Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 17. Szép szám helytartó. Én még csak most léptem át a 6000-et ahogy néztem legutóbb. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 17. Éppen most , Iqvi írta: Szép szám helytartó. Én még csak most léptem át a 6000-et ahogy néztem legutóbb. Négy év alatt nagyon is jó az! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 18. Grat Nute a 10k-hoz! Én már egy ideje nem figyelem, ahogy kúszik egyre feljebb a számláló. Lassan 5 éve, hogy tag vagyok, ami még mindig szürreális számomra. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 18. Majd meglátod, itt csak úgy repülnek az évek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 18. A generációk találkozása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 18. Sokkal aktívabb most a fórum mint a legelső években, legalábbis emlékeim szerint. Annyi új sorozat, projekt stb van, hogy 2022-ben dübörögni fogunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 18. Érdekes, hogy a legtöbb hozzászólás a TCW érában született. Sokan nincsenek már itt azok közül, akik akkor aktívak voltak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 18. Hát az új sorozatok tuti hogy boostolni fogják majd az aktivitást. Talán még az aktív tagok száma is megnő majd. mert a regisztrált 1000+ tagunk közül igazán csak a keménymag az aki aktív. Jó volna hallani amúgy hogy mi van az olyan tagokkal mint @luke19. Remélem egyszer leírja majd, hogy mi is volt az az év neki hullámvasút. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 19. Remélem kikerül jó pár aktív tag az új regisztrálok közül is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 24. Ha valaki szeretné követni az ukrán-orosz háborúról szóló híreket, és beszélgetni a háborúról, akkor nyugodtan kérjen felvételt a Közélet topciba, vagy ha ez valamiért nem menne neki, írjon nekem és felveszem. Remélem nem baj a felhívás @Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 24. Nem baj a felhívás, de ide ennél jobban ne is hozzuk be. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 24. 2 minutes ago, Ody Mandrell said: Nem baj a felhívás, de ide ennél jobban ne is hozzuk be. Ide nem is kívánom jobbam behozni ezt a témát, hisz area van a Közélet klub. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 30. Tervez valaki menni erre? https://www.facebook.com/events/677066696875996 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 30. Én erre szerintem nem megyek. Nemsokára elsősegély vizsgám lesz, és az pont az ezutáni héten van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 30. Eddig egyen se voltam, ezt is kihagyom. @Yoda József mész? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 30. Előfordulhat, hogy igen 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 30. Írsz majd róla egy kis élménybeszámolót? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 30. Ha ott leszek, akkor igen még nem tudom hogy alakul a hétvégém Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 1. Amúgy mi szokott lenni egy ilyenen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 1. Jó kérdés, még nem voltam. De remélem lesznek Star Wars rajongó, velem egykorú hölgyek 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 1. Erre szerintem van esély 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2022. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 1. Ehhez hasonló rendezvényen egyszer voltam, ráadásul egy lánnyal (bár nem a SW kapcsán ismertem meg). Az valami Star Wars Klub nap nevű rendezvény volt, még több, mint 10 éve a Lurdy Moziban, lehetett különböző dolgokat venni (képregények, játék figurák, meg mindenféle porfogók), voltak ilyen panel beszélgetések, ha jól emlékszem meghívott vendégként voltak szinkronszínészek a filmekből, meg levetítették a nagyvásznon egyben az addig megjelent The Old Republic előzeteseket (akkoriban ilyen nagy szám volt az a játék), Barta Zoli mondott valami beszédet, meg ilyenek voltak... aztán lehet, hogy ez nem teljesen ilyen jellegű, de én valami ilyesmire számítanék. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Boldog Star Wars Napot a fórum összes lakójának! Ti mivel ünneplitek meg? 8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Boldog SW napot a csapatnak! Szerintem én délután megnézek egy SW filmet. És persze várom a trailer(eke)t. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Boldog Star Wars napot! Én egy kis LEGO SW: The Skywalker Sagával este. 4 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Boldog Star Wars napot mindenkinek!! Sajnos én nagyon el leszek havazva meló és otthoni teendők miatt, szóval nem tudom még... De lehet nézek párat a kedvenc TCW arc-jaim közül, és/vagy folytatom az SWTOR-t, amihez már azóta nem nyúltam, amióta felköltöztem Szolnokra. 4 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Nálam már elindult a The Mandalorian, háttérben az fog futni, miközben dolgozok, meg a The Book of Boba Fett. Aztán este egy kis Jedi: Fallen Order és Solo kombó jön. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Boldog Star Wars-napot mindenkinek! 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Boldog Star Wars Napot Minden Fórumosnak! 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.