Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Örülünk ha tetszik! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Még ismerkedem az új felülettel, de nagyon jó, nagyon tetszik. Nem tudom ki csinálta, kié az érdem, de ügyes volt, gratulálok! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Nem gondoltam, hogy ennyire hamar meglesz az új design. Elképesztően néz ki Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 3. (szerkesztve) Így már mindjárt más igaz? Egyébként lehet változtatni a háttérképet: van felül a nagyító alakú jel mellett egy kis kép ikon. Arra kell kattintani. Szerkesztve: 2017. November 3. - Ody Mandrell Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Nagyon jól néz ki az új fórum! Köszi srácok! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 3. (szerkesztve) Köszi. Szerkesztve: 2017. November 13. - Ody Mandrell Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. (szerkesztve) Kegyetlen jól néz ki!! szerk: A facebook link az oldalon, nem az swsaga.hu facebook oldalra irányít át. Szerkesztve: 2017. November 3. - luke19 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Lehetne egy szavazás, hogy ki melyik témát használja borítónak. Engem nagyon érdekelne. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Nagyon király lett illetve lesz a fórumunk! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. 1 hour ago, Donát said: Lehetne egy szavazás, hogy ki melyik témát használja borítónak. Engem nagyon érdekelne. Kipróbáltam mindet, de a Kamino mutat a legjobban. A másik két kép is szép, de mivel figurálisabb, nem igazán érvényesül háttérként, én úgy látom. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Szép az új design. Nekem viszont nehézkes lesz beletanulni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Miért lesz nehézkes? Ha van kérdés csak szólj. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. 4 hours ago, Donát said: Lehetne egy szavazás, hogy ki melyik témát használja borítónak. Engem nagyon érdekelne. Az a helyzet, hogy még tervben van három másik háttér felvitele (egy sagás - nem Zolié -, egy TCW-s és egy rebelses), csak valamiért a rendszer mindig visszaállítja magát 4 megjelenítendő képre (a max hat), és törli az utolsó három képet. Utána meglátjuk a szavazást. De itt is meg lehet írni, én pl. az ep8-as Luke/Kylo képet használom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Én most Kaminot. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. 19 minutes ago, Ody Mandrell said: Miért lesz nehézkes? Ha van kérdés csak szólj. Nekem sajnos az ilyenek lassabban mennek. Most az egyik hozzászólásomnál próbáltam a rejtett tartalom elé beírni szöveget, mely nem rejtett, de nem ment. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Mármint a spoileres tartalomra gondolsz? Szerkeszd a fájlt és bárhova tudsz írni. Avatart nem akarsz feltenni? Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Én is a Kylo/Luke témát használom. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Köszönöm, most már rájöttem. Ha lesz időm, rakok ki valami avatart is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Dzséjt, nekünk ugyanaz a profile cover fotónk?! Erre mennyi esély volt... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. 2 minutes ago, Donát said: Dzséjt, nekünk ugyanaz a profile cover fotónk?! Erre mennyi esély volt... Nem sok, de lol. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Engedélyeztem, hogy minden regisztrált tag beállíthasson magának covert a profiljában. Ugyanakkor maximum 1 MB-os képek mehetnek fel (a tárhelyünk ugyanis nem végtelen). Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Baró lett az új fórum motor! Gratula és köszi az érintetteknek a belefektetett munkát. Igaz, még szokni kell az új megjelenést és funkciókat, de gyorsan meglesz. Most nekem is az Ep8-as háttér van beállítva, megadja a hangulatot a visszaszámláláshoz. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Én váltogatom a kaminoi illetve az EpVIII -as hátteret. Mindkettő bejön, így nem nagyon tudok választani. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. (szerkesztve) Nekem az EPVIII-as borítóm van. Egyébként nem tervezitek (vagy lehet egyáltalán?), hogy a gombokat és egyéb feliratokat magyarítjátok? Nekem ugyan nincs vele gondom, de valakinek hátha. Szerkesztve: 2017. November 3. - Darth Cupsy Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Már folyamatban van. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. (szerkesztve) Skacok, csak én nem tudok írni a TCW részlegbe? Pontosítok: a TCW epizódjaiba, évadértékelésébe, vagy éppenséggel a Legacy -ba nem tudok írni. Szerkesztve: 2017. November 3. - Bence1997 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Kipróbáltam, nálam mindenhová engedett írni. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Atyaég. Egyeltalán nem tetszik most a fórum. De azzal lehet valamit kezdeni, hogy legalább a legfrisebb hsz-ek ne 50-100 lapnyira legyenek. Mert az Ősrégiek jönnek felülre.. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. 2 minutes ago, csoli1138 said: Atyaég. Egyeltalán nem tetszik most a fórum. De azzal lehet valamit kezdeni, hogy legalább a legfrisebb hsz-ek ne 50-100 lapnyira legyenek. Mert az Ősrégiek jönnek felülre.. A topic neve előtt van 2 szövegbuborék, amire ha ráklikkeksz, akkor az első olvasatlan hozzászólásnál hozza be az oldalt Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. 10 minutes ago, Dzséjt said: Kipróbáltam, nálam mindenhová engedett írni. Hát nekem ez a Reply to this topic -os cucc abszolúte nem jelenik meg ott. Mindenhol jó, de ott vmiért nem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.