak most tették ezeken a helyeken is kötelezővé? Eddig nem volt az? Én meg már hetek óta hordom, mert úgy tudtam, vagy úgy gondoltam, hogy kötelező.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Milyen korlátozásokra gondolsz? Én nem tudok egyről se. 

Este 11-ig vannak az értermek nyitva, nem lehet utazni külföldre, nincsenek koncertek ,fesztiválok. Ezek korlátozások. Szerintem a kérdés az amire mindenki vá hogy visszaáll az élet a normál kerékvágásba ami 2019-ben volt.

Azaz utazhatok bárhova, mehetnek a szórakozóhelyek, éttermek, lehet koncertre menni és nem kell maszk. Ezek szerintem is 2002-ben lesznek csak megszüntetve.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.