Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Legszívesebben írnék neki egy nagyon csúnyát. Hát én is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Eladó két jegy a Star Wars VII premierjére. Valaki nem szarozik. http://www.jofogas.hu/budapest/Elado_ket_jegy_a_Star_Wars_VII_premierjere_37092791.htm?first=1 http://www.youtube.com/watch?v=wGtVXdnUXyI Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Gondoltam diszkont áron, darabja 4000... aztán látom ott van a végén, hogy az ár 1db jegyre vonatkozik. A hülyének is megéri. (Bár Rajmesz már délelőtt írta, hogy valaki megvett egy csomót és azt mondta, hogy árulni akarja.) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Azért a nagy roham és az eladások remélem bizonyítják majd a Disney felé is, hogy itt imádják az SW -t. Kíváncsi vagyok külföldön mennyire mennek a jegyek. Bár az USA -ban csak a trailer után indul be az értékesítés. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Azért a nagy roham és az eladások remélem bizonyítják majd a Disney felé is, hogy itt imádják az SW -t. Kíváncsi vagyok külföldön mennyire mennek a jegyek. Bár az USA -ban csak a trailer után indul be az értékesítés. Szerintem külföldön sem állhat rosszul, de én is remélem, hogy a Disney ezt azért meghálálja majd, mondjuk egy beengedett blu-ray kiadással. Uram bocsásd meg, leránt rólunk minden szankciót. (Battya meg, bilibe lóg a kezem.) Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Szerintem külföldön sem állhat rosszul, de én is remélem, hogy a Disney ezt azért meghálálja majd, mondjuk egy beengedett blu-ray kiadással. Uram bocsásd meg, leránt rólunk minden szankciót. (Battya meg, bilibe lóg a kezem.) Van róla pletyka, hogy csak erre az alkalomra tényleg felfüggesztik az embargót. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. (Bár Rajmesz már délelőtt írta, hogy valaki megvett egy csomót és azt mondta, hogy árulni akarja.) Csávókám azt mondta, hogy 1 hónappal a premier előtt. Lehet meggondolta magát. Nekem 2 jegyem van Imaxre. De a másik jegyre van jelöltem De ha minden kötél szakad fel tudom ajánlani valakinek. (Bár kétlem, hogy az illető nemet momdana, de ha még is akkor szívest örömest) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Van róla pletyka, hogy csak erre az alkalomra tényleg felfüggesztik az embargót. Jó lenne, ha ez a pletyka igaznak bizonyulna. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Közben Angliában is leállt pár mozihálózat oldala a nagy érdeklődés miatt. Szóval ez nem csak ilyen kelet-európai bénázás. Az egyik nagy brit lánc elmondása szerint náluk 90 perc alatt 10 ezer jegy fogyott. Ennyi máskor hetek alatt szokott összejönni. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Bizos nagy bukta lesz a film! Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Bizos nagy bukta lesz a film! Talán kihozzák nullára Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Szerintem már most nyereséges. Kíváncsi lennék, hány jegy fogyott el a tegnapi nap folyamán világviszonylatban. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. No, sikerült végül éjfélire jegyet vennem, igaz, csak ide Veszprémbe, és csak szinkronos 3D-re, de természetesen az eredeti sem lesz kihagyva. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Én ha megnéztem szinkronos Imax-ben én utána benne vagyok egy feliratosban. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Jelentem megvettem én is az éjféli premierre a jegyemet a nyíregyházi Cinema Citybe. Rettenetesen izgatott vagyok, pedig ez csak egy jegy. Egy papír fecni. Amihez kell az még két hónapnyira van. Döbbenetes hatása van a filmnek már most, és világszerte! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Akit még mindig érdekel az IMAX: a CC hajnali háromkor illetve a nyitóhétvégén hajnali 1-kor is levetíti a filmet, az előadások most 3 órától kerülnek be a rendszerbe! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Szerintem már most nyereséges. Kíváncsi lennék, hány jegy fogyott el a tegnapi nap folyamán világviszonylatban. Amerikában rekordot döntött az első napi IMAX eladás is. Eddig valamivel egy millió alatt volt a csúcs, ez tegnaptól 6 millió. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Én is megszereztem ama papírost: Sopron CC 2015. 12. 18. 00:01 3D Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Pécsi, Werebazs! Ott lesztek éjfélkor valamelyik pécsi vetítésen? Én az Urániaban leszek. Megállhatnánk egy szóra előtte/utána! Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Pécsi, Werebazs! Ott lesztek éjfélkor valamelyik pécsi vetítésen? Én az Urániaban leszek. Megállhatnánk egy szóra előtte/utána! Szia Nekem is meg van a jegyem az éjféli előadásra az Urániába. 4K-s, aktív szemüveges 3D, durva jó lesz. Feltétlenűl találkozzunk előtte és utána is. Én vélhetően ott fogok tobzódni már 23:00 kor , hogy magamba szívjam a felfokozott hangulatot. Itt a telefonszámom: Miklós Imre 30/5901570, legyünk addig is kapcsolatban itt a fórumon, és ott pedig telefonon, hogy ne kerüljük el egymást. Jó lenne ha a többiek is ott lennének. Már alig várom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Nagy a pécsi kontingens, szerveződjetek! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. (szerkesztve) Szia Nekem is meg van a jegyem az éjféli előadásra az Urániába. 4K-s, aktív szemüveges 3D, durva jó lesz. Feltétlenűl találkozzunk előtte és utána is. Én vélhetően ott fogok tobzódni már 23:00 kor , hogy magamba szívjam a felfokozott hangulatot. Itt a telefonszámom: Miklós Imre 30/5901570, legyünk addig is kapcsolatban itt a fórumon, és ott pedig telefonon, hogy ne kerüljük el egymást. Jó lenne ha a többiek is ott lennének. Már alig várom. Oké, szuper, megy PM addig is. Werebazs-t is meg kell támadni, lehet, hogy nm látogatja ezt a topicot. hol ülsz? Nagy a pécsi kontingens, szerveződjetek! Jaja. Ketten már egy helyen leszünk! Szerkesztve: 2015. Október 22. - csoli1138 Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Oké, szuper, megy PM addig is. Werebazs-t is meg kell támadni, lehet, hogy nm látogatja ezt a topicot. hol ülsz? Jaja. Ketten már egy helyen leszünk! A 7. sor 17. szék, sajnos beljebb ma már nem kaptam helyet. Werebazs, Krande, Kudar próbálkozzunk velük, vadászom a hozzászólásaikat és legfeljebb off-ba irkálok nekik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Inkább írj nekik privát üzenetet. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Zééé neked van jegyed az éjféli premierre? Vagy húzod-halasztod. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Vajon az itthoni mozikban is ilyen szemüvegekket fognak adni? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 26. Hozzászólás ideje: 2015. Október 26. (szerkesztve) A 7. sor 17. szék, sajnos beljebb ma már nem kaptam helyet. Werebazs, Krande, Kudar próbálkozzunk velük, vadászom a hozzászólásaikat és legfeljebb off-ba irkálok nekik. Ha jelnetkeznek, írj nekem is privibe. Vajon az itthoni mozikban is ilyen szemüvegekket fognak adni? Menők, de kétlem, hogy itthon befizet-e erre bármelyik cég is. Inkább úgy képzelem, hogy jó felárért Te eldöntheted, hogy ilyet kérsz-e a jegy mellé, vagy hagyományosat. Én Phasma-st vagy Stormi-sat választanék, azokbn nagyobb a lencse! Szerkesztve: 2015. Október 26. - csoli1138 Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Október 26. Hozzászólás ideje: 2015. Október 26. Én Budapesten nézem, de jövőre mindenképp kell egy pécsi közös mozizás is A szemüvegek közül szerintem a króm olyan tök jó nőies XD Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 26. Hozzászólás ideje: 2015. Október 26. Én Budapesten nézem, de jövőre mindenképp kell egy pécsi közös mozizás is A szemüvegek közül szerintem a króm olyan tök jó nőies XD Okés, én nem is tudtam, hogy pécsi vagy.. Válasz
vitobrand Hozzászólás ideje: 2015. Október 26. Hozzászólás ideje: 2015. Október 26. valaki nézi majd Miskolcon? esetleg 20/12/2015(vasárnap)? mi a 17:20-as adáson leszünk ^^ Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.