Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem a holtverseny vagy a nagyon szoros végeredmény borítékolható több kategóriában is. Én még nem szavaztam, de nagyon nehéz lesz rangsorolni jó pár esetben, ez már a jelöltállításnál is látszott. :)

Szavazzatok minél többen a kedvenceitekre, mert lehet, hogy 1-1 szavazaton fog múlni a győzelmük. :D 

Hozzászólás ideje:

Ma én is leszavaztam. :D Furcsa volt nekem ez a rangsorolós szavazás tipus, de nagyon jó témák és lehetőségek voltak. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
7 órával ezelőtt, Donát írta:

Eddig 37 szavazónál járunk.

A 23 kérdésből 12 még abszolút nyitott, ebből 5-ben irgalmatlan szoros küzdelem van. Az egyik kategóriában hármas holtverseny van. :o 

43 szavazó, legalább 11 nyitott kategória.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Az EPIX lett a kedvenc filmed? :P:D 

Ez nevesített szavazás, vagy egy ember többször is szavazhat? (Nem forgatok ilyet a fejemben, csak kíváncsiskodom.) Közben megnéztem, bocsi.

Szerkesztve: - gafz

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Donát írta:

43 szavazó, legalább 11 nyitott kategória.

Nehéz ügy ez, kérem szépen. Az még ment, hogy az első két kedvencem rangsoroljam, de a többi lehetséges választ, amikor teljesen úgy éreztem, hogy abszolút hangulatfüggő, hogy ki kerül a 3., 4., stb. helyre. Ráadásul úgy, hogy nagyon sok esetben legszívesebben az adott kérdés összes lehetséges válaszát az első helyre raktam volna. Meg nekem hiányoztak a Rogue One és Solo filmek idevágó passzisai is. Pl. A legjobb űrcsatának én a Scarifi ütközetet tettem volna az első helyre, az összes többit meg a másodikra. :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó lett a szavazólap, de a végleges kitöltés előtt még megpróbálom újranézni a filmeket, van amit már elég régen láttam, de az már biztos, hogy az új trilógia több ponton is változtatott a választottamon az Aranyfénykard II-höz képest.

Hozzászólás ideje:
54 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Mikor írsz kritikát a TROS-hoz? Két éve várom. :D

Ez itt kicsit OFF, de a régi laptopomon volt, ami azóta sajnos tönkrement, de az érdeklődésre való tekintettel, esküszöm vagy megkeresem azt a fájlt, vagy még az idén (lehet most az újranézés után) írok egy másikat a díjátadó előttre!

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Wilde írta:

Nagyon jó lett a szavazólap, de a végleges kitöltés előtt még megpróbálom újranézni a filmeket, van amit már elég régen láttam, de az már biztos, hogy az új trilógia több ponton is változtatott a választottamon az Aranyfénykard II-höz képest.

Nálam is fix, hogy lesznek változások. :)

Hozzászólás ideje:

Nálam az pl., hogy épp melyik a kedvenc epizódom, mindig is elég változékony volt. A PT-OT hat része közül talán egyedül a Birodalom visszavág az, amit soha nem helyeztem az első helyre a képzeletbeli listámon. Igazából most leginkább arra leszek kíváncsi, hogy a ST három epizódja milyen helyezéseken fog debütálni.

Hozzászólás ideje:

Nálam a kedvenc epizód első két helyével nincs gond. Ep8 és ep2, ebben a sorrendben. A többi viszont már alkalomfüggő, bár általában az OT-k végeznek hátul, és vagy az ep5, vagy az ep4 az uccsó. Azt most nem súgom meg, hogy ezúttal melyik volt. :) Amivel nagy bajban voltam, az legnagyobb meglepetésemre a zenei kategóriák. Általában készülési sorrendben egyre rosszabb véleménnyel vagyok a zenékről, most mégis azon kaptam magam, hogy baromira nem tudom őket rangsorolni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.