Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 2. 1 órával korábban, Donát írta: Jó lenne még egyszer az életben átélni hasonlót. Majd a Grogu film. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 2. Leadtam én is a szavazatomat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 2. Leszavaztam én is. Nagyon sok kategóriánál rettentően nehéz volt a választás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 3. Eddig 37 szavazónál járunk. A 23 kérdésből 12 még abszolút nyitott, ebből 5-ben irgalmatlan szoros küzdelem van. Az egyik kategóriában hármas holtverseny van. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 3. Szerintem a holtverseny vagy a nagyon szoros végeredmény borítékolható több kategóriában is. Én még nem szavaztam, de nagyon nehéz lesz rangsorolni jó pár esetben, ez már a jelöltállításnál is látszott. Szavazzatok minél többen a kedvenceitekre, mert lehet, hogy 1-1 szavazaton fog múlni a győzelmük. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 3. (szerkesztve) Ez a szavazás olyan egyszerű, mint ezen a képen megtalálni Rexet. Szerkesztve: 2021. December 3. - Dzséjt 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gafz Hozzászólás ideje: 2021. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 3. OT fan leszavazott... 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2021. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 3. Én is leszavaztam 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 3. 1 órával korábban, gafz írta: OT fan leszavazott... Az EPIX lett a kedvenc filmed? 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 3. Ma én is leszavaztam. Furcsa volt nekem ez a rangsorolós szavazás tipus, de nagyon jó témák és lehetőségek voltak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 3. Nekem is megvolt (már szerdán amúgy ) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 3. 7 órával ezelőtt, Donát írta: Eddig 37 szavazónál járunk. A 23 kérdésből 12 még abszolút nyitott, ebből 5-ben irgalmatlan szoros küzdelem van. Az egyik kategóriában hármas holtverseny van. 43 szavazó, legalább 11 nyitott kategória. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gafz Hozzászólás ideje: 2021. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 3. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az EPIX lett a kedvenc filmed? Ez nevesített szavazás, vagy egy ember többször is szavazhat? (Nem forgatok ilyet a fejemben, csak kíváncsiskodom.) Közben megnéztem, bocsi. Szerkesztve: 2021. December 3. - gafz 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 3. 4 perccel korábban, gafz írta: Ez nevesített szavazás, vagy egy ember többször is szavazhat? (Nem forgatok ilyet a fejemben, csak kíváncsiskodom.) Közben megnéztem, bocsi. Egy ember csak egyszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 3. Na, egy órámba telt, de azért csak sikerült teljesíteni a küldetést. Leadtam a szavazataimat. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 4. 12 órával ezelőtt, Donát írta: 43 szavazó, legalább 11 nyitott kategória. Nehéz ügy ez, kérem szépen. Az még ment, hogy az első két kedvencem rangsoroljam, de a többi lehetséges választ, amikor teljesen úgy éreztem, hogy abszolút hangulatfüggő, hogy ki kerül a 3., 4., stb. helyre. Ráadásul úgy, hogy nagyon sok esetben legszívesebben az adott kérdés összes lehetséges válaszát az első helyre raktam volna. Meg nekem hiányoztak a Rogue One és Solo filmek idevágó passzisai is. Pl. A legjobb űrcsatának én a Scarifi ütközetet tettem volna az első helyre, az összes többit meg a másodikra. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 4. A legjobb főszereplőnél.... 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Azért nem volt egyszerű, de leszavaztam 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Kitöltöttem 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Én is szavaztam amúgy, nem fogott ki rajtam egyik kategória se. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Nagyon jó lett a szavazólap, de a végleges kitöltés előtt még megpróbálom újranézni a filmeket, van amit már elég régen láttam, de az már biztos, hogy az új trilógia több ponton is változtatott a választottamon az Aranyfénykard II-höz képest. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Mikor írsz kritikát a TROS-hoz? Két éve várom. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Kész! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 4. 54 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mikor írsz kritikát a TROS-hoz? Két éve várom. Ez itt kicsit OFF, de a régi laptopomon volt, ami azóta sajnos tönkrement, de az érdeklődésre való tekintettel, esküszöm vagy megkeresem azt a fájlt, vagy még az idén (lehet most az újranézés után) írok egy másikat a díjátadó előttre! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 4. 2 órával ezelőtt, Wilde írta: Nagyon jó lett a szavazólap, de a végleges kitöltés előtt még megpróbálom újranézni a filmeket, van amit már elég régen láttam, de az már biztos, hogy az új trilógia több ponton is változtatott a választottamon az Aranyfénykard II-höz képest. Nálam is fix, hogy lesznek változások. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Majd össze lehet vetni az előző két szavazás végeredményével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 4. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Majd össze lehet vetni az előző két szavazás végeredményével. A díjátadón mindenképp erre fogjuk kihegyezni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Nálam az pl., hogy épp melyik a kedvenc epizódom, mindig is elég változékony volt. A PT-OT hat része közül talán egyedül a Birodalom visszavág az, amit soha nem helyeztem az első helyre a képzeletbeli listámon. Igazából most leginkább arra leszek kíváncsi, hogy a ST három epizódja milyen helyezéseken fog debütálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Közelítjük az 50 szavazót! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Nálam a kedvenc epizód első két helyével nincs gond. Ep8 és ep2, ebben a sorrendben. A többi viszont már alkalomfüggő, bár általában az OT-k végeznek hátul, és vagy az ep5, vagy az ep4 az uccsó. Azt most nem súgom meg, hogy ezúttal melyik volt. Amivel nagy bajban voltam, az legnagyobb meglepetésemre a zenei kategóriák. Általában készülési sorrendben egyre rosszabb véleménnyel vagyok a zenékről, most mégis azon kaptam magam, hogy baromira nem tudom őket rangsorolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.