Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Force Awakens BD/DVD kiadás

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nagyon klassz az az extrafeliratos dolog. :rock:

Megjegyzem, bár letöltöttem, eddig csak a kedvenc jeleneteimet néztem meg (és ahogy Pécsi írta, kockáztam ki :D ). Egyben az egészet még nem. Lehet nem is fogom, a BD-t majd úgy akarom megnézni, hogy tartok egy filmes maratont, és kicsit úgy érzem, ha most megnézném, ez belerondítana. :)

Úgy-ahogy én is így állok ezekkel a dolgokkal. Tegnapelőtt este leszedtem egy 720p-set és csak úgy véletlenszerűen belekattintva néhány jelenetet néztem meg belőle. A múltkori "egy este egy predi" múvis akcióm után eldöntöttem hogy a hét Star Wars múvit is letudom majd olyasféleképpen valamikor. Az aktuális hétfő este a TPM lesz műsoron majd utána kedd este az AotC és így tovább a vasárnap esti TFA-ig.

Hozzászólás ideje:

Akkor még bejön a lentebbi poén, hogy brit piacon labdába rúghat a kiadványunk! ;)

Mivel ott 15 fontba ~ 6000 Ft-ba fog kerülni, ezért kétlem.

Hozzászólás ideje:

Mivel ott 15 fontba ~ 6000 Ft-ba fog kerülni, ezért kétlem.

Nem is volt komoly, nem is erről szól a dolog.

Szóbajött pár napja, hogy csak nekünk van gyártva a kiadvány, mert az angolon kívül csak magyar vonatkozás van rajta.

Erre asszem Pécsi írta, hogy az angoloknak is jó. Ennek fényében vicces, ha a külcsín egyezik.

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Az aktuális hétfő este a TPM lesz műsoron majd utána kedd este az AotC és így tovább a vasárnap esti TFA-ig.

Na, most nekem is adtál egy jó kis menetrendet. Ez tök jó így, ne is legyen több rész. :lol:

Hozzászólás ideje:

Nagyon bejövős ez a Kájlós-Sólymos törölt jelenet. :kylo:

http://www.youtube.com/watch?v=wPtvcqHMnAg

Ez tök jó így, ne is legyen több rész. :lol:

Jaja. Meg kéne elmetrükközni Disney-éket hogy kaszálják a folytatást. :evil::D

Amúgy ha eljön az ideje a további részeket a TFA-s vasárnapot követő hétfőn illetve kedden tűzném műsorra.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Itt ha hozzátették volna hogy "Han Solo...Dad..." szerintem sokkal erősebb lett volna, főleg a hidas jelenet. Hogy picit lehetett volna érezni, hogy tényleg meginog, és hogy visszaemlékszik a régi dolgokra.

Hozzászólás ideje:

Zééé! Milyen a tömörítetlen anyag?

Tömörítetlen. :D

33 gigás, de bele van pakolva egy MKV konténerbe, így a mappában nincs az a sok felesleges fájl, ami a BR lejátszókhoz kell.

A végén sok CGI egyszerűen csúnya....nem is értem, hogyan és miként fordulhatott elő. Ez itt egy hibás kompozit (perspektíva totális hiánya, rosszul beillesztett színészek), a háttérben lévő objektum pedig rettentően rossz CGI. Mintha egy középszerű játék intróját nézném. Kár érte, mert van benne sok jó effekt is, de hullámzik. A Jakkun zajló üldözés csillagos ötös animáció. A film számomra nagyon erős 7-es.

han_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

A végén sok CGI egyszerűen csúnya....nem is értem, hogyan és miként fordulhatott elő.

Kétféleképpen is: sehogy és dehogy. Ebben egy deka csúnya CGI, annyi sincs. A lenti képpel sincs semmi baj.

Hozzászólás ideje:

Az ILM elképesztő munkát végzett. Gyönyörű minden egyes kockája. Az újranézésnél pont az tűnt fel, hogy a mai blockbustererkhez képest mennyire realisztikusan néz ki az egész. Egyáltalán nem megszokott hogy ennyire szép legyen a CGI.

Hozzászólás ideje:

Készítettem pár screenshotot, ha esetleg valakit érdekel. :)

Nem tudom, az imgur hozzányúlt-e feltöltéskor, de a forrás maga a tömörítetlen verzió.

Szerintem is elképesztően gyönyörű a film, egyébként. :)

Hozzászólás ideje:

Köszi a képeket :)

Nagyon szívesen! Gondoltam, ha nem is mindenki akarja a hivatalos megjelenés előtt újranézni, pár kép még talán nem rontja el annyira az élményt. :D

Hozzászólás ideje:

Igazán nincs mit! Szabad tudni, melyikre esett a választás? :)

Fénykardpárbajból néhány a Rey-es-ek közül, R2 és BB, X-wing a rögzített kamerával, Kylo sisakja a hídon, Anch-To..

Hozzászólás ideje:

Köszi a képeket. Le is mentettem azt, amin Kylo sisakja már le van dobva a hidra, jó lesz háttérképnek!

Hozzászólás ideje:

Basszus még egy hónap....

Tudod én is nagyon várom, de már "nem viszket annyira". Térj át a sötét oldalra! "Leszek a tanárod!" :kylo:

Hozzászólás ideje:

Nem is gondoltam, hogy ekkora lesz az érdeklődés :D Örülök, ha tetszenek! ;)

Már nagyon várom, hogy végre kézbe vehessem a lemezes változatot :)

Még egy két képet kivehetnél a filmből, amiről egyébként nincs a gyüjteményedben: Rey a roncs csillagrombolóban kiszedi azt az izét abból a cső alakú dologból. Ugyanitt a roncs csillagromboló hangárjába való leereszkedése. Ezek az én kedvenceim. Megköszönném.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Még egy két képet kivehetnél a filmből, amiről egyébként nincs a gyüjteményedben: Rey a roncs csillagrombolóban kiszedi azt az izét abból a cső alakú dologból. Ugyanitt a roncs csillagromboló hangárjába való leereszkedése. Ezek az én kedvenceim. Megköszönném.

Huh, nem tudom, hogy jól gondolom-e, melyikekre gondoltál, de remélem. :D Ha nem, szólj, és megkeresem :)

http://imgur.com/a/5si86

Illetve párat még hozzátettem az elejére :)

Hozzászólás ideje:

Itt ha hozzátették volna hogy "Han Solo...Dad..." szerintem sokkal erősebb lett volna, főleg a hidas jelenet. Hogy picit lehetett volna érezni, hogy tényleg meginog, és hogy visszaemlékszik a régi dolgokra.

Úgy se lenne rossz. Nekem úgy jött le hogy a pilótafülkében csakis Han kinyírásának a gondolatával kacérkodik.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.