Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Még ismerkedem az új felülettel, de nagyon jó, nagyon tetszik. Nem tudom ki csinálta, kié az érdem, de ügyes volt, gratulálok! :)

Hozzászólás ideje:

Kegyetlen jól néz ki!! :clap:

szerk: A facebook link az oldalon, nem az swsaga.hu facebook oldalra irányít át.

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:
1 hour ago, Donát said:

Lehetne egy szavazás, hogy ki melyik témát használja borítónak. Engem nagyon érdekelne. :D

Kipróbáltam mindet, de a Kamino mutat a legjobban. A másik két kép is szép, de mivel figurálisabb, nem igazán érvényesül háttérként, én úgy látom. :)

Hozzászólás ideje:
4 hours ago, Donát said:

Lehetne egy szavazás, hogy ki melyik témát használja borítónak. Engem nagyon érdekelne. :D

Az a helyzet, hogy még tervben van három másik háttér felvitele (egy sagás - nem Zolié :) -, egy TCW-s és egy rebelses), csak valamiért a rendszer mindig visszaállítja magát 4 megjelenítendő képre (a max hat), és törli az utolsó három képet. Utána meglátjuk a szavazást. De itt is meg lehet írni, én pl. az ep8-as Luke/Kylo képet használom.

Hozzászólás ideje:
19 minutes ago, Ody Mandrell said:

Miért lesz nehézkes? Ha van kérdés csak szólj. 

Nekem sajnos az ilyenek lassabban mennek. Most az egyik hozzászólásomnál próbáltam a rejtett tartalom elé beírni szöveget, mely nem rejtett, de nem ment.

Hozzászólás ideje:

Baró lett az új fórum motor! :) Gratula és köszi az érintetteknek a belefektetett munkát. :clap: Igaz, még szokni kell az új megjelenést és funkciókat, de gyorsan meglesz. :D Most nekem is az Ep8-as háttér van beállítva, megadja a hangulatot a visszaszámláláshoz.  

Hozzászólás ideje:

Nekem az EPVIII-as borítóm van.

Egyébként nem tervezitek (vagy lehet egyáltalán?), hogy a gombokat és egyéb feliratokat magyarítjátok? Nekem ugyan nincs vele gondom, de valakinek hátha.

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

Skacok, csak én nem tudok írni a TCW részlegbe? :hmm:

Pontosítok: a TCW epizódjaiba, évadértékelésébe, vagy éppenséggel a Legacy -ba nem tudok írni.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Atyaég. Egyeltalán nem tetszik most a fórum. De azzal lehet valamit kezdeni, hogy legalább a legfrisebb hsz-ek ne 50-100 lapnyira legyenek. Mert az Ősrégiek jönnek felülre.. :(

Hozzászólás ideje:
2 minutes ago, csoli1138 said:

Atyaég. Egyeltalán nem tetszik most a fórum. De azzal lehet valamit kezdeni, hogy legalább a legfrisebb hsz-ek ne 50-100 lapnyira legyenek. Mert az Ősrégiek jönnek felülre.. :(

A topic neve előtt van 2 szövegbuborék, amire ha ráklikkeksz, akkor az első olvasatlan hozzászólásnál hozza be az oldalt ;)

Hozzászólás ideje:
10 minutes ago, Dzséjt said:

Kipróbáltam, nálam mindenhová engedett írni.

Hát nekem ez a Reply to this topic -os cucc abszolúte nem jelenik meg ott. Mindenhol jó, de ott vmiért nem.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 1

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.