Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. 2 minutes ago, Wilde said: Én tervezem majd nézni. Sokban eltér a könyvtől (az előzetes alapján nekem így tűnt)? Hát nem tudom, én nem olvastam még az alapművet. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. 38 perccel korábban, Iqvi írta: Hát nem tudom, én nem olvastam még az alapművet. Akkor úgy kérdezem, mennyire akciódús? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. 58 minutes ago, Wilde said: Akkor úgy kérdezem, mennyire akciódús? Vannak benne igen akciódús jelentek, mind az első és a második részben, ám jelen van a filozofálás is. Szerintem megfelelően vannak ezek egyensúlyban. 1 Válasz
gafz Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Nyomokban tartalmaz Asimovot, nagy része szokásos klisés amcsi sorozat... Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. 13 hours ago, gafz said: Nyomokban tartalmaz Asimovot, nagy része szokásos klisés amcsi sorozat... Engem ez annyira nem zavar hisz nem ismerem az alapművet. Mondjuk a harmadik részre eléggé megváltoztak a dolgok. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Már meg is van rendelve a második szezon. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. 5 minutes ago, Rog said: Már meg is van rendelve a második szezon. Hát nem is csodálom, hisz 80 részre tervezik az Alapítványt. Amúgy évadonként hány rész lesz majd? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Jaj, végre jött egy részlet Az Idő Kereke sorozatból. A Borforrás fogadóban játszódik. Moiraine sedai első színre lépése. Számomra fantasztikus lett. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. 3 órával ezelőtt, Iqvi írta: Amúgy évadonként hány rész lesz majd? Csak annyit tudok hogy az első szezon tíz részes. Gondolom a többi is tíz körüli lesz. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 9. Hozzászólás ideje: 2021. Október 9. 10 hours ago, Rog said: Csak annyit tudok hogy az első szezon tíz részes. Gondolom a többi is tíz körüli lesz. Akkor 8 évadra lehet majd számítani. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2021. Október 9. Hozzászólás ideje: 2021. Október 9. Ne fejezzék be a 6. évaddal Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Október 15. Hozzászólás ideje: 2021. Október 15. Megnéztem ezt a Squid Game-t, amiről az elmúlt hetekben rengeteg cikk született. Szerintem is jó sorozat, végig legkötött, de eredetinek azért nem mondanám és számomra a végére ellaposodott kissé. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Október 15. Én az Alapítványt kezdtem el nézni, és azt kell mondjam elég jó. Látványban pazar, és a sztori se rossz bár néhol elég kusza. Főleg az elején. 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Október 15. Hozzászólás ideje: 2021. Október 15. Az első részt én is láttam, nekem tetszik. A forgatókönyv különösen jó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Október 15. Én mind az öt részt. A mai különösen jó volt. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 15. Hozzászólás ideje: 2021. Október 15. Én még csak a harmadikig jutottam el. Ott a 70 éves időugrás annyira nem tetszett, de még mindig jó. A negyediket majd megnézem holnap. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2021. Október 16. Hozzászólás ideje: 2021. Október 16. 35 évet ugortunk, nem? 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Október 16. Hozzászólás ideje: 2021. Október 16. Nekem is bejön az Alapítvány. A regények se rosszak, de így mozgóképen jobban tetszik. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Október 16. 13 perccel korábban, RacerX írta: Nekem is bejön az Alapítvány. A regények se rosszak, de így mozgóképen jobban tetszik. Én ráadásul az első könyvet nem is olvastam, csak az Alapítvány Peremétől. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Október 17. Hozzászólás ideje: 2021. Október 17. 20 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Én ráadásul az első könyvet nem is olvastam, csak az Alapítvány Peremétől. Akkor az első három könyvet nem olvastad. Alapítvány, Alapítvány és Birodalom, Második Alapítvány - ez az első sorozat. Ezek után jön Az Alapítvány pereme. Még nem tudom, hogy a sorozat után érdemes-e elolvasni ezeket is, de mint könyvek, nekem nagyon tetszettek, különösen a második. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Október 17. Az Alapítvány pereme és az Alapítvány és a Föld nagyon bejött. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 18. Hozzászólás ideje: 2021. Október 18. On 10/16/2021 at 9:51 AM , MissKarrde said: 35 évet ugortunk, nem? De, annyit ugrottunk. Csak nekem valahogy túl öregnek tűnt Brother Darkness ehhez. Na mindegy. A sorozat még így is nagyon jó. Kezdenek beindulni az első jóslatok. Kicsit a pszihohistória emlékeztet a kvantumfizikára is, hogy az egyén sorsa megjósolhatatlan mint a kvantumszinten a részecskéké. 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 23. Hozzászólás ideje: 2021. Október 23. Moiraine küldetése. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 27. Hozzászólás ideje: 2021. Október 27. Újabb nagyszerű Idő Kereke előzetes. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Október 28. Hozzászólás ideje: 2021. Október 28. Nemrég láttam ezt a Netflixes felnőtteknek szóló rajzfilmsorozatot, egész szórakoztató. Az alapfelállás az, hogy van a Cognito Inc. (InCognito) nevű cég ami kívülről egy átlagos vállalat, de igazából kapcsolatban állnak az összes összeesküvés elmélettel, hol ők kreálják őket valamilyen célból (gabona körök), hol segítenek, hogy ne derüljön ki az igazság (az alakváltó gyíkemberek köztünk élnek) :D. A témából adódóan sok sci-fi elem is van a sorozatban meg ahogy az ilyen sorozatoknál megszokott utalások is fel-fel bukkannak más művekre pl.: Nem azt mondom, hogy egy Rick és Morty, de akinek bejönnek az ilyen sorik annak egy próbát mindenképp megér. 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Október 28. Hozzászólás ideje: 2021. Október 28. A Netflix az elmúlt pár napban többször is feldobta nekem ajánlóba, fel is tettem a listára, hogy alkalomadtán megnézem. Most megadtad a kezdőlökést. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Október 29. Hozzászólás ideje: 2021. Október 29. Na pont december 17.-én van vége a záróvizsga időszakomnak, ennél jobb ajándék nem kell Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Október 29. Hozzászólás ideje: 2021. Október 29. 20 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Nemrég láttam ezt a Netflixes felnőtteknek szóló rajzfilmsorozatot, egész szórakoztató. Ez nekem is tetszett. Kicsit almát a körtével vetem össze, de sokkal jobban szórakoztam rajta mint az agyonhype-olt Squid Game-en. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.