Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 5.13 éve Forgattunk, bár ezúttal nem filmet, hanem próbáltunk filmre vinni egy "Leggyengébb láncszem" vetélkedőt, ha kész lesz, belinkelem.
Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 5.13 éve Leggyengébb láncszem Donát módra? Feltétlenül érdekel! Én voltam a műsorvezető, és én írtam a kérdéseket. A beszólásokat próbáltam rögtönözni, úgyhogy lett belőle egy-két baki is...
Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 5.13 éve Én voltam a műsorvezető, és én írtam a kérdéseket. A beszólásokat próbáltam rögtönözni, úgyhogy lett belőle egy-két baki is... Biztos jó lett, várom a linket.
Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 6.13 éve Leggyengébb láncszem Donát módra? Feltétlenül érdekel! Off A DW-módra változatot láttad? Szerintem jó volt az is Boldog születésnapot, Milán
Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 6.13 éve A DW-módra változatot láttad? Szerintem jó volt az is Hát persze nagyon jó volt. Meglepő volt, hogy ki nyerte!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.