Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Grat Nute a 10k-hoz! :clap:

Én már egy ideje nem figyelem, ahogy kúszik egyre feljebb a számláló. Lassan 5 éve, hogy tag vagyok, ami még mindig szürreális számomra. :D

Hozzászólás ideje:

Sokkal aktívabb most a fórum mint a legelső években, legalábbis emlékeim szerint. Annyi új sorozat, projekt stb van, hogy 2022-ben dübörögni fogunk. 

Hozzászólás ideje:

Hát az új sorozatok tuti hogy boostolni fogják majd az aktivitást. Talán még az aktív tagok száma is megnő majd. mert a regisztrált 1000+ tagunk közül igazán csak a keménymag az aki aktív. Jó volna hallani amúgy hogy mi van az olyan tagokkal mint @luke19. Remélem egyszer leírja majd, hogy mi is volt az az év neki hullámvasút. 

Hozzászólás ideje:

Ha valaki szeretné követni az ukrán-orosz háborúról szóló híreket, és beszélgetni a háborúról, akkor nyugodtan kérjen felvételt a Közélet topciba, vagy ha ez valamiért nem menne neki, írjon nekem és felveszem. 

Remélem nem baj a felhívás @Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
2 minutes ago, Ody Mandrell said:

Nem baj a felhívás, de ide ennél jobban ne is hozzuk be.

Ide nem is kívánom jobbam behozni ezt a témát, hisz area van a Közélet klub. 

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Én erre szerintem nem megyek. Nemsokára elsősegély vizsgám lesz, és az pont az ezutáni héten van. 

Hozzászólás ideje:

Ehhez hasonló rendezvényen egyszer voltam, ráadásul egy lánnyal (bár nem a SW kapcsán ismertem meg). Az valami Star Wars Klub nap nevű rendezvény volt, még több, mint 10 éve a Lurdy Moziban, lehetett különböző dolgokat venni (képregények, játék figurák, meg mindenféle porfogók), voltak ilyen panel beszélgetések, ha jól emlékszem meghívott vendégként voltak szinkronszínészek a filmekből, meg levetítették a nagyvásznon egyben az addig megjelent The Old Republic előzeteseket (akkoriban ilyen nagy szám volt az a játék), Barta Zoli mondott valami beszédet, meg ilyenek voltak... aztán lehet, hogy ez nem teljesen ilyen jellegű, de én valami ilyesmire számítanék.

Hozzászólás ideje:

Boldog Star Wars napot mindenkinek!!

Sajnos én nagyon el leszek havazva meló és otthoni teendők miatt, szóval nem tudom még... De lehet nézek párat a kedvenc TCW arc-jaim közül, és/vagy folytatom az SWTOR-t, amihez már azóta nem nyúltam, amióta felköltöztem Szolnokra. :oops:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.