Ugrás a kommentre

A Rebels animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2015. 10. 08. - 19:45, csoli1138 írta:

Nem semmi trailer.

Ezek a Filoniék az ember kezdeti fanyalgásait is rajongói nyálcsorgatássá varázsolják!

Egyet értek. Én a legelején unorodtam tőle, a maga sajátos meganimálási technikáján (hogy Ezra haja is csillog) stb. Saját gőgösségem miatt nem is nagyon szólaltam a témához, de az idő elteltével egyre jobban kezdett a Rebels a szívemhez nőni és mára már volt rá példa, hogy a Rebelsről álmodtam. :)

Hozzászólás ideje:
  2015. 10. 08. - 20:24, Darth Riddick írta:

Ez mi volt ez a trailer? De tényleg, mi a büdös franc volt ez?

Az egyik legjobb előzetes amit valaha láttam! ;) Hála Istennek nem kell már sokáig várnunk és belecsapunk a lecsóba! :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Bakker Rajmesz, mi van ma? Kitolják a Star Wars Battlefront Beta-ját (lenyűgöző hangulatúnak ígérkezik a játék gyönyörű grafikával) ... aztán váratlanul beletolnak az ember arcába egy olyan Rebels Season 2 trailert, amit már negyed órája nézek meg újra és újra, mert egyszerűen nem tudok vele betelni. Ha most tragikus hirtelenséggel kijönne az EP VII. nagy előzetese, akkor tuti kellene egy defi! :D (Már most is a határán vagyok!!!)

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:
  2015. 10. 08. - 20:46, Darth Riddick írta:

Bakker Rajmesz, mi van ma? Kitolják a Star Wars Battlefront Beta-ját (lenyűgöző hangulatúnak ígérkezik a játék gyönyörű grafikával) ... aztán váratlanul beletolnak az ember arcába egy olyan Rebels Season 2 trailert, amit már negyed órája nézek meg újra és újra, mert egyszerűen nem tudok vele betelni. Ha most tragikus hirtelenséggel kijönne az EP VII. nagy előzetese, akkor tuti kellene egy defi! :D (Már most is a határán vagyok!!!)

Boldog szülinapot! :D

Mindenkinek! :D

Kár, hogy én a Battlefront-al nem tudok játszani.

Hát a ComicCon-on esélyes. :D

Már nem csak az epVII-re állítottam be időzítőt, hanem a Rebelsre is. :D

Jövőhét szerdán Rebels, epVII 71 nap, 2 óra és 5 perc, epVIII 596 nap, 1 óra és 5 perc. A rougOne-t nem tudom :D

Egy ilyen előzetes után nem tudok elaludni. :D

Hozzászólás ideje:

Bár nekem a Celebration-ös előzetes jobban ütött, azért ez sem volt vészes :D

2015. 10. 08. - 19:47, Merr-Sonn írta:

Spoileres tartalom megtekintése

Én is rögtön erre gondoltam, mondjuk felelőtlennek érzem kíséret nélkül működtetni, mert első ránézésre nem rendelkezett túl nagy fegyverzettel

Hozzászólás ideje:
  2015. 10. 08. - 21:16, Nabopolasszar írta:

Én is rögtön erre gondoltam, mondjuk felelőtlennek érzem kíséret nélkül működtetni, mert első ránézésre nem rendelkezett túl nagy fegyverzettel

"still a bounty hunter I see"

Látom, még mindig fejvadász vagy.

Szerkesztve: - Zééé
Hozzászólás ideje:
  2015. 10. 08. - 21:52, Zééé írta:

"still a bounty hunter I see"

Látom, még mindig fejvadász vagy.

Pár hsz-el lejebb Wild írta (meg nem csak ő), hogy

2015. 10. 08. - 20:56, Rajmesz írta:

Boldog szülinapot! :D

Mindenkinek! :D

Kár, hogy én a Battlefront-al nem tudok játszani.

Hát a ComicCon-on esélyes. :D

Már nem csak az epVII-re állítottam be időzítőt, hanem a Rebelsre is. :D

Jövőhét szerdán Rebels, epVII 71 nap, 2 óra és 5 perc, epVIII 596 nap, 1 óra és 5 perc. A rougOne-t nem tudom :D

Egy ilyen előzetes után nem tudok elaludni. :D

Nyugi. Kellett már egy kis kényeztetés. ;)

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:
  2015. 10. 09. - 4:25, Rajmesz írta:

Pár hsz-el lejebb Wild írta (meg nem csak ő), hogy

De sztem Zééé arra gondol hogy az a név csak egy áll név és valójában egy ismert karakter lesz.

Hozzászólás ideje:
  2015. 10. 09. - 7:51, Fulcrum írta:

De sztem Zééé arra gondol hogy az a név csak egy áll név és valójában egy ismert karakter lesz.

Nincs kizárva, hogy álnév, de én azért gondoltam rá, mert...

Hozzászólás ideje:

Tegnapi sajtótájékoztatón nagyon sok érdekes dolog elhangzót. Összegyűjtöttem a legérdekesebbeket.

Hozzászólás ideje:
  2015. 10. 09. - 9:03, Wilde írta:

Nincs kizárva, hogy álnév, de én azért gondoltam rá, mert...

De Bo-Katan miért lenne a Vizsla házból való? Legjobb tudomásunk szerint Satine testvére volt, kettejüknek rokonilag semmi közük Pre Vizslához. Egyáltalán, Bo miért változtatna nevet?

Tetszenek a TCW-s továbbgondolások, de ne essenek át a ló túloldalára se. Barriss és Bo-Katan nálam már ez a kategória lenne. Egy-egy kapcsolódási pontra szükség van a folytonosság kedvéért (vagy ha adott karakter igényli, pl: Ahsoka vagy Rex), de jobban örülnék további saját, erős mellékszereplők bevonásának. Filoniék eddig is jó érzékkel alkották meg az új karaktereket, és tudták, miből mennyit érdemes átültetni az új sorozatba, így bízom bennük.

Remélem, ez az új fejvadász egy teljesen új, badass csajszi lesz.

2015. 10. 09. - 9:19, Fulcrum írta:

Tegnapi sajtótájékoztatón nagyon sok érdekes dolog elhangzót. Összegyűjtöttem a legérdekesebbeket.

Ez már elég egyértelmű megerősítés volt? Tudom, most jön az, hogy Filoni tuti csak trollkodik... :lol:

Hozzászólás ideje:

Köszi. Asszem minden tetszik, amit megértettem belőle! ;)

Hozzászólás ideje:
  2015. 10. 09. - 9:30, Darth Sky írta:

De Bo-Katan miért lenne a Vizsla házból való? Legjobb tudomásunk szerint Satine testvére volt, kettejüknek rokonilag semmi közük Pre Vizslához. Egyáltalán, Bo miért változtatna nevet?

Azt nem mondta senki, hogy Bo Katan a Vizsla házból van, nem is tudom ez, hogy merült fel benned? Egyszerűen csak együtt harcoltak és ismerték egymást, karaktereik sorsa összekapcsoldótt a TCW-ben...

Hozzászólás ideje:

Tegnapi sajtótájékoztatón nagyon sok érdekes dolog elhangzót.

:whistle::glasses::D

Hozzászólás ideje:
  2015. 10. 09. - 10:30, Dzséjt írta:

:whistle::glasses::D

2015. 10. 07. - 8:34, Werebazs írta:

:peace:

Hozzászólás ideje:

Filoni mondott egy-két érdekes dolgot Ahsoka múltjával és jövőjével kapcsolatban...

Hozzászólás ideje:
  2015. 10. 09. - 19:34, LordGravon írta:

Filoni mondott egy-két érdekes dolgot Ahsoka múltjával és jövőjével kapcsolatban...

Flashbackeknek örülnék de gondolom majd a párbeszédekben lesznek elszórva apró kis utalások.

Filoni egyébként még mindig azon a véleményen van, hogy Vader inkább megölné Ahsokát, minthogy megpróbálja áttéríteni a sötét oldalra és szerintem igaza van:

"I’ve always said that, like, I don’t really ever want Ahsoka’s story to be that in the end, she just turned out to be another element that drove Anakin to the dark side. I think she deserves more than that. She should stand on her own right as a character, but she has this great connection to Anakin Skywalker. In a lot of ways, she has become a vessel for what [were] the good parts of Anakin Skywalker, because her maintaining the Jedi way - at least as far as she practices it - maintains a lot of his teachings, you know, within her. So, what that tells you though is that Darth Vader would want to desperately destroy that, because of his guilt and shame around who he was and what happened; the death of Padmé and everything. He would want to crush Ahsoka. Some people live in a fantasy world where they could somehow be friends and… I just- I don’t see that as a possibility, because it’s really Luke’s job to spark that hope in his father, you know?"

Szerkesztve: - LordGravon
Hozzászólás ideje:
  2015. 10. 09. - 23:30, LordGravon írta:

Filoni egyébként még mindig azon a véleményen van, hogy Vader inkább megölné Ahsokát, minthogy megpróbálja áttéríteni a sötét oldalra és szerintem igaza van:

"I’ve always said that, like, I don’t really ever want Ahsoka’s story to be that in the end, she just turned out to be another element that drove Anakin to the dark side. I think she deserves more than that. She should stand on her own right as a character, but she has this great connection to Anakin Skywalker. In a lot of ways, she has become a vessel for what [were] the good parts of Anakin Skywalker, because her maintaining the Jedi way - at least as far as she practices it - maintains a lot of his teachings, you know, within her. So, what that tells you though is that Darth Vader would want to desperately destroy that, because of his guilt and shame around who he was and what happened; the death of Padmé and everything. He would want to crush Ahsoka. Some people live in a fantasy world where they could somehow be friends and… I just- I don’t see that as a possibility, because it’s really Luke’s job to spark that hope in his father, you know?"

Nagyon tetszik Filoni gondolkodás módja. Szerintem is így helyes.

2015. 10. 10. - 7:08, Zééé írta:

Óriási! :lol:

:lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.