Hozzászólás ideje: 2021. December 15.3 éve Népszerű hozzászólás Eljött az a nap amit nem hittem volna, hogy egyszer eljön. Ma volt a záróvizsgám, 4-4es tételekkel, és 5-ös szakdolgozat védéssel meglett a diplomám
Hozzászólás ideje: 2021. December 15.3 éve Az úgynevezett "álommunka" lehet, hogy nem tart már sokáig. Csalódott vagyok, nem erre számítottam. Úgy gondoltam hosszú távú dolog lesz, de most úgy néz ki, nem kizárt, hogy hamarosan újra munka után nézhetek...
Hozzászólás ideje: 2021. December 15.3 éve Anélkül nehezen tudnék beszélni róla, hogy ne legyen belőle baj. Röviden. Káosz van, amit rajtam kérnek számon. Túl sok anyagon kéne egyszerre dolgozni, túl rövid idő alatt. Rajtam kívül álló dolgok miatt haladok lassan több dologgal is. Úgyhogy nem tudom mi lesz, ha lejár most december végén a próbaidőm. Szerkesztve: 2021. December 15.3 éve - Darth Revan9
Hozzászólás ideje: 2021. December 15.3 éve 22 perccel korábban, Pildi írta: Gratulálok, Norbi! Pontosan milyen diploma? Köszi szépen mindenkinek, most szépen eliszom az összes tudásomat Gazdálkodási és menedzsment szak, üzletviteli menedzser szakirány. Szaporítom a közgazdászok sorát itt a fórumon
Hozzászólás ideje: 2021. December 15.3 éve 6 perccel korábban, NorbiLordi írta: Gazdálkodási és menedzsment szak, üzletviteli menedzser szakirány. Szaporítom a közgazdászok sorát itt a fórumon Gratulálok, kolléga!
Hozzászólás ideje: 2021. December 16.3 éve 16 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Eljött az a nap amit nem hittem volna, hogy egyszer eljön. Ma volt a záróvizsgám, 4-4es tételekkel, és 5-ös szakdolgozat védéssel meglett a diplomám Gratulálok kolléga úr!
Hozzászólás ideje: 2021. December 16.3 éve 2021. 12. 15. - 20:47, NorbiLordi írta: Gazdálkodási és menedzsment szak, üzletviteli menedzser szakirány. Szaporítom a közgazdászok sorát itt a fórumon Helyes Gratulálok, kolléga
Hozzászólás ideje: 2021. December 24.3 éve Népszerű hozzászólás Boldog Karácsonyt minden fórumtársnak!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.