csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Akkor még bejön a lentebbi poén, hogy brit piacon labdába rúghat a kiadványunk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Akkor még bejön a lentebbi poén, hogy brit piacon labdába rúghat a kiadványunk! Igen, igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Nagyon klassz az az extrafeliratos dolog. Megjegyzem, bár letöltöttem, eddig csak a kedvenc jeleneteimet néztem meg (és ahogy Pécsi írta, kockáztam ki ). Egyben az egészet még nem. Lehet nem is fogom, a BD-t majd úgy akarom megnézni, hogy tartok egy filmes maratont, és kicsit úgy érzem, ha most megnézném, ez belerondítana. Úgy-ahogy én is így állok ezekkel a dolgokkal. Tegnapelőtt este leszedtem egy 720p-set és csak úgy véletlenszerűen belekattintva néhány jelenetet néztem meg belőle. A múltkori "egy este egy predi" múvis akcióm után eldöntöttem hogy a hét Star Wars múvit is letudom majd olyasféleképpen valamikor. Az aktuális hétfő este a TPM lesz műsoron majd utána kedd este az AotC és így tovább a vasárnap esti TFA-ig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Akkor még bejön a lentebbi poén, hogy brit piacon labdába rúghat a kiadványunk! Mivel ott 15 fontba ~ 6000 Ft-ba fog kerülni, ezért kétlem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. (szerkesztve) Mivel ott 15 fontba ~ 6000 Ft-ba fog kerülni, ezért kétlem. Nem is volt komoly, nem is erről szól a dolog. Szóbajött pár napja, hogy csak nekünk van gyártva a kiadvány, mert az angolon kívül csak magyar vonatkozás van rajta. Erre asszem Pécsi írta, hogy az angoloknak is jó. Ennek fényében vicces, ha a külcsín egyezik. Szerkesztve: 2016. Március 24. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Csak most esett le? Csak most. Hallottad a puffanást? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Csak most. Hallottad a puffanást? Ja? az volt az! Előfordul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Az aktuális hétfő este a TPM lesz műsoron majd utána kedd este az AotC és így tovább a vasárnap esti TFA-ig. Na, most nekem is adtál egy jó kis menetrendet. Ez tök jó így, ne is legyen több rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. (szerkesztve) Nagyon bejövős ez a Kájlós-Sólymos törölt jelenet. http://www.youtube.com/watch?v=wPtvcqHMnAg Ez tök jó így, ne is legyen több rész. Jaja. Meg kéne elmetrükközni Disney-éket hogy kaszálják a folytatást. Amúgy ha eljön az ideje a további részeket a TFA-s vasárnapot követő hétfőn illetve kedden tűzném műsorra. Szerkesztve: 2016. Március 24. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Itt ha hozzátették volna hogy "Han Solo...Dad..." szerintem sokkal erősebb lett volna, főleg a hidas jelenet. Hogy picit lehetett volna érezni, hogy tényleg meginog, és hogy visszaemlékszik a régi dolgokra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Zééé! Milyen a tömörítetlen anyag? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. (szerkesztve) Zééé! Milyen a tömörítetlen anyag? Tömörítetlen. 33 gigás, de bele van pakolva egy MKV konténerbe, így a mappában nincs az a sok felesleges fájl, ami a BR lejátszókhoz kell. A végén sok CGI egyszerűen csúnya....nem is értem, hogyan és miként fordulhatott elő. Ez itt egy hibás kompozit (perspektíva totális hiánya, rosszul beillesztett színészek), a háttérben lévő objektum pedig rettentően rossz CGI. Mintha egy középszerű játék intróját nézném. Kár érte, mert van benne sok jó effekt is, de hullámzik. A Jakkun zajló üldözés csillagos ötös animáció. A film számomra nagyon erős 7-es. Szerkesztve: 2016. Március 25. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. A végén sok CGI egyszerűen csúnya....nem is értem, hogyan és miként fordulhatott elő. Kétféleképpen is: sehogy és dehogy. Ebben egy deka csúnya CGI, annyi sincs. A lenti képpel sincs semmi baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Az ILM elképesztő munkát végzett. Gyönyörű minden egyes kockája. Az újranézésnél pont az tűnt fel, hogy a mai blockbustererkhez képest mennyire realisztikusan néz ki az egész. Egyáltalán nem megszokott hogy ennyire szép legyen a CGI. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Készítettem pár screenshotot, ha esetleg valakit érdekel. Nem tudom, az imgur hozzányúlt-e feltöltéskor, de a forrás maga a tömörítetlen verzió. Szerintem is elképesztően gyönyörű a film, egyébként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Kétféleképpen is: sehogy és dehogy. Ebben egy deka csúnya CGI, annyi sincs. A lenti képpel sincs semmi baj. Azt hittem, én vagyok vak, de akkor a látásommal még nincs baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Köszi a képeket. Válogattam belőle. Megvan az új képernyő-kímélőm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Köszi a képeket. Válogattam belőle. Megvan az új képernyő-kímélőm! Igazán nincs mit! Szabad tudni, melyikre esett a választás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Köszi a képeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Köszi a képeket Nagyon szívesen! Gondoltam, ha nem is mindenki akarja a hivatalos megjelenés előtt újranézni, pár kép még talán nem rontja el annyira az élményt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Igazán nincs mit! Szabad tudni, melyikre esett a választás? Fénykardpárbajból néhány a Rey-es-ek közül, R2 és BB, X-wing a rögzített kamerával, Kylo sisakja a hídon, Anch-To.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Köszi a képeket. Le is mentettem azt, amin Kylo sisakja már le van dobva a hidra, jó lesz háttérképnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Nem is gondoltam, hogy ekkora lesz az érdeklődés Örülök, ha tetszenek! Már nagyon várom, hogy végre kézbe vehessem a lemezes változatot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Basszus még egy hónap.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Basszus még egy hónap.... Tudod én is nagyon várom, de már "nem viszket annyira". Térj át a sötét oldalra! "Leszek a tanárod!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Basszus még egy hónap.... Media Markt oldalán azért már ketten is adtak egy ötcsillagos értékelést a blu-ray kiadásnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. (szerkesztve) Nem is gondoltam, hogy ekkora lesz az érdeklődés Örülök, ha tetszenek! Már nagyon várom, hogy végre kézbe vehessem a lemezes változatot Még egy két képet kivehetnél a filmből, amiről egyébként nincs a gyüjteményedben: Rey a roncs csillagrombolóban kiszedi azt az izét abból a cső alakú dologból. Ugyanitt a roncs csillagromboló hangárjába való leereszkedése. Ezek az én kedvenceim. Megköszönném. Szerkesztve: 2016. Március 25. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Még egy két képet kivehetnél a filmből, amiről egyébként nincs a gyüjteményedben: Rey a roncs csillagrombolóban kiszedi azt az izét abból a cső alakú dologból. Ugyanitt a roncs csillagromboló hangárjába való leereszkedése. Ezek az én kedvenceim. Megköszönném. Huh, nem tudom, hogy jól gondolom-e, melyikekre gondoltál, de remélem. Ha nem, szólj, és megkeresem http://imgur.com/a/5si86 Illetve párat még hozzátettem az elejére Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Huh, nem tudom, hogy jól gondolom-e, melyikekre gondoltál, de remélem. Ha nem, szólj, és megkeresem http://imgur.com/a/5si86 Illetve párat még hozzátettem az elejére Igen igen ezek azok. Köszönöm szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Itt ha hozzátették volna hogy "Han Solo...Dad..." szerintem sokkal erősebb lett volna, főleg a hidas jelenet. Hogy picit lehetett volna érezni, hogy tényleg meginog, és hogy visszaemlékszik a régi dolgokra. Úgy se lenne rossz. Nekem úgy jött le hogy a pilótafülkében csakis Han kinyírásának a gondolatával kacérkodik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.