Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Itt mindent meg lehet csinálni mert ez egy ilyen **** mutyis nép volt mindig is, és sajnos az is marad. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. A vicc az egészben, hogy a zsűri magával (meg velünk) b/szott ki igazából. Az elődöntőben a szakemberek egy része zsűrizett mindenhol (mindhárom szekcióban 3-3 ember, összesen 9 a 12 fős döntős zsűriből). A döntőben megették, amit főztek, mert ha ilyen sz/r csapatokat szavaznak tovább, akkor ne csodálkozzanak, hogy a döntő színvonala is a béka segge alatt lesz. Pedig elvileg azért jöttek oda, hogy a döntős tehetségeket kutassák. Ott voltam, csak épp lehetőséget nem adtak, hogy ez kiderüljön... Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Pénz beszél, kutya meg ugat ugyebár. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Donát, ez nagyon szomorú és letaglózó történet. Mint a kontraszelekció a régi rendszerben... Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Boldog szülinapot, SimonZ! Ennek a szép kerek számnak igazi ünneplés dukál. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Pénz beszél, kutya meg ugat ugyebár. Pontosan. Mi pl holnap megtesszük az első lépést, hogy hülyét csináljunk az egész oktatásügyből. Be fogjuk bizonyítani, hogy igenis vannak megalkuvók ebben a ***** országban akik hatmillió forintért úgy ugatnak ahogy odakint elvárják tőlük. És senki nem tesz semmit! Tanítják a fából vaskarikát meg a nesze semmi fogd meg jól-t. Azért egy kis drukk erejéig gondoljatok rám/ránk mert tényleg hihetetlen helyzetbe hoztak minket. Szóval holnap írásbeli záróvizsga öt modulból. :S Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Boldog szülinapot, SimonZ Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Donát, sajnálom, hogy így jártatok Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Itt mindent meg lehet csinálni mert ez egy ilyen **** mutyis nép volt mindig is, és sajnos az is marad. Ne is mondd. Barátom kint volt hétvégén Berlinben. Hazajött és az első mondata az volt, hogy nemhogy a béka s*gge alatt vagyunk hozzájuk képest hanem még lent a bányában. És nem a pénzről beszélt hanem a viselkedésről a kultúráról. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Boldog Nőnapot a hölgyeknek! Boldog Névnapot a Zoliknak! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Én is kívánom! +1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Sok Boldog Nő/Névnapot! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Én is kívánok boldog nőnapot minden hölgynek. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. A névnapokat köszi, a lányoknak pedig boldog Nőnapot! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. A névnapokat köszi, a lányoknak pedig boldog Nőnapot! Basszus tényleg, azt el is felejtettem. >.< Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Boldog Nőnapot minden hölgynek! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Boldog nőnapot! Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Köszi a névnapi köszöntést... én is köszöntöm eme napon a többi Zoltánt! Hölgyeknek boldog nőnapot! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Isten éltesse a csajokat. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Boldog nő- és névnapot! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Boldog Zoltán névnapot! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Köszi szépen Boldog névnapot a Zoltánoknak Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Boldog nőnapot, boldog névnapot. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. (szerkesztve) Ne is mondd. Barátom kint volt hétvégén Berlinben. Hazajött és az első mondata az volt, hogy nemhogy a béka s*gge alatt vagyunk hozzájuk képest hanem még lent a bányában. És nem a pénzről beszélt hanem a viselkedésről a kultúráról. Néha amúgy már kajak cikinek magyarnak vallanom magam Utálnak minket a szlovákok, románok, szerbek, amit én mai napig nem értek hogy miért nem tudnak tovább lépni a múlton, Fico meg Slota is levan ragadva az 1930-as években, hogy "Jajj a magyarok leakarnak rohanni minket." Kúltúrában tényleg a bányában vagyunk, elég csak meghallgatni a Discovery ID-n a 911-es segélyhívós műsort. Ott a diszpécser rendes, udvarias, már-már pszichológus, tartja benned a lelket, itthon meg úgy kezelnek mint valami GYP-st. Persze azért vannak kúltúrált emberek még az országban, elég csak a buszsofőrre gondolnom a reggeli buszon, akinek eddig mindig köszöntem udvariasan és ő is viszonozta, most már ott tartunk hogy előre köszönöm, és a becenevemen Magyar nép valahogy nagyon elvan b*szva, szerintem az évszázadok alatt alakult ez ki, gondolom nem tett jót a török-habsburg uralom. Bár egyik ismerősőm szerint színmagyarok már nem is nagyon élnek itt, hiszen itt voltak a törökök 150 évig, jöttek svábok, szlávok stb és keveredtek. Speckó származás tekintetében én se vagyok színmagyar hanem kelet-szláv származású, azon belül is ruszin. Néha már inkább vallom magamnak ruszinnak mint magyarnak, azt annyira nem érzem cikinek Ja és Boldog Nőnapot Szerkesztve: 2012. Március 8. - NorbiLordi Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Boldog nőnapot és boldog Zoltán napot! Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. (szerkesztve) Norbi.. egyesek szerint a magyar nép eredetileg a földön kívüliektől származik (nem vicc!!! tényleg vannak, akik így hiszik) ... ez lehet magyarázat arra, hogy ennyire degenerált és hülye nép vagyunk Szerkesztve: 2012. Március 8. - Darth Riddick Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Én is boldog nőnapot kívánok. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Boldog nőnapokat, és a Zoltánoknak Zoltán napot. NorbiLordi: Véleményem szerint az a magyar aki magyarnak érzi magát, nem az aki le tudja vezetni a családfáját Szent István korához. Legyen az cigány, zsidó, szerb vagy akármilyen származású. Senki se hallgasson a nagymagyarokra. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. (szerkesztve) Norbi.. egyesek szerint a magyar nép eredetileg a földön kívüliektől származik (nem vicc!!! tényleg vannak, akik így hiszik) ... ez lehet magyarázat arra, hogy ennyire degenerált és hülye nép vagyunk Néhány dolgot minden esetre megmagyaráz bizonyos ismert magyar emberekkel kapcsolatban Földönkívüliekkel sok mindent lehet magyarázni, tegnap például YouTubeon futottam bele az Ancient Aliens sorozatnak ama részébe, mely azzal foglalkozott hogy a nácik vajon földönkívüliekkel álltak e kapcsolatban és azért voltak e olyan előre haladottak a technológiákban. Hülyeségnek hangzik így, de nagyon érdekes dolgok vannak benne. NorbiLordi: Véleményem szerint az a magyar aki magyarnak érzi magát, nem az aki le tudja vezetni a családfáját Szent István korához. Legyen az cigány, zsidó, szerb vagy akármilyen származású. Senki se hallgasson a nagymagyarokra. Szerintem is így van, bár én ingadozok kicsit. Néha magyarnak érzem magamnak, néha meg olyan érzésem van hogy nem tartozok ide, annyira másképpen gondolkozok meg élek, mint a környezetem. Szerkesztve: 2012. Március 8. - NorbiLordi Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Hozzászólás ideje: 2012. Március 8. Én magyarnak érzem magam ez nem is kérdés (de nem vagyok magyarkodó!) nem a jelenkori népem miatt érzem magam annak, hanem a tiszteletreméltő ősök miatt és az ország miatt. (Elenyésző ugyan, de ma is akadnak tiszteletre méltó magyar emberek!) Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.